Öncelikle Samsung'un bu modeli sanırım yeni çıktı şuan dükkanlarda yok ve sadece netten alabileceğimi söylediler. Netten alışveriş yapabileceğim güvenli ve ucuz bir site tavsiye edebilir misiniz? Fiyat aralığı genelde 500 ile 550 lira arası satılan internet sitelerinde benim gördüğüm.
Bu telefonu nette gördüm araştırırken ve çok beğendim, telefonla ilgili varsa extra bilgilerinizi yada tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Birde anlamadığım bir şey var, acaba i5500 ile i5503 arasında ne fark var? Görüntülerine kadar çok fazla benzerlikleri var ve ben anlam veremedim ne olduğuna farkın.
Acil telefona ihtiyacım var, yakın zamanda almayı planlıyorum ve bekliyorum yorumlarınızı.
herşeyden önce çözünürlüğüne bir bak 240x320 düşük oyun ve uygulamalarda sorun yaşarsın
i5500 i5503 aynı şey sondaki 3 emea (europa middle east) için üretildi anlamında. galaxy 5 ve galaxy europa olarak da isimlediriliyor telefon. hepsi aynı şey.
eksileri kamerası 2 mp flaş yok. ekran çözünürlüğü 320*240. market yok yerine slide me vermişler.
artıları wifi gps bluetooth küçük ve hafif batarya fena değil iki günü geçiyor. çoğu android telefon ekran büyüklüğünden dolayı 1 1,5 günü zor bulur android 2.1 eclair sürümüyle geliyor. rom update root filan uğraşmaya gerek duymadım. ekran kapasitif dokunmatik. resistif bastırmatik değil. oldukça hassas
teşekkürler verdiğin bilgiler için .)
Telefon best buy da satılıyor. İzmir best buy mağzasında inceleme fırsatı bulmuştum. Aklında bulunsun best buy'da var yani.
Bu telefonla facebooktaki videoları seyredebilirmiyiz?
Sırf Android için satılan bir model. Android var diye donanımdan çok kısmışlar. Ekran kalitesi, çözünürlük, 2MP vs.,vs. çok az. Bence 500TL.'yi gözden çıkaran biri 250TL. daha verip paralel ithalat S8500 alır. i5503'e 500TL. çok, S8500'e 750TL. az.
herkeze merhaba, ben bu i5503 ü aldım.işletim sistemini froya ya yükseltebilir miyim? yada flash player yükleyebilir miyim? en son olarak :) e trader programı yükleyebilir miyim? bi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
arkadaslar benım elımde su anda bir adet SAMSUNG i5503 mevcut.isteyen arkadaslar 541 848 09 92 den ulasabılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme