Şimdi Ara

Samsung LE 46B620 ve PHILIPS 47PFL5604H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG LE-46B620 46" FULL HD LCD TELEVİZYON (100 HZ.)

Arkadaşlar, LCD almak istiyorum. SAMSUNG LE-46B620 46" FULL HD LCD TELEVİZYON (100 HZ.) için yorumlarınız nedir. fiyatı 2800 YTL civarı.
    Bir de PHILIPS 47PFL5604H/12 47'' var 2700 civarı. Sizden tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Samsung'u kullanıyorum. Tavsiye de ederim. SD'de başarılı.. HD'de daha da başarılı
    divx/mkv player özelliği de, -nadiren stabil çalışmayabilse de, aktif edilebiliyor ve gayet temiz görüntü üretiyor.
  • Teşekkürller MuratEfendi,
    Benim aklıma da Samsung yatıyor. Bir tek tepkime süresiyle ilgili ayrıntı bulamadım. Nedir sizce 5ms'nin üzerinde mi?
    Bir de USB'de sadece foto ve müzik dinlenebiliyor galiba. Film izlemek mümkün gözükmüyor. Öyle mi?
    Bir de aydınlık ortamda ekran yansıma yapıyor mu?
    Çok şey mi sordum :)
    Bir de sence eksi yönleri var mı? 117 ekran olması görüntü kalitesini nasıl etkiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodda -- 30 Eylül 2009; 15:21:46 >
  • özetle yanıtlıyım:
    * Tepkime süresine takılmayın; bu kadar yeni serilerin hepsi yeterli t.s.lere sahiptir. plazmalarla yarışamaz yine de
    * USB'den video özelliği default olarak gelmiyor, ama çok küçük bir "Servis Menü"sü müdahalesiyle açılabiliyor.
    * Ekranda ufak bir yansıma oluyor ama rahatsız edici boyutta hiç değil. B650'lere göre yani crystal panel'e göre daha düşük mesela
    * benim TV'im 40 inç, ve 2.5-3m mesafeden gayet doyurucu sonuç alıyorum. sizin daha yüksek mesafeniz varsa 46" te düşünebilirsiniz tabi.bu biraz da keyif işi
    * eksi yön olarak ise; piyasadaki LCDlerin %90'ında da mutlaka görülen bazı hareketli sahne problemleri,izlediğiniz kaynağa da çok bağlı olarak zaman zaman görülebiliyor. tüm kaynaklarda yok ama, mesela mkv filmlerde ve çoğu SD uydu yayınında görmüyorum.. dediğim gibi,kaynağa bağlı.. bazı üstadlar,bu problemlerin sadece Toshiba LCDlerde görülmediğini söylüyorlar. tabi yeni serilerde. fakat ben hiç karşılaştırma şansı bulamadım.

• İlgi ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkerler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.