Şimdi Ara

samsung m20 çift parmak çift tıklama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun ekranını kaydırabilmek için ekrana iki parmağımla dokunmak zorunda kalıyorum. Herhangi bir programı veya uygulamayı açabilmek için kısa yol tuşuna çift tıklamam gerekiyor. Telefonum mu bozuldu, ayarı mı değişti bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung M20 Çift Parmak Çift Tıklama Sorunu ve Çözümü

Samsung M20 kullanıcıları arasında yaygın olarak bildirilen bir sorun, çift parmakla çift tıklama işleminin istendiği gibi çalışmamasıdır. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

Sorunun Nedenleri:

• Ayarların Yanlış Yapılandırılması: Çift parmak çift tıklama özelliği, varsayılan olarak etkindir. Ancak bazı durumlarda ayarlar değişmiş olabilir ve özelliği kapatmış olabilir.
    • Uygulama Çakışmaları: Bazı üçüncü taraf uygulamalar, çift parmak çift tıklama özelliğiyle çakışarak sorunlara neden olabilir.
    • Ekran Hassasiyeti Sorunları: Ekranın hassasiyeti sorunları, çift parmak çift tıklamanın düzgün çalışmamasına neden olabilir.

Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Ayarları Kontrol Et: Ayarlar > Gelişmiş Özellikler > Hareketler ve Jestler bölümüne git. Çift Parmakla Çift Tıklama seçeneğinin etkin olduğundan emin ol.
    • Üçüncü Taraf Uygulamaları Kaldır: Yakın zamanda yüklediğin üçüncü taraf uygulamaları kaldır. Sorunun bunlardan herhangi birinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol et.
    • Ekran Hassasiyetini Ayarla: Ayarlar > Ekran > Ekran Hassasiyeti bölümüne git. Hassasiyeti artırmayı veya azaltmayı dene ve en iyi sonucu veren ayarı bul.

Diğer Hususlar:

• Telefonu Yeniden Başlat: Bazen telefonu yeniden başlatmak, geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Samsung, yazılım güncellemelerinde özelliklerde değişiklikler ve hata düzeltmeleri yayınlayabilir. Telefonundaki yazılımın en son sürüme güncellendiğinden emin ol.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırla: Tüm yöntemleri denedikten sonra sorun devam ediyorsa, son çare olarak telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsin. Ancak, bu işlemin tüm verilerini sileceğini unutma, bu nedenle önemli verilerini yedeklemeyi unutma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi ihtimal cihazı fabrika ayarlarına döndürüp deneyebilirsiniz
    veya ekran koruyucu kullanıyorsanız bu yüzden algılamıyor olabilir ekran koruyucu çıkarıp deneyin derim
    benim cihaz da bazen algılamıyor ya da tam simgenin üzerine denk getirmek gerekiyor olabilir
    bu arada cihazınızda ısınma sorunu var mı görüntülü konuşurken veya youtube'da video izlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo0 -- 29 Eylül 2019; 17:51:40 >
  • Bu sorunu yaşayanlar için çözüm olsun diye yazıyorum.
    Erişebilirlik ayarlarından talkback özelliğini kapatırsanız sorununuz düzelecektir.
  • aynı sorun bende de oldu, SAMSUNG M10 Telefonun ekranını kaydırabilmek için ekrana iki parmağımla dokunmak zorunda kalıyorum. TALKBACK özelliği de kapalı durumda.Herhangi bir programı ve uygulamayı açmak için çift parmak gerekiyor. tüm ayarlara baktım bir çözüm bulamadım.Yardımcı olurmusunuz.

• Erişilebilirlik ayarlarını fabrika ayarlarına döndürseniz duzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.