Şimdi Ara

Samsung LED TV kurulumu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Bimeks'ten bir adet 40D6500 aldık, attık arabaya eve getirdik. Bimeksteki görevli kurulumu servis yapsın dedi ve bize bir servisin numarasını verdi.

Adamı aradık, çok yoğunuz yarın bir ara bakarız siz beni yarın öğlen arayın gibisinden yuvarlak konuştu.

Alet kutuda karşımda duruyor.

Bundan önce aldığım hiçbir Samsung LCD'nin kurulumunu servise yaptırmadım, kendim açtım kutuyu paşa paşa, taktım, kurdum, çalıştırdım.

Ama şimdi Bimeks kıllandırdı beni, yok efendim servis açsınmış kutuyu, bir yerinde çatlak vs. varsa değişim olmazmış, servisin tutanak tutması gerekirmiş.

Ölü piksel varsa biz açtığımız için değişim olmazmış, servis alıp tamire götürürmüş televizyonu, vs. Sanki ben öldürdüm pikseli..

Kasada çatlak kırık gibi birşey olacağını sanmıyorum zira Samsungun ambalajları sağlamdır, kolay kolay birşey olmaz televizyona. Sadece ölü piksel hikayesine takıldım.

Neticede, alet karşımızda kutuda, ne zaman geleceği belli olmayan bir servisi bekliyor, öylece bakışıyoruz..

Tavsiyeniz, tecrübeleriniz nelerdir? Açıp kullanalım mı? Servisin keyfinin olmasını mı bekleyelim?

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SWRT- -- 21 Ekim 2011; 17:38:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    SAMSUNG LCD TV TAVSİYESİ
    16 yıl önce açıldı
    samsung smart tv ci+ hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.