Şimdi Ara

Samsung LCD de ölü pikseller!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran sonunda aldığım "Samsung le32s81b" 32 inç lcd televizyonumda yakından bakmam sonucu görüğüm ÖLÜ PİKSELLER bulunmakta.
    bir tanesi tam ekran ortasında ve parlak, zaten onu görünce yakından inceledim siyah arka fon üzerinden baktım ve irili ufaklı dikkat çeken çekmeyen en az beş tane ölü piksel yakaladım, fena asabım bozuldu. özellikle tam ortada bulunan ölü piksel çok rahatsız edici bir etki yaratmakta.

bu durumda ürün değişimine giderler mi? izlenen süreç nedir? daha önce başına gelen ya da konu hakkında fikir sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• arkadaşım,

her firmanın bu konuda farklı tutumları bulunmaktadır. Ölü piksellerin sayısı ve ekranın neresinde olduğu dikkat edilen kriterlerdir (ekranın merkezinde olması ile kenarlarda olması arasında farklı değerlendirmeler yapılmaktadır) Yetkili servis ile görüşmelisiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: varyator

Haziran sonunda aldığım "Samsung le32s81b" 32 inç lcd televizyonumda yakından bakmam sonucu görüğüm ÖLÜ PİKSELLER bulunmakta.
    bir tanesi tam ekran ortasında ve parlak, zaten onu görünce yakından inceledim siyah arka fon üzerinden baktım ve irili ufaklı dikkat çeken çekmeyen en az beş tane ölü piksel yakaladım, fena asabım bozuldu. özellikle tam ortada bulunan ölü piksel çok rahatsız edici bir etki yaratmakta.

bu durumda ürün değişimine giderler mi? izlenen süreç nedir? daha önce başına gelen ya da konu hakkında fikir sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Ben samsun bayii ne LCD ler için ölü pixel politikasını sormuştum ve bana 5 adet ve daha fazla olursa ürünü garanti kapsamında değiştiririz demişlerdi.
    Bu durumda sizin de şansınız yüksek.
    Saygılar...
    Koray Üstüner
  • her yer ayrı bir kural belirler çogunlukla 3 ve üstüdür bu durum aldıgın yere bir başvur eger saglam büyük biryerden aldıysan işin çabuk hallolur.

• teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.