Şimdi Ara

SAMSUNG i750 FULL TEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung i 750 cep telefonunun tam testiwww.testmobil.com da yayınlanıyor şu an.

Saygılar,

•  SAMSUNG i750 FULL TEST

CARREFOUR-ÜMRANİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

SAMSUNG i750 FULL TEST

CARREFOUR-ÜMRANİYE
    nasıl bi iş bu yav 1.500 ytl nerde 1279 ytl nerde 220 ytl az degıl yanı bırı bızı kazıklıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimwest16

nasıl bi iş bu yav 1.500 ytl nerde 1279 ytl nerde 220 ytl az degıl yanı bırı bızı kazıklıyor

Alıntıları Göster
    Demek ki 2 ay daha beklesek 800 ytl'ye alacağiz bu kadar hizli düştüğüne göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramir1903

Demek ki 2 ay daha beklesek 800 ytl'ye alacağiz bu kadar hizli düştüğüne göre

Alıntıları Göster
    Vay be fiyatı bayağı düşmüş.Zaten ederi 1100 falandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Vay be fiyatı bayağı düşmüş.Zaten ederi 1100 falandı.

Alıntıları Göster
    Bataryası az gidiyor ve fotolar ortalamanın biraz üzerinde olmasına rağmen fiyat yüksek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Bataryası az gidiyor ve fotolar ortalamanın biraz üzerinde olmasına rağmen fiyat yüksek ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende vr berbat ötesi berbat bir telefon bana göre özellikleri çok hemde fazlasıyla çok hızıda çok guzel ama ben bir turlu sms yazamadım yazdımda tuş takımını kullanamadım ve şimdide satıyorum telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makrey

arkadaşlar bende vr berbat ötesi berbat bir telefon bana göre özellikleri çok hemde fazlasıyla çok hızıda çok guzel ama ben bir turlu sms yazamadım yazdımda tuş takımını kullanamadım ve şimdide satıyorum telefonu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Makrey

SATILIRMI YA

BUGUN HÜRRİYET GASTESİNİN EKİNDE CIKTI BAYA ÖZELLİKLİ

VE BENDE BAYA ZAMANDIR ARASTIRIYORUM BU TELİ

BENCE COK GÜZEL

• quote:

Orijinalden alıntı: alisan

quote:

SATILIRMI YA

BUGUN HÜRRİYET GASTESİNİN EKİNDE CIKTI BAYA ÖZELLİKLİ

VE BENDE BAYA ZAMANDIR ARASTIRIYORUM BU TELİ

BENCE COK GÜZEL

Alıntıları Göster
    jar programlarını şu linkten indirebilirsiniz:
    www.getjar.com

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

kaca satiosun abi. iyi fiyat soylersen ilgilenirim. yada direk soylim. 850 ytl veririm cash.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

quote:

kaca satiosun abi. iyi fiyat soylersen ilgilenirim. yada direk soylim. 850 ytl veririm cash.

Alıntıları Göster
    yok olurmu hiç ben ustune 300 ytl veririm sen kafanı yorma

• quote:

yok olurmu hiç ben ustune 300 ytl veririm sen kafanı yorma

Alıntıları Göster
    Ah şu i760 modelide çıksa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Ah şu i760 modelide çıksa keşke.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birde i350 modeli vardı samsungun(i300de olabilir). Fuarda ikisinide kullanma şansım oldu.O model güzeldi ama hala ortalıkta yok.Gelmiyecekmi Türkiyeye Acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailelci

arkadaşlar birde i350 modeli vardı samsungun(i300de olabilir). Fuarda ikisinide kullanma şansım oldu.O model güzeldi ama hala ortalıkta yok.Gelmiyecekmi Türkiyeye Acaba?

Alıntıları Göster
    ARKADASLAR BENDEDE BİR SAMSUN I750 ALDIM AMA VİDEOLARI TAM EKRAN OYNATAMIYORUM BİDE İNTERNETE BAGLANTI AYARLARINI YAPAMIYORUM HATTIM : avea bana yardım ederseniz sevinirim aynı zamanda cihazı satmayıda düsünüyorum 23 ay garantisi var daha

• quote:

Orijinalden alıntı: sword97

ARKADASLAR BENDEDE BİR SAMSUN I750 ALDIM AMA VİDEOLARI TAM EKRAN OYNATAMIYORUM BİDE İNTERNETE BAGLANTI AYARLARINI YAPAMIYORUM HATTIM : avea bana yardım ederseniz sevinirim aynı zamanda cihazı satmayıda düsünüyorum 23 ay garantisi var daha

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sword97

KACA ALDIN KACA SATIYON

PM DENDE CEVAP YAZABİLİRSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: alisan

quote:

Orjinalden alıntı: sword97

KACA ALDIN KACA SATIYON

PM DENDE CEVAP YAZABİLİRSİN

Alıntıları Göster
    1500ytl ye aldım + 512mb hafıza kartı benden btüüm full aksesuar (kulaklık vb.) ...

bende 950ytl ye bırakırım sıfır kadar temiz cihaz en ufak bir cizik dahi yok tertemiz

isteyenler bana drakula_sword@hotmail. e-mail adresinden ulasabilir.

• quote:

1500ytl ye aldım + 512mb hafıza kartı benden btüüm full aksesuar (kulaklık vb.) ...

bende 950ytl ye bırakırım sıfır kadar temiz cihaz en ufak bir cizik dahi yok tertemiz

isteyenler bana drakula_sword@hotmail. e-mail adresinden ulasabilir.

Alıntıları Göster
    ayrıca sorunların cözümü içinde destek bekliyorum !!

SAMSUNG i750 FULL TEST

• quote:

ayrıca sorunların cözümü içinde destek bekliyorum !!

SAMSUNG i750 FULL TEST

Alıntıları Göster
    yahu bunun neresi bu kadar para yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

yahu bunun neresi bu kadar para yapıyor

Alıntıları Göster
    arkadaslar saten buna telefon bile denemez bu bi canavar pocket pc cep bilgisayarı

neyse arkadaslar işte almak isteyen olursa e-mailimi eklesi drakula_sword@hotmail.com

• quote:

arkadaslar saten buna telefon bile denemez bu bi canavar pocket pc cep bilgisayarı

neyse arkadaslar işte almak isteyen olursa e-mailimi eklesi drakula_sword@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Eylül-Kasım 2006 sonuna kadar yoğun bir şekilde konuşulan ve hatta Türkiye'ye gelip gelmiyeceği tartışılan ve geldikten sonra da bu PDA'yı alıp, yetersiz prospektüs ve gerekli ilgiyi göstermeyen "TELPA" yüzünden atacakmıyız?

Daha öncede bu PDA'yı çözen arkadaşların biraz özveri gösterip edindikleri kullanım bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşmalarını istemiştim. Ancak bugüne kadar bu konuda yeterli bir gelilşimin olduğunu görmedim. Fakat bu forma katıldığım günden beri bu PDA'yı aldığı için pişman olan, yardım talep eden, İthalatçı firmadan şikayet eden hatta aldığı için pişman olup değiştirmek isteyen, satmak isteyen vs. bir sürü serzenişler okudum.

Bilgi paylaşıldıkça güzel ve anlamlıdır.

Bu nedenle, Samsung SGH-i 750 konusunda uzmanlaşan arkadaşlar, lütfen edindikleri bilgilerini burada bizimle paylaşsınlar.

Saygılarımla,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.