Şimdi Ara

Samsung LCD Monitörde Çözünürlük Soruny

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17 '' Samsung SyncMaster 710v LCD monitörüm var. TV kartı çalışırken bir ara ekran kayboldu. İngilizce olarak şöyle bişey yazıyordu: "Desteklenmeyen çözünürlük. Önerilen çözünürlük olan 1280 * 1024 değerine getiriniz..." gibi birşey. Bilgisayarı resetlediğimde POST ekranı dahil hiçbirşey gözükmez oldu. Daha sonra ekranın elektrik kablosunu çıkarıp bir süre bekledikten sonra açtığımda windows yüklenmeye başladığında gene gitti..

Kabloyu tekrar çıkar-tak yapıp Güvenli modda veya VGA modunda başlatınca bilgisayar açılıyor. 640 * 480 veya 800*600 çözünürlükte açıyor tabi. Görüntü özelliklerinden istediği çözünürlüğe getirmek istediğimde yine ekran karardı ve deminki uyarı geldi.

Kapatıp yattım. Sabah açtığımda normal açıldı ekran. TV kartını çalıştırdıktan 10-15 dk sonra gene gitti.

Ekran kartının son driverını nvidia'nın sitesinden indirip kurdum fayda etmedi

Formatlayıp yeni bir windows XP veya Vista kurayım dedim. Belli bir aşamadan sonra gene ekran gidiyor.

Ben de katılımsız XP kurarken monitörü tamamen çıkartıp tüm kurulum bittikten sonra takmaya karar verdim. Şu an kurulum devam ediyor. Herhalde az kalmıştır :)

Bu sorunla daha önce de karşılaşmıştım. Bir süre bekleyince düzelmişti. Acaba sorun nedir? Bir fikri olan varmı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung T260HD LCD Monitör+TV
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.