Şimdi Ara

Samsung Laptop nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullanan var mı kalitesi nasıldır laptopta pek yaygın bir marka olmadığı için kalitesi nasıldır 1 ay sonra dökülmeye başlar mı kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

• Birçok kullanan var. Kaliteli ürünler üretiyor. Bir problem çıkmaz.
  • güveniyim mi şimdi kardeş
  • hee bir şey daha soruyum ben samsung'un R522-XS08TR modelini seçtim işlemci P7350 diğer işlemcilere göre yani T serisi işlemcilere göre daha fazla performans sağlar mı ?

bu arada güveniyim mi derken şaka yaptım yanlış anlama tabi ki güvenirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighPerformance -- 24 Temmuz 2009; 11:57:18 >
  • t6600 oyunlarda dah performanslı p7350 ise performans olarak daha düşük ama pil süresini uzatıyor . Karar senin
  • ben samsung alıyım p7350 olandan olmazsa overclock yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

t6600 oyunlarda dah performanslı p7350 ise performans olarak daha düşük ama pil süresini uzatıyor . Karar senin

hayır öyle birşey yok. iki işlemcinin sıraları puan almadıkları için farklı yerlerde. yani bir lig tablosu düşün hiç maç yapılmamış takımlar isim sırasına göre dizilir onun gibi bişey bu da..

incele ne demek istediğimi görürsünhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka konu açmadan bir soru daha sorayım hp dv-6 1142 et mi samsung R522-XS08TR mi acil yalnız

@stabwound

tamam kardeş zaten samsung almaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighPerformance -- 24 Temmuz 2009; 13:17:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighPerformance

başka konu açmadan bir soru daha sorayım hp dv-6 1142 et mi samsung R522-XS08TR mi acil yalnız hocam

bende hp almayı düşünüyordum ama sıcaklık değerleri ve dv6 sorunsuz deselerde (tabi yalan söylicek halleri yok inanıyorum) güvenemediğim için hp den vazgeçtim R522-XS08TR almaya karar verdim. hatta şimdi alıcam ama sitelerdeki fiyat farklarına bakıyorum..ayrıca şunuda söylemem gerek samsung'daki ekran kartı overclok yapılmış işlemci saat ve bellek hızları daha yüksek. ekranı o Led olduğundan pil süresi daha uzun gidiyor ve üzerinde antibakteriyel bir klavye var. tek eksiği bluetooth yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighPerformance

başka konu açmadan bir soru daha sorayım hp dv-6 1142 et mi samsung R522-XS08TR mi acil yalnız

@stabwound

tamam kardeş zaten samsung almaya karar verdim

dostum günlerdir araştırıyordum. önce acer 6930g yi gördüm hayran kaldım ama ekran kartı belleği ddr2 olduğu için hp'ye yöneldim dv6-1125et alacaktm ama o da çok pahalıydı ve herkez birüsürü sorun olduğunu yılda 2-3 kere servise gittiğini söylüyordu ama ona rağmen hp alacakken bu samsung'un yenisini gördüm :D düşünmeme gerek kalmadı birazdan alıcam ama axess e 10 taksit yapan güveniir bi site arıyorum

• tamam ya ben de samsung alıyorum 1 haftaya şimdiden sabırsızlanmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

t6600 oyunlarda dah performanslı p7350 ise performans olarak daha düşük ama pil süresini uzatıyor . Karar senin

hayır öyle birşey yok. iki işlemcinin sıraları puan almadıkları için farklı yerlerde. yani bir lig tablosu düşün hiç maç yapılmamış takımlar isim sırasına göre dizilir onun gibi bişey bu da..

incele ne demek istediğimi görürsünhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

doğrudur.

Call of duty 4 ü 4xaa 1366x768 te full ayarlarda mükemmel şekilde oynatıyor

• T6600 az bi farkla önde.

Bende P7350 li modeli seçerdim.

Az ısınır hiç yoktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

T6600 az bi farkla önde.

Az ısınır hiç yoktan.

önde felan değil. sıralamaya öyle koymuşlar. iki işlemciyi değerlendirmek için iki işlemcininde puanlarının yazması gerekiyor ama t6600'nın puanları yok şuan için.. sıralamaya göre yüksekte şuan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

T6600 az bi farkla önde.

Az ısınır hiç yoktan.

önde felan değil. sıralamaya öyle koymuşlar. iki işlemciyi değerlendirmek için iki işlemcininde puanlarının yazması gerekiyor ama t6600'nın puanları yok şuan için.. sıralamaya göre yüksekte şuan..

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Core2+Duo+T6600+@+2.20GHz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.