Şimdi Ara

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
46
Favori
20.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir sıkıntı olmadı hızlıca halletti. Sanırım arkadaki tuşa bastı.

• MEMATİ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Açıkçası ben de bu kadarını beklemiyordum. Neredeyse her gün arayıp süreç hakkında bilgilendirdiler.

• Biraz önce yeni sıfır kutusunda soundbarım geldi. Diğerini alıp götürdü lojistik firma. Kutusunu almadan götürdüler. Hdmi kablosu bende kaldı.  

Kurulum için servis talebi oluşturdum. Yeni soundbarı servis yarın gelip kuracak.

• KonsolMania kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, global olarak düşünürsek bu son güncelleme Samsung a pahalıya patladı diyebiliriz sanırım. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun Güzel sonuçlanmış.
    O kutu duracak yer varsa kalsın birgün işe yarar.
    1020 günceleyi pc indirmiştim Usb den yüklemedim acaba bende yapsam mı :) usb den yapınca hiç sorun ile karşılaşan yokmuş bu arada resmi Samsung paylaştı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Benimde tv değişirken aldılar öyle pataküte götürdü. Dur dedim sağlam o kullanılır. Dedi bu çöp abi. Kumandayı alsaydım keske demiştim:D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Aynen öyle samsunga pahalıya patladı. Kendi hataları sen detaylı testler, incelemeler yapmadan update çıkarırsan böyle cihazlar patlar. Kim bilir nasıl bir hata yaptılar.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam. Valla iki boş kutuyuda saklayacağım. Bundan sonra güncelleme falan yapmam soundbara. Oto güncellemeyi de kapattım.  

Oto günceleme açık kalsın hiç önemli değil onlar düşünsün, Samsung Global de açıklama yaptı garantisi bitse bile ürün onarım/değişim ücretsiz yapılcak. 1020 ile Subwoofer bile güncelenmiş aslında kötü değildir burda önemli olan Otomatik yapan servis veri eksik veya fazla attı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Oto günceleme açık kalsın hiç önemli değil onlar düşünsün, Samsung Global de açıklama yaptı garantisi bitse bile ürün onarım/değişim ücretsiz yapılcak. 1020 ile Subwoofer bile güncelenmiş aslında kötü değildir burda önemli olan Otomatik yapan servis veri eksik veya fazla attı :)

Yeni modeli çıkınca açacağım oto güncellemeyi. Bir daha bozulursa yeni modelini isterim.SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 27 Mart 2025; 11:5:3 >
  • Ben de ne olur ne olmaz diye kapattım güncellemeyi smart things uygulamasından.

• merhaba, earc bağlantısında problem yaşıyorum, qn90d tv ile kullanıyorum, tv'yi de soundbara da fabrika reseti attım ama hdmi earc'tan bağlanıyor sonrasında bağlantı kopuyor wifi'a geçiyor.

bu tv ile başka bir 990d daha kullanmıştım onda bir problem olmadı ama bu soundbarla sorun yaşıyorum, bir çözümü olan veya başına gelen var mı böyle bişey?

servis geldi baktı bugün, cihazı alıp bakmamız lazım o da en az 15 gün sürer dediler değişim talebimi reddettiler. daha 3 günlük cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyasova19 -- 27 Mart 2025; 17:47:38 >
  • Arkadaşlar merhaba. Az önce yeni cihazım kuruldu. Emin olmak adına sizelere de sormak istedim. Soundbarın oto güncellemeyi burdan kapatıyoruz değil mi? Güncelleme olsun istemiyorum hiçbir şekilde. Bunu kapattım. Güncelleme olmaz artık değil mi ?

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende bu şekilde gözükmüyor tam olarak nerden girdiniz buraya

• hakandnzhn H kullanıcısına yanıt

Hocam smarthings uygulamasında ana ekrandayken en sağda aşağıda menü var. Oraya girin daha sonra yukarda sağ tarafta ayarlar var. Ayarlara girdikten sonra aşağı kısımda.

Evet buradan kapatıyorsunuz güncellemeleri

Sadece Wifi olarak seçiliydi bende kapattım şu an 😀 Ben normalden burdan bakıyordum

SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Sağ üstte üç noktaya tıklayıp bilgi seçeneğinden aşağıda yazılım sürümüne tıklayınca otomatik güncelleme açık kapalı işareti var ordan kapatmıştım ben

Ekran görüntüsü ile paylaştığınız kısmın konusu başlıktan anlaşıldığı gibi Kişisel Verilerin Otomatik Güncellemesi ile ilgili (klimanın kullanım bilgileri gibi) ayrıca SmartThings'e bağlı tüm cihazlara müdahele ediyor. Soundbar'ı bağlayan otomatik yazılım güncellemesinin kapatılması cihaz özelinde yapılmalı, sonraki mesajlarda arkadaşlar ekran görüntüsü ile paylaşmış; o şekil yapmalısınız. Bu özellik sonradan SmartThings'e q990d özelinde bir eklenti indirmesi ile geldi. Hatta eklenti indirilemiyor, SmartThings'i kaldırıp yeniden yüklemek gerekiyordu. Burada paylaşıldı. Belkide bizi kurtaran bu eklenti oldu 🙂...
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160787567

Diğer taraftan Samsung'un yazılımlarını yerelleştirme noktasında tembel olduğunu, çokca Türkçe anlam hataları yaptığını yine soundbar konusunda paylaşmıştım. Mesela SpaceFit özelliğinin yalnızca Samsung TV'lerde kullanılabilecek bir özellikmiş gibi anlatımı vardı ki doğru değil. Ayrıca hala q990d'nin Türkçe detaylı kullanım kılavuzu sitede yüklü değil. Geçen sene aldığım 2021 model Samsung'un en üst premium klimasının hala daha detaylı kullanım kılavuzu sitesinde yüklü değil. Taa geçen sene aradım, söylesim; yok... Yaz sıcağında artan talepleri dış servislere paslıyorlar onlarda klasik klima olarak kurup geçiyorlar. Oysa klimayı SmartThings'le level atlatıyorsunuz. Sonra bakıyorsunuz bir sürü müşteri şikayetleri... Samsung ürünleri ülkemizde kaliteden çok satış sonrası hizmetlerin kötü olmasından kaybediyor. q990d'de yaşanan bu sorun global olmasa, direkt Samsung merkezin direktifi olmasa yerel yönetime kalsa belki yine uğraşıp dururduk. Kurulum için gelen servis elemanları az çok fikir veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 28 Mart 2025; 16:58:25 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Kapattım oto güncellemeyi şimdi. SAMSUNG HW-Q990D SOUNDBAR KULLANICILAR KULÜBÜ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 28 Mart 2025; 17:10:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.