Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
46
Favori
21.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1020.7 olan Usb ile atılırsa sorun olmuyormuş ben indirdim siteden kaldırdılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilyasova19 kullanıcısına yanıt

Frame, 990'lar için biraz gereksiz gibi belki arka hoperlörleri olmayan soundbarlarda iyi iş çıkarabilirler onlarda da wireless olmasından kaynaklı truehd ses çalamazlar. Ben de daha önce bir frame almıştım kutusunu açmadan geri gönderdim sonra tekrar indirime girince dayanamadım aldım bu sefer açtım test ettim. Tabi bende samsung tv olmadığı için bağımsız kullanmayı düşünerek aldım ama evde test edince ses soundbarlara göre çok cılız kaldı. Ben mağazadaki testlerle pek nihayi sonuca varamıyorum 1-2 gün dinlemem gerekiyor. Bu sefer frame i tamamen göndericem gibi görünüyor.

Bu arada 990nın ön ünite ve subwooferını sattım arka hoperlörleri q700b ile kullanıyorum sanki böyle bize daha uygun ev yıkılmıyor ve sanki arka hoperlörler kendilerini daha çok gösteriyor. Ben bu durumu 990 nın arka hoperlörleri gücüyle bastırmasına bağladım.

• Us-Ta U kullanıcısına yanıt

ben de frame'in bağımsız sesini beğendim, ama q-symphonyde wireless ses kalitesi bariz düşüyor, tüm seti de kendi kalitesine çekiyor gibi geldi.

hem aksesuar olarak güzel hem de müzik istediğimde hızlıca bağlanıp fena olmayan bir sesle işini yapıyor.

samsung tv + kablolu olarak 990d q-symphony sesi güçlendiriyor ama işe yarıyor diyebilirim. bir de şu senkronu tutturabilsem.

hdmi earc bağlantısıyla ilgili problemi çözemedim bir türlü, seti iade etmeyi düşünüyorum bu yüzden.

• F serisini 1 aya kadar geleceğini öğrendim D serisi siparişimi iptal ettim .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hımm frame'in sesini ben de mağazada beğenmiştim ama bana gelende bassın azlığının yanında sesini de beğenmedim belki de bana gelende bir sorun var. İşyerinde kutusuna koymuştum geri göndermek için pazartesi son bir kez daha denerim. Daha önce başka bir arkadaş da beğenmişti sesini tekrar kontrol etmekte fayda var.

Sizin earc frame'i dahil etmeden mi sorun çıkarıyor? Yani sadece q990 varken mi sorun çıkarıyor? Phlips tv'de bugüne kadar hiçbir soundbarda sorun yaşamadım. Samsung tv kendi markası olan soundbarla sorun çıkarıyorsa ilginç olur.

Ama hep earc'lerde sorun duyuyorum belki de earc standardını tam beceremediler. Bendeki arc bağlantısı.

• theunforgettable kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun sizin için ama yurtdışında 2000 dolarla başlamışlar satışa indirimle 1800 den satıyorlar pahalı olacak gibi...

• Us-Ta U kullanıcısına yanıt

daha önce başka bir 990d'yi philips tv'de ve samsung tv'de kullandım sorun çıkarmadı, o soundbarı kardeşime verip yeni bir 990d aldım bunda problemlerden bir türlü kurtulamıyorum.

sorun framede sanıp q symphony'den çıkardım yine denedim tv'yi kapatıp açınca earc bağlantısı kopuyor ve sadece wifi üzerinden algılıyor samsung tv.

ilginç bir şekilde ps5i hdmi kablosunu tv'den çıkarıp hdmi-cec sinyal kontrolü yapınca tekrar görüyor earc bağlantısını. ps5'in böyle bir problem yarattığını gördüm redditte vs. full reset ve power cycle yapınca düzeldiğini söylemiş başına gelenler, bende malesef olmadı, earc portunun problemli olduğunu düşünüyorum bu cihaz özelinde.

Daha önceki sorun çıkarmadıysa bence riske girmeyin gönderin gitsin hem o arada f'lerin de ne olup ne olmayacakları ortaya çıkar. O zaman karar verirsiniz hangisi aklınıza yatarsa onu alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.