Şimdi Ara

Samsung J7 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.649
Cevap
24
Favori
99.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır rootlu değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam Diyarbakır Ninovapark avm teknosa da j7-6 ve prime ı inceleme fırsatımız oldu sağolsun çalışanlar prime ı da teşhire açtılar bizim için ve ne yazık ki prime ın gerçekten kötü soluk bir ekranı var j7 2016 çok daha başarılı bir ekrana sahip bu sebeple ablama j7 2016 aldık tavsiyem prime ı görmeden almayın (evet ram,bildirim ışığı ve parmak izi okuyucusu avantajları var)
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Yeğenime j7 aldım bugün. Ben kendim de aynı telefonu almayı planlıyorum. Uygun bir kampanya veya hediye çekine denk getirirsem alacağım inşallah. Eğer sıfır telefon düşünmüyor olsaydım,sizin telefonunuzla ilgilenebilirdim ama ne yazık ki sıfır almak istiyorum.

Telefonla ilgili en büyük çekincem, 4.7 inçten 5.5 e geçeceğim için büyük ekrana alışamama ve tek elle kullanamama sorunu yaşayabilirim. Ama belki yeğeniminkini görerek ve biraz kullanarak buna karar veririm.
    Ayrıca sanırım paralel ithalat garantili ama 1 yıl sigorta yapılı olarak alacağım.

Yaptığınız objektif yorumlar ve değerlendirmeler için tekrar teşekkür ederm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşaallah
    Samsung 2 telefonun özelliklerini bir telefon da toplasa çok daha iyi olacaktı.
    J710 2016 ekranı daha canlı fakat aynı menü ekranında primedan daha düşük çözünürlük olduğu anlaşılıyor.Ama dediğiniz gibi prime da canlı değil.
    J7 prime dersek fm radyo parmak izi metal kasa
    J710 2016 dersek amoled ekran oluyor fm radyo olmuyor.

Malum 2 telefonda da jiroskop ve pusula yok.
    Sizden bir ricam olacak internetsiz çalışmadığı için ben deneyemedim. Konumu açıp haritalara girdiğinizde olduğunuz yerde dönünce haritadaki yönünüz değişiyor mu?
    Ayrıca ekran telefonu yana yatırınca otomatik dönüyor mu? Jiroskop bu işe de yarıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyoshocu -- 23 Ekim 2016; 9:07:03 >

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Telefonun ekranı dönüyor bildirim panelinde portre yazan yere tıklamak lazım

Haritalarda normalde dönmüyor yani benim note 2 deki gibi mavi noktanın etrafında yön belirten taralı alan yok ama sürüş moduna aldığınızda dönüyor telefonu çevirdikçe yola göre (cihaz internete bağlıydı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lido -- 23 Ekim 2016; 10:30:06 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de J7-2016 ve A5-2016 arasında kaldım. A5 in arkasının cam olması hoşuma gitmedi. J7 de ekran olarak büyük bana göre. Ikisinden birini kamera noktasında eliycem. Sorarım size ciddi farklar var mı fotoğraf çekiminde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeitgest -- 23 Ekim 2016; 12:24:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lido kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.
    Ekran dönme olayını tam anlamadım portre yazan yere tıklayınca herhangi bir uygulama açıkken telefonu yan çevirdiğinizde ekran otomatik olarak yan dönüp tekrar dik yaptığınızda ekran normale dönüyor mu?
    pusula olmadığı için dediğiniz gibi mavi alan olmuyor demek ki.
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Evet telefonu çevirince otomatik dönüyor whatsappta falan denedim

• lido kullanıcısına yanıt
    tekrar teşekkürler çok sağolun yorumlarınız için.

• Arkadaşlar benim telefonumda bi haftadır android OS hem çok şarj yiyor hemde mobil veri kullanıyor 1 haftada 400 mb veri kullanmış pil kullanımında da sürekli ilk ikinin içinde sizde de durum aynı mı senkronizasyon falan mailler hepsi kapalı konum vs şarj yiyecek herşeyi kapattım ama hala devam ediyor ne yapmam gerekiyor??

• Acaba J7 2016 nın GPS performansı nasıl bilgisi olan varmı ? yol-trafik durumu, harita-konum gibi bilgilere ulaşma konusunda deneyimi olan varsa paylaşabilir mi.
  • Biride Allah rızası için J5 2016 ana konusu açsada bizde kullanıcı yorumlarından faydalansak...

• Turkiye cihazına 25 mb lik bir yazilim guncellemesi geldi bi fark goremedim öncesiyle.

• Bir sefere mahsus "mobil ağa erişilemiyor" diye uyarı yazdı, sebepleri neler olabilir?

• Arkadaşlar 1 buçuk yıldır lg g3 kullanıyordum, 2 sefer garantiye gitti ve 2. kez yeni cihazım geliyor, artık g3 e veda etme vakti geldi, iphone yönelecektim ama fiyatları çok fazla olduğundan j7 2016 ve j7 prime arasında gidip geliyordum, prime almaya karar verdim, ekranı tft olması benim için önemli değil, şarjda etkisi olur diye düşünüyorum, artık alıp uzunca yıllar kullanmayı düşünüyorum :D
  • Arkadaşlar discovery kullandim 3 yıl çokta memnun değildim ama parasına göre normal diye düşünüyorum. Şimdi telefonu yenilemem lazım başta note 5 alacaktım ama oda uçtu gitti fiyatlar note 4 falanda bu satten sonra alınmaz diyorum. Bu nedenle siz kullanıcılar öneirir misiniz ?
    2 tane alacağım. Samsung J7 (3 gb ram olanları 2016 ) arasında çok kaldım. Tavsiyeniz nedir başka modelde olabilir.
  • Tekrar sorayım arkadaşlar, alalı daha 1 hafta olunca merak ettim;

Arama yaparken bir sefere mahsus "mobil ağa erişilemiyor" diye uyarı yazdı, sebepleri neler olabilir? Ya da normal midir? Var mı bilgi verebilecek olan?

• merhaba arkadaşlar j7 2016 duos normal j7 2016 dan çift sim hariç ne farkı var neden daha ucuz bilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fm radyo ve nfc var..ithalatcılar getiriyor..samsung garantili degil..
  • tek hatlar 4g li ve exynos veya snapdragon işlemci oluyor samsung duoslarda genelinde 4g bandına yer vermiyor işlemci farklılıgı yapıyor, ztn satan ithalat firmaları bu yuzden 150-250 lıra asagısına satıyor spot urunler oldugundan, ha birde garanti farklılıkları olabılıyordu sanırım ıthalat paralel urunlerde, anlıyacagın tek hat ve duoslarda işlemci farklılıklarıyla pazara sunulur yanlısım varsa duzeltın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.