nasıl bi iş bu yav 1.500 ytl nerde 1279 ytl nerde 220 ytl az degıl yanı bırı bızı kazıklıyor
quote:
Orijinalden alıntı: jimwest16
nasıl bi iş bu yav 1.500 ytl nerde 1279 ytl nerde 220 ytl az degıl yanı bırı bızı kazıklıyor
Alıntıları Göster
Demek ki 2 ay daha beklesek 800 ytl'ye alacağiz bu kadar hizli düştüğüne göre
quote:
Orijinalden alıntı: boramir1903
Demek ki 2 ay daha beklesek 800 ytl'ye alacağiz bu kadar hizli düştüğüne göre
Alıntıları Göster
Vay be fiyatı bayağı düşmüş.Zaten ederi 1100 falandı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blof
Vay be fiyatı bayağı düşmüş.Zaten ederi 1100 falandı.
Alıntıları Göster
Bataryası az gidiyor ve fotolar ortalamanın biraz üzerinde olmasına rağmen fiyat yüksek ...
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Bataryası az gidiyor ve fotolar ortalamanın biraz üzerinde olmasına rağmen fiyat yüksek ...
Alıntıları Göster
arkadaşlar bende vr berbat ötesi berbat bir telefon bana göre özellikleri çok hemde fazlasıyla çok hızıda çok guzel ama ben bir turlu sms yazamadım yazdımda tuş takımını kullanamadım ve şimdide satıyorum telefonu
quote:
Orijinalden alıntı: Makrey
arkadaşlar bende vr berbat ötesi berbat bir telefon bana göre özellikleri çok hemde fazlasıyla çok hızıda çok guzel ama ben bir turlu sms yazamadım yazdımda tuş takımını kullanamadım ve şimdide satıyorum telefonu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Makrey
SATILIRMI YA
BUGUN HÜRRİYET GASTESİNİN EKİNDE CIKTI BAYA ÖZELLİKLİ
VE BENDE BAYA ZAMANDIR ARASTIRIYORUM BU TELİ
BENCE COK GÜZEL
quote:
Orijinalden alıntı: alisan
quote:
SATILIRMI YA
BUGUN HÜRRİYET GASTESİNİN EKİNDE CIKTI BAYA ÖZELLİKLİ
VE BENDE BAYA ZAMANDIR ARASTIRIYORUM BU TELİ
BENCE COK GÜZEL
Alıntıları Göster
jar programlarını şu linkten indirebilirsiniz: www.getjar.com
quote:
Alıntıları Göster
quote:
kaca satiosun abi. iyi fiyat soylersen ilgilenirim. yada direk soylim. 850 ytl veririm cash.
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Fox
quote:
kaca satiosun abi. iyi fiyat soylersen ilgilenirim. yada direk soylim. 850 ytl veririm cash.
Alıntıları Göster
yok olurmu hiç ben ustune 300 ytl veririm sen kafanı yorma
quote:
yok olurmu hiç ben ustune 300 ytl veririm sen kafanı yorma
Alıntıları Göster
Ah şu i760 modelide çıksa keşke.
quote:
Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR
Ah şu i760 modelide çıksa keşke.
Alıntıları Göster
arkadaşlar birde i350 modeli vardı samsungun(i300de olabilir). Fuarda ikisinide kullanma şansım oldu.O model güzeldi ama hala ortalıkta yok.Gelmiyecekmi Türkiyeye Acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: mikailelci
arkadaşlar birde i350 modeli vardı samsungun(i300de olabilir). Fuarda ikisinide kullanma şansım oldu.O model güzeldi ama hala ortalıkta yok.Gelmiyecekmi Türkiyeye Acaba?
Alıntıları Göster
ARKADASLAR BENDEDE BİR SAMSUN I750 ALDIM AMA VİDEOLARI TAM EKRAN OYNATAMIYORUM BİDE İNTERNETE BAGLANTI AYARLARINI YAPAMIYORUM HATTIM : avea bana yardım ederseniz sevinirim aynı zamanda cihazı satmayıda düsünüyorum 23 ay garantisi var daha
quote:
Orijinalden alıntı: sword97
ARKADASLAR BENDEDE BİR SAMSUN I750 ALDIM AMA VİDEOLARI TAM EKRAN OYNATAMIYORUM BİDE İNTERNETE BAGLANTI AYARLARINI YAPAMIYORUM HATTIM : avea bana yardım ederseniz sevinirim aynı zamanda cihazı satmayıda düsünüyorum 23 ay garantisi var daha
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sword97
KACA ALDIN KACA SATIYON
PM DENDE CEVAP YAZABİLİRSİN
quote:
Orijinalden alıntı: alisan
quote:
Orjinalden alıntı: sword97
KACA ALDIN KACA SATIYON
PM DENDE CEVAP YAZABİLİRSİN
Alıntıları Göster
1500ytl ye aldım + 512mb hafıza kartı benden btüüm full aksesuar (kulaklık vb.) ...
bende 950ytl ye bırakırım sıfır kadar temiz cihaz en ufak bir cizik dahi yok tertemiz
isteyenler bana drakula_sword@hotmail. e-mail adresinden ulasabilir.
quote:
1500ytl ye aldım + 512mb hafıza kartı benden btüüm full aksesuar (kulaklık vb.) ...
bende 950ytl ye bırakırım sıfır kadar temiz cihaz en ufak bir cizik dahi yok tertemiz
isteyenler bana drakula_sword@hotmail. e-mail adresinden ulasabilir.
Alıntıları Göster
ayrıca sorunların cözümü içinde destek bekliyorum !!
quote:
ayrıca sorunların cözümü içinde destek bekliyorum !!
Alıntıları Göster
yahu bunun neresi bu kadar para yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
yahu bunun neresi bu kadar para yapıyor
Alıntıları Göster
arkadaslar saten buna telefon bile denemez bu bi canavar pocket pc cep bilgisayarı
Eylül-Kasım 2006 sonuna kadar yoğun bir şekilde konuşulan ve hatta Türkiye'ye gelip gelmiyeceği tartışılan ve geldikten sonra da bu PDA'yı alıp, yetersiz prospektüs ve gerekli ilgiyi göstermeyen "TELPA" yüzünden atacakmıyız?
Daha öncede bu PDA'yı çözen arkadaşların biraz özveri gösterip edindikleri kullanım bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşmalarını istemiştim. Ancak bugüne kadar bu konuda yeterli bir gelilşimin olduğunu görmedim. Fakat bu forma katıldığım günden beri bu PDA'yı aldığı için pişman olan, yardım talep eden, İthalatçı firmadan şikayet eden hatta aldığı için pişman olup değiştirmek isteyen, satmak isteyen vs. bir sürü serzenişler okudum.
Bilgi paylaşıldıkça güzel ve anlamlıdır.
Bu nedenle, Samsung SGH-i 750 konusunda uzmanlaşan arkadaşlar, lütfen edindikleri bilgilerini burada bizimle paylaşsınlar.