Şimdi Ara

Samsung led ve 3d tv Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese slmlar 1 hafta önce samsung 40 " led tv aldım 3d modeli çok pahalıydı şimdi 2 sorum olcak

1- Masa üstü pc var Nvidia 3d Destekli led tv ile 3D filmler izlemem mümkün mü tabi 3d gözlük dahil.

2- Blu-ray oynatıcı alırsam. Orj. blu-ray 3d film izlemem mümkün mü?

arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum bu konuda deneyimi olan biri varsa cevap yazarsa çok sevinirim.

• arkadaşlar lütfen bu çok acil cevap bekliyorum
  • Sorularınızı

http://forum.donanimhaber.com/m_41839798/tm.htm

başlığına sorarsanız daha sağlıklı cevap alabilirsiniz.

1. Tvnin usb playerini ile oynatmayı neden denemiyorsunuz?
    2. Bluray playerların da 3d destekli olanı var. HDMI 1.3 yerine 1,4 bağlantı sunanları var. Bazı firmalar bu yılın başında yazılımla eski bluray oynatıcılarına 3D desteği getireceğini söylemişlerdi. Son durumu araştırmak lazım.

İşin esas tarafı şu an için o kadar az 3D film var ki bluray player alıp 3-4 film seyredip sonra ne yapacaksınız? Tabiki bunları ülkemizde bulup bulamayacağınız da ayrı konu.
  • cevabınız için çok tşkrler bu bilgilendirmeniz sonrasında bu iş 3d siz tv olmadanda hal olur gibime geliyor
    1- Usb ile denemek mümkün ama tv de 3d sistemi olmadığı için desteklemesi imkansız ama şu blu-ray playerlerin 3d destekli olması çok sevindirici bir haber.
    ondan bir tane alcam.

Şimdi bu teknoloji denen illete yetişmek imkansız ama bende ileriye yönelik hazırlanıyorum hiç olmazsa tv yi şöyle 2-3 yıl değiştirmessem karlı çıkacağım aldığım telefon - kamera - sayısını unuttum şimdide yurt dışında aldığım led tv 1.700 usd onuda telefon kamera vs ürünler gibi değiştirirsem hepten batarım gibime geliyor

tekrardan tşkrler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan_tekcan -- 5 Eylül 2010; 2:33:30 >
  • bu arada usta samsung UA40C6900VR Led tv HDMI 1.4 Versiyonu destekler mi yoksa versiyon tamamı ile HDMI Kablosu ile mi alakalı?
  • powerdvd 10 versiyonunu indir netden 3d destekli olanı,,pc deki bütün filimleri yapay 3 d olarak izle,üstelik hangi gözlüklerle izleyeceğin seçenekde var,bir dene bakalım.
  • ustam saol yarın 3d gözlük alcam bugün blu-ray 3d aldım ama bu önerdiğin programın çok dezavantajı var. Pc den görüntüyü led tv ye aktarıp nasıl bir sonuç aldığımı yazarım.

bu arada usta samsung UA40C6900VR Led tv HDMI 1.4 Versiyonu destekler mi yoksa versiyon tamamı ile HDMI Kablosu ile mi alakalı? bilgin varsan cevaplarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Frame TV Hakkında
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.