Şimdi Ara

Samsung LE-46 C630 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar televizyonum Samsung LE-46 C630 digiturk bağlı olarak kullanıyorum.

digiturkten kanal değiştirince televizyon ekranını kapatır gibi yapıyor ekranı yeniden boyutlandırıyor. 3-5 saniye bir gecikme yapıp geri geliyor beni sinir edem bir durum olmaya başladı.

mesala kanal x teyim ekran boyutu sağ sütte yazıyor 720*576

kanay y ye geçiyorum ekran boyutu 1920*1080 bu kii kanal arasında geçiş yapınca görüntü 3-5 saniye gidip geliyor ama aynı ekran boyutuna sahip kanallar arasında geçiş yapınca problem olmuyor varmıdır bunun bi çaresi ?

şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmensergen

arkadaşlar televizyonum Samsung LE-46 C630 digiturk bağlı olarak kullanıyorum.

digiturkten kanal değiştirince televizyon ekranını kapatır gibi yapıyor ekranı yeniden boyutlandırıyor. 3-5 saniye bir gecikme yapıp geri geliyor beni sinir edem bir durum olmaya başladı.

mesala kanal x teyim ekran boyutu sağ sütte yazıyor 720*576

kanay y ye geçiyorum ekran boyutu 1920*1080 bu kii kanal arasında geçiş yapınca görüntü 3-5 saniye gidip geliyor ama aynı ekran boyutuna sahip kanallar arasında geçiş yapınca problem olmuyor varmıdır bunun bi çaresi ?

şimdiden teşekkürler.

bunun nedeni digiturk receiverda goruntu modunu auto olstak ayarlamissin

1080i yap bunlar olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digiturkten nasıl yapıyoruz o dediğinizi ?

edit: Tamam çok teşekkür ediyorum ayarları buldum ve yaptım sorunum düzeldi. Tekrardan çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmensergen -- 15 Haziran 2012; 18:22:59 >
  • Konuyu hortlatiyorum:)
    Ayni sorun vardi ve dediginiz sekilde cozuldu, tesekkurler :)

• Saol dostum cok yardımcı oldun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.