Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung getırmıyor kendı garantı dahılıne almıyor, X paralel ıthalat firması gidior duos modeli samsungdan alıyor sen tek hat goturuyorsun bende çift sim alıp senden diğer ulke pazarlarına satacagım dıyor anlıyacagın ondan fıyatlar degısıyor, garanti şartlarıda değişiyor X firma ve samsung turkıye garanti arasında
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    bendeki sm 710fn ..cift hatlı ve 4g var..c7 almıstım ama gomulu batarya bana gore degıl..dondum yine j7 ye..ufak tefek eksikleri dısında memnunum..prime ya da 2105 modeli alınmaz bence..ha bir de on8 cıktı simdi de..o da j7 2016 nın 1080p ekranlı ve 3g ram li olanı..ulan samsung corbaya cevırdın iyice akıl bırakmadın :)
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    hay elınız dert gormesn aynen corbaya cevırdı mıllet neyı alacagına karar veremez oldu istisnai durumlarda olabılıor hocam 'fn' duos versıonlarda 4g oluyor orayı kacırmısım gomulu bataryayı bende sevmıyorum hocam radyo cıkarılabılır pıl ve sd kart olmazsa olmazlarm suan bnm telefon j1 2016 dusuk butcelı modeli samsungun ama gayet kibar ve ele avuca ıyı oturan kasaya sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 30 Ekim 2016; 0:06:53 >
    valla ben begendim bu j7 yi..ram 3gb olsaymıs bir de aydınlatmalı -titresimli tuslar konulsaymıs tam olurmus..bu pil omrune alısınca baska cihazlar yavan gelecek ban uzun sure..on8 gelirse belki gecıs yapabilirim(ki onun cpu ve gpu su bile dusuk j7 den..
    j7 2016(duos) : Samsung Exynos 7 Octa 7870 ve Mali-T830 MP2 (700 MHz)
    on8 : Samsung Exynos 7 Octa 7580 ve Mali-T720 MP2 (600 MHz)

eskiden cihazların ozellikleri segmentine gore sıralı olurdu..simdi resmen kura cekerek ekliyor galiba samsung cihazlara parcaları :)
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    tercıh meselesi kardes, oyun oynayan bırıysen gecme derim on8 gerek yok, elındekının kıymetını bıl sevdıysen senı mutlu etmısse bana kalırsa devam et o cıhazla, hersey guncelleme veya yenı cıhaz cıktı aaa hemen almalıyım prensıbıyle olusmamalı algılarımız, her neyse dedıgım gibi tercıh meselesi sana kalmıs, j7 2016 guzel cıhazdır emınım
    yok zaten kolay kolay baska cıhaza gecmeyı dusunmuyorum..note8 ya da s8 cıkarılan bataryayla gelirse(-ki samsung o guzelligi yapacak gibi gorunmuyor :) ) 1 yıl sonra belki dusunebilirim..simdilik cihaz tam bana gore..note 4 ten sonra yetersız gelmıstı ılk baslarda ama eskiyene kadar kullanmayı dusunuyorum.. iyi forumlar,iyi bayramlar
  • j7 prime alan yok mu hiç, pil süresi nasıl ki acaba?
  • Ben de katildim j7 2016 lilar arasina. Yalnız icin muzik calar yok. Siz ne kullaniyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoppia H kullanıcısına yanıt
    Markette samsung un müzik çalar o var.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler indirdim :)

• merhaba ekran koruyucu olarak ne tavsiye edersiniz ve kılıf olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

j7 prime alan yok mu hiç, pil süresi nasıl ki acaba?

Ben aldım kullanıyorum şimdi :) dün akşam aldım, pil performansı için bir kaç kere şarj ettikten sonra belli olur, ben dün gece 12 de yüzde yüz de kopardım şimdi 66da 3 saat ekran süresi var.
  • J7 prime parmak izi okumasına hayran kaldım, bir saniyede açıyor direk teli :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 1 Kasım 2016; 11:33:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Ben aldım kullanıyorum şimdi :) dün akşam aldım, pil performansı için bir kaç kere şarj ettikten sonra belli olur, ben dün gece 12 de yüzde yüz de kopardım şimdi 66da 3 saat ekran süresi var.

hocam biraz daha kullanıp pil performansını paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

18 saat kullanımda 7 saati geçkin ekran süresi aldım, ilk kullanımda, ileriki zamanlarda bu artacaktır eminim :D şu anlık ne donma nede kasma var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

18 saat kullanımda 7 saati geçkin ekran süresi aldım, ilk kullanımda, ileriki zamanlarda bu artacaktır eminim :D şu anlık ne donma nede kasma var.

hocam prime de aldiniz bu ekran suresini?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam prime de aldiniz bu ekran suresini?

Tabi..

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    ozaman prime nin pil performansıda j7 2016 gibi iddiali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 2 Kasım 2016; 13:2:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

ozaman prime nin pil performansıda j7 2016 gibi iddiali

İkiside aynı performansı vereceğine eminim. Bari prime batarya 3500 yada 4000 olsaydı :D hiç olmazsa prime isminin hakkını verirdi
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Aynı olmaz ama piyasadaki en iyi pil sürelerini veren cihazlardan birisi j7 prime. 10 küsür saat j710 verirken 8 saat anca verir j7 prime. Fhd ile 720p illa ki fark eder.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.