Şimdi Ara

Samsung j7 mi s6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda s6 dan çok iç açıcı yorumlar okuyamadım. Hep bi soruç çıkma hali var.
    Buna rağmen benim asıl sormak istediğim, telefoncu bir arkadaşımın elinde yurt dışından gelme sıfır s6 var daha uyun fiyata bırakacak alacak olursam;ama sorun çıkarsa diye tereddüt yaşıyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim..
    J7 mi, s6 mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkmazkayaa -- 18 Eylül 2016; 0:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri amiral gemisi diğeri orta segment.Soru mu tabiki de s6.

• Orası tamam da, sorun çıkma ihtimalinde ne yapılabilir? Yurtdışından gelen bir telefon.

• Korkmazkayaa K kullanıcısına yanıt
    İyi de ne dememizi bekliyorsunuz garanti mi verelim? J7 alacaksan 2016 serisini al daha güzel duruşu var. Mantıken s6 j7 den kat kat üstün tavsiye normalde s6 ama garanti sıkıntıysa j7

• İllaki şans işi elektronik alet ne alırsan al.
    Aslında asıl öğrenmek istediğim;sadece Türkiyedeki ürünlerde mi sorun çıkıyor?
    Yurtdışından alıp sorun yaşayan var mı?

Tamamen şans işi aradaki fiyat farkıyla tamirini yaptirirsiniz.

• S6 tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon sans isi biraz bende dogbankdan garantisi olmayan s7 aldim ilk ciktiginda sukur hic bir arizasi olmadi telefon 10 gun icinde arizasini belli eder zaten s6 ile j7 kiyaslanmaz s6 kamera islemci ram performans acisindan cok iyi android 7 yide alir buyuk ihtimal

• bende s6 edge plus aldım 5. günde 6 tane sorun çıkardı ve kimsede olmayan sorunlar. şuan serviste iade edeceğim telefonsuz bekliyorum kaç gündür.
    herkesin dediğine inanmayacaksın. s4 bile j7 yi solluyorsa s6 mi j7 mi sen düşün azıcık. ha tereddütlüysen git note 4 al samsung s6 dan sonra biraz rotayı kaydırdı şaçmalamaya başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.