Şimdi Ara

Samsung LCD TV Bazı MKV açıyor, bazıları açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar televizyonum Samsung LE32B651 LCD TV.
    USB 3.0 WD diskimi güzelce görüyor. İçinde 10-12 tane bluray filmim var MKV formatında.
    İçinden sadece 4-5 filmi açıyor. Birinde ses codec desteklenmiyor hatası veriyor.
    Diğerinde filmin açılmadığına dair bir hata alıyorum.
    Sizce bunun sebebi ne olabilir normalmidir?

• Dostum Allahsen 2008 yılında çıkan bir Tv nin bu özelliklerini farkedip, kullanmak şimdi mi aklına geldi?

Zamanının çok ötesinde özelliklere sahip bu Tv için soru sormakta çok geç kalmışsın..

1)Ses sorunu yaşamamak için DTS ses içermemesine dikkat edeceksin..
    2)Filmleri ripleyenlerden oluşan sorun nedeniyle bazı video lar gösterilemez.. Ya Bitrate leri çok yüksektir bu filmlerin(15Mbps ve üstü) ya da kullanılan Codecler bilinmeyen tarzdadır ve Tv bunları çözemez..!

Bu arada Normal midir soruna?
    -Evet, Her şey normal..

Selametle kal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 26 Şubat 2013; 2:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

Dostum Allahsen 2008 yılında çıkan bir Tv nin bu özelliklerini farkedip, kullanmak şimdi mi aklına geldi?

Zamanının çok ötesinde özelliklere sahip bu Tv için soru sormakta çok geç kalmışsın..

1)Ses sorunu yaşamamak için DTS ses içermemesine dikkat edeceksin..
    2)Filmleri ripleyenlerden oluşan sorun nedeniyle bazı video lar gösterilemez.. Ya Bitrate leri çok yüksektir bu filmlerin(15Mbps ve üstü) ya da kullanılan Codecler bilinmeyen tarzdadır ve Tv bunları çözemez..!

Bu arada Normal midir soruna?
    -Evet, Her şey normal..

Selametle kal..

Anladım dostum çok teşekkür ediyorum. Boşu boşuna kasmayım bari kendimi. En iyisi Full HD Media Player alayım.
    Televizyon kuzenimin 1.600 TL'ye almıştı
    Yeni HDD almış kendine film izlemek istiyor ben de ona yardımcı olmaya çalıştım işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG Lcd tv çok geç açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.