Bildirim
samsung Lcd monitör garanti hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gönderirsiniz fakat ücrete tabi tutulur. -
Aslında aldığınız yere göre değişebilir. Büyük firmalardan alınan ürünlerin kayıtları ve bilgileri saklanıyor bu nedenle sonrası için yapılacak işlemlerde gerekli oluyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: eray2344
Selam arkadaşlar benim elimde samsung 19'inc lcd monitör var arıza çıkardı ama ben bunun ne garanti kağıdını nede faturasını bulamıyorum bunu garantiye gönderme gibi bir şansımız varmı şimdiden teşekkürler...
nereden aldığınızı hatırlıyorsanız.size garanti konusunda destek vereceklerdir. -
Satıcının kazancı bu zaten , adam size başta söylemiş garanti ve faturayı saklamanız gerektiğini. Sanmıyorum pek yardımcı olacaklarını ama yinede deneyin. -
saolun teşekkürler -
Garanti ye gönderebilirsiniz. Eğer cihazınız siz almadan çok önce üretilmişse onlarda garantisi bitmiş görünür ama bu aralık çok kısa ise garanti hala geçerli göründüğü için fatura talep etmeyebilirler. Bu durum samsung marka telefonda olmuştu. Garantiye götürdüğüm zaman hala onlarda garanti devam ediyor gözüktüğü için fatura istememişlerdi. Eğer 2 ay daha geçmiş olsaydı faturayı talep edeceklerini belirtmişlerdi. -
Arkadaşlar artık garanti seri numarasından bakılarak kontrol edilebiliyor..
eray2344
BİLGİSAYAR VE YAN ÜRÜNLERİ
Armada Bilgisayar
Adresi : Orta Mahalle. Maltepe Cad. No:10/B 34030 Bayrampaşa - İstanbul
Telefon : + 90 212 467 38 00
Faks : + 90 212 493 00 82
E-Posta : duyuru@armada.com.tr
URL :www.armada.com.tr
Kont Bilişim
Adres : M. Akif Ersoy Cad. No : 37 Orhanlı Tuzla Istanbul
Telefon : +90 216 581 55 00
Fax : +90 216 581 56 06
URL :www.kont.com.tr
Koyuncu Elektronik
Adresi : Emek Mah. Ordu Cad. No:18 Sarıgazi/İstanbul
Telefon : + 90 216 528 88 88 (PBX)
Faks : + 90 216 313 18 18
URL :www.koyuncu.com.tr
bu adresler Samsung'un bilgisayar üzerine distribütörlerinin bilgileri.
Bunları arayarak durumunu izah et yardımcı olacaklardır.Eğer bir sorun olursa buraya yaz tekrar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- page fault in nonpaged area
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- şiir seslendirme programı
- monitör açılmıyor
- modem internet hızını etkiler mi
- ekran kartı resetleme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- laptop menteşe tamiri
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X