Şimdi Ara

Samsung Kart Fırsatları / 18.000 BTU Klima 4.999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceki indirim konumu hatırlayan arkadaşlar çıkacaktır, epey iyi fiyatlardan yararlanmıştık.

Samsung Kart bugün yine aktif olarak yeni bi kampanya gönderdi. Faydalanmak isteyenler olursa diye ekliyorum.

* Arkadaşlar konuyu yanlış yere açmadım, önceki konunun üzerinden devam ediyorum. Şimdiye kadar hep cep telefonu kampanyaları yapmışlardı, bu sefer klimalarda indirim yapmışlar.

YENİ - 18.000 BTU Klimalarda %30 + 700 TL İndirim Fırsatı

Ürün linkleri:
    samsung türkiye
    Samsung 18000 BTU AR35 Silver Duvar Tipi Split Klima AR18TXHQASI/SK
    https://shop.samsung.com/tr/ar18txhqasisk-18000-btu-ar35-silver-duvar-tipi-split-klima

samsung türkiye
    Samsung 18000 BTU Premium Plus Duvar Tipi Split Klima AR18TSFYCWK/SK
    https://shop.samsung.com/tr/ar18tsfycwksk-18000-btu-premium-plus-duvar-tipi-split-klima

Yeni bildirimler geldikçe bu konu altından güncellerim. Eskiden erken kapamalı krediyle vb daha indirimli alınabiliyordu, bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Samsung Kart üye olma linki:

Nasıl faydalanılır?

1. Samsung Kart üye olma linkinden kayıt olun
    2. Gelen şifre ile SMS doğrulama yapın
    3. Apple Wallet veya Android için Kartlar uygulamasına Samsung Kart'ınızı ekleyin
    4. Bir iki dakika içerisinde indirim kuponunuz otomatik yüklenecek.
    5. Daha sonra shop.samsung.com/tr adresinde ilgili ürünü bulup sepete ekleyin
    6. Hediye Çeki alanına size gelen kupon kodunu yazıp anında indiriminizi alın

Eski konumun linki:
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-da-200-tl-hediye-ceki-firsati-sicaktan-yaniyor--141405814

* BİTEN KAMPANYALAR *

AKG Y400 Bluetooth Kulaklık - 369 TL

Ürün linki:
    samsung türkiye
    AKG Y400 Bluetooth Kulaklık Siyah
    https://shop.samsung.com/tr/akg-y400-bluetooth-kulaklik-siyah

Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm Under Armour - 1.399 TL

Ürün linki:

Epey'den geriye dönük fiyat iniş çıkış grafiğini de ekliyorum, bu seferki fena bi indirim değil.

Samsung M20 - 1.949 TL (Bitti)

Ürün linki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeranKule -- 28 Ağustos 2020; 14:4:27 >

• İndirim???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extinct kullanıcısına yanıt
    Her yerde 1.999 TL'den satılıyor, 50 TL'lik indirim yapılmış bence çok sıcak değil ama önemli olan tekrar atkif olması yeni ürünler de gelir belki önümüzdeki günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeranKule -- 17 Temmuz 2020; 21:27:41 >
  • işin garip tarafı her telefonun fiyatı yaklaşık 750-1000tl gibi yükseldi. Bu telefonu geçen 11.11 de 1250 ye almıştım, buna benzer çoğu telefon hep 750-1000tl arası artmış, 1500tl lik olanda, aynı, 4000tl lik olanda.
  • Apple card gibi midir samsung kart derken yoksa ayrı mı?
  • 5 ay önce 1200 e almamıştım, eski model ucuzlaması gerekirken ikiye katlanmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben bunu pandemi döneminde anneme aldım. Görüntülü konuşma için. 3 ay olmamıştır.1200 civari birseydi. Uçmuş resmen. Keske beş on tane alsaymisim. Altın falan ne ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 17 Temmuz 2020; 22:44:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada 1999 TL, evet 50 TL indirimli.

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    1800'e telefon olarak A30 veya A30s hatta M30s vardı şuanda A101 A30s'i 2999 TL satacak.

Yazık günah

A30s Media Markt'dan (teknoloji marketleri en pahalı yerlerdir) 2050 TL'ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 17 Temmuz 2020; 22:48:27 >
  • hükümet yanlısı -OFLU- bile şikayet eder olmuş

• çöp telefona 1950tl mi peh kaçak note 9s al daha iyi
  • Yaklaşık iki ay önce 1150 liraya kadar düşmüştü, Hepsiburada Samsung telefonlarda geçerli 100 lira indirim yapıyordu hatırlayan olur, 1050 Tl oluyordu sepette, PARAF 500/50 elektronik kampanyası vardı ve paraf günüm ile 980 civarına mal edilebilirdi.(Keşke alsaydım diyorum evde dursaydı)

Şimdi bu fiyata almak da ne bileyim eli gitmiyor insanın..

• Yazık günah su memleketin haline. 3 ay önce almıştım daha.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Altın dolar vs alınacağına telefon alıp stok yapılsa hepsinden daha karlı olurmuş.

• Böyle fiyatı artanlardan kesinlikle almam, epeye bakın düşenler var onlardan alın, rn9pro, minote10lite, meizu lar vs. gibi, enayilik resmen

• 999 TL olan M10 artık yok sanırım ama fiyat duruyor.
  • Arkadaşlar 5-6 ay önce 1200 liraya almanız normal olan zaten ama sonrasında korana ayağına devletin yeni vergi getirmeleri fiyatı bu seviyeye getirdi. Tabi bunu fırsata çevirip ekstra fiyatı arttıran firmalarda mevcut.
  • Xiomi mi 8 pro modelini 2150 ye almadığıma pişmanım.

• vergi icin yuzde disinda bir de minimum tutar getirildi. boylece ucuz akilli telefon devri kapandi. minimum fiyat 2000.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.