Bildirim
Samsung JU6470 ile JU6570 arasında kaldım ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güncel ve acil -
Butce ve ne için kullanıcagını yazmalısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3000 tl'ye kadar bütçem var. Hepsini de samsung garantili buldum.
Genel olarak + ve -'lerini öğrenmek istiyorum.
Benim beklentilerim, net görüntü, titreme, donma takılma, bulutlanma olmaması.
Usb'den ve internet üzerinden sorunsuz, altyazıda takılma olmadan film izlemek.
Tv kanallarını izlemek
Belki ilerde düşük bir ihtimal de olsa ps4 alıp bağlamak. -
Biraz beklersen lg uh850v nin fiyatı şuan 3400 den alanlar var 3 seviyesine düşer avrupa şampiyonası kampanyalarıyla internet kullanımı 3dsi hertz olarak çok ustun konusu da var inceleyebilirsin eger illa dedigin modellerse 6470 ve 6570 i izleyip begendigini alabilirsin kontrast olarak 6570 bir adım önde gözüküyor internet kullanımı kolaylıgı açısından samsung ve lg çok önde
Curved ekranın ne gibi avantajları var peki? -
Derinllik hissi veriyor ama düzle curvedin oyle önemli fark oldugunu sanmıyorum tercih meselesi hangisi hosuna giderse
farklı açılardan izlendiğinde, yandan, çaprazdan vs. herhangi bir değişiklik olur mu acaba?
bu konuda söylentiler var. -
Odak noktasına derinlik veriyor kenarlardaki egiklik tam karsıdan bakınca daha saglıklı izleniyor ama kenardan da izleniyor bence bu kadar takılmamalı bu konulara git bi tekno markete kenardan izle tvyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X