www.teknosa.com Samsung HW-T400/TK Soundbar Fiyatı ve Özellikleri https://www.teknosa.com/samsung-hwt400tk-soundbar-p-110106079Bir süredir takip ediyordum, şuanda 2022 yılının en düşük fiyatında. kullanan, tavsiye eden arkadaşların yorumları çok iyi olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 16 Haziran 2022; 21:31:22 > |
Samsung HW-T400/TK Soundbar - 899 TL
-
-
Ürün için yorumum ; Satıcı ilgiliydi.özenle paketlenmişti. Kargo hızlı geldi hediye için teşekkürler(1 adet mini şeker)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçeniz yetiyorsa bunu alın hocam.
trendyol.comSamsung HW-A450/EN Soundbar 2.1 Wireless Subwoofer 300 Watt Yorumları, Fiyatı - Trendyolhttps://www.trendyol.com/samsung/hw-a450-2-1-kanal-soundbar-p-144038312 -
Bu soundbar biraz güncel bir televizyonunuz varsa hiçbir etki etmiyor. Hatta ses performansınızı düşürüyor. hw-a450 almak daha mantıklı.
-
teşekkür ederim hocam o zaman bütçeyi arttırmakta fayda var
-
ayrıca sub olmamasına rağmen dahili bass olarak başarılı bence. tv den kesinlikle öyle bass alamazsınız.
ancak ufacık bara gereksiz yere 4 tane hoparlör koymuşlar bunlardan ikisi çok dandik. ses onlardan çıktığında bilgisayarın monitör hoparlörü gibi ucuz ses geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG' nin optik bağlantılı kablosuz ve Sub Woofer' lı soundbarını kullanıyorum ve kesinlikle haklısınız.
Optik bağlantılı olduğu halde TV bass vermiyor, hatta subwoofer ikinci bir kolonmuş gibi ses verebiliyor.
Bluetooth üzerinde telefonu bağlayıp spofty açıyorum, basstan bina sallanıyor...
-
hayırlı satışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poqito -- 2 Aralık 2022; 9:16:6 > -
Kesinlikle subwoofer'lı modellerden alın bass'a dair hiçbirşey yok. TCL'in sözde yüksek watt'lı bir modelini kullanıyorum subwoofer yok açıkçası hiç keyif vermiyor pişman oldum.
-
Duruyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 ay önce 1800 lira olan ürünün şimdiki fiyatına bakın hele.
-
yorumlar dehşet güzelken burda t400 e pek iyi yorum yapılmamış. acaba kullandılardamı yazdılar yoksa sub yoksa dandiktir mantığı ile mi yaklaşıyorlar
-
Amazondan 799 a mı aldınız hocam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum nerden aldım da almasaydım iyiydi. Vericem yarı fiyatına şimdi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ürün için yorumum ; Satıcı ilgiliydi.özenle paketlenmişti. Kargo hızlı geldi hediye için teşekkürler(1 adet mini şeker)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X