Şimdi Ara

Samsung J Serisi Smart TV'ler İçin TURKSAT 4A Güncel Kanal Listesi (05.11.2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Smart tv Turksat 4A Sıral Kanal Listesi

Samsung J/JU Serilerileri uyumludur. Diğerlerinde denemedim.

KANAL LİSTESİNİ YÜKLEMEDEN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN

* Öncelikle Mevcut Kanal listenizi yedeklemenizi tavsiye ederim. ( Olası bir problemde geri dönüş için )
    * Mevcut Uydu ayarlarında ki dseqc ayarlarını mutlaka not alın.
    * Bu liste Dseqc seçeneği kapalı olan düzene göre taranıp listelenmiştir.
    * Yükleme sonrasında oluşabilecek sinyal sorunların muhtemelen dseqc ayarlarının değişmiş olmasından kaynaklı olacaktır.
    * Yükleme sonrası Sinyal alamıyorsanız Uydu Ayarlarındaki dseqc seçeneklerindeki kombinasyonları deneyin. ( 1/4 yada 2/4 gibi )

KANAL YÜKLEME İŞLEMİ:

-Link den indirdiğiniz scm uzantılı dosyayı flas diskinizin ana dizinine kopyalayın. [ USB Bellek Fat32 olarak Formatlanmış olmalıdır ]

-Sırasıyla Menü>Yayın>Kanal ayarları > kanal listesi aktarın seçin. Şifre sorarsa 0000 girip "USB den alın" seçip aktarımı bitirin.

İşlem bu kadar...

Televizyonunuz kendini yeniden başlattıktan sonra yeni kanal listeniz aktif olacaktır. Herhangi bir extra ayar yapmanıza vs. gerek yoktur.

LİNK
    06.11.2015 Sıralı Tam Liste

Açıklama kısmı @kutukak adlı üyeden alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rea_kod -- 6 Kasım 2015; 20:03:37 >

• Teşekkür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde samsung ju 4K tv için güncel kanal listesi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaptım usb içinde kaydedilmiş hiç bir kanal listesi yok diyor olmuyor yani
  • Merhaba,

Seyirtürk forum'da yayınlanan, TRT 4K dahil, 26.02.2016 tarihli yeni kanal listesi burada;http://dosya.co/15tcmksw9yce/KAMIL.zip.html veyahttp://s6.dosya.tc/server6/gnd4py/KAMIL.zip.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.