Arkadaşlar bugün bütün gün teknosa ,bimeks vb. heryeri gezdim bu iki televizyon arasında seçim yapamadım.yardımlarınızı bekliyorum. 3000 ytl ye kadar başka önerinizde olursa sevinirim.Teşekkürler.Ayrıca T3 diye bir dergide Samsung berbat diye bir değerlendirme var ama ben kendim baktığımda öyle berbat denebilecek birşey görmedim..
KESİNLİKLE SAMSUNG DERİM BEN ÖZELLİKLE BU YENİ ÇIKAN UYGUN FİYATLI OLANINI BENDE DÜŞÜNÜYORUM ALMAYIDA TAM TOPARLAYAMADIK BÜTÇEYİ:)
Teşekkürler dostum..
T3 anlamıyor demekki bu işlerden...samsung denilince bi duracaksın önce
ya aynı dergiyi bende aldım hangi sayısında ne diyorki bende ekim sayısı var orda eski t serisine bile 4 yıldız vermiş bu dergi eğer yeni gelen seriye berbat diyorsa bence bu işte birşey var acaba samsung azmı para verdi:)
philips 7331 serisini tercih etmeni tavsiye ederim,bir samsung fanı olarak..
illada samsung alacaksan m51,m61 yada r72 serisini almanı tawsiye ederim.. bu 3 üründe panel daha kaliteli
İnanın bende dergiye az para verdiklerini düşündüm. Şöyle bir durum var tüm marka televizyonlara yan yana baktım İnanılmaz Aile oynayanlar ve HD özel görüntü yayını yapanlar vardı. samsung ,philips ve sony görüntü olarak diğerlerinden iyi. ama sanırım philips pixel plus özelliği tanıtımında oyun yapıyor.pixel plus açıkken ve kapalı iken fark var ama acaba kapalı modda renklerini otomatik olarak daha mat hale mi getiriyor. sanırım samsung daha çok içime sindi..dinamik kontrastı 3200:1 olan Philips 7331 den daha iyi görüntü veriyor gibi geldi bana kontrası 30000:1 olmasına rağmen Bu televizyon alma işi berbat bişey miş.bir alıyım bi daha 10 sene almayacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme