Şimdi Ara

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
61.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wd my passport dan bilgisayar usb 3.0 portu uzerinden saniyede ortlama 78mb ile veri yazıyorum, yazma hızı guzel, aksam tv ya baglayıp film ızleyecegım o zaman ısınma vs gıbı durumları da paylasırım.
  • Bu harddiskin içindeki hddyi çıkartıp laptop harddiski ile değiştirerek yükseltmek istiyorum. bu mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbicer26 -- 1 Şubat 2015; 22:13:03 >
  • gokhanbicer26 G kullanıcısına yanıt
    bu diski henüz almadım ama incelemelerde gördüğüm kadarıyla diskin usb3 bağlantısı hdd'nin kartına entegre. yani bu diski söküp laptopa takamazsın veya laptoptaki diski bu kutuya takamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    inceleme sonucunu paylaşabilir misin? ben de bu diskten alıp tv'ye takacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

inceleme sonucunu paylaşabilir misin? ben de bu diskten alıp tv'ye takacağım.

Merhaba,
    Oncelıkle cihaz tasarım olarak cok iyi, parmak ızı bırakmayan ve 3 boyutlu dıs yuzeyı ayrıca hafif olması bir avantaj, bende ayrıca wd my passport 1tb var, verı aktarım hızları hemen hemen aynı, samsung 55f8000 tv ye bagladıgımda sorunsuz bır sekılde tanıma gercekleşti, ısınma yapmıyor, ayrıca download işleminde de(aralıksız 8 saat) cok cok az bir ısınma oluşuyor ki bu gayet normal, ayrıca oldukca sessiz,

Sonuc olarak; toplamda 6 adet harici HD sahibi biriyim(4 adet WD, 1 adet fanlı hdd ve 1 adet Samsung) ve kesinlikle tavsiye ederim, ileride bac sector hatası cıkar cıkmaz bılınmez ama yaklasık 1 haftalık ızlenımım bu yonde, tavsiyed 150 civarı bulursanız kacırmayın

• Ben bu ürünü yeni aldım. Belirlediğin bir GB'yi ayırıp şifreyle giriş yapılabilmesini sağlıyosun bu çok hoşuma gitti ancak şöyle bir durum var ben şifrelemeden içindeki veriyi silmeden 2 ayrı sürücü olarak gösterme şansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooce

evet bende bugün aldım bim'den 149 tl ye saat 10'da açıldığını zannediyordum. Saat 9 açılıyomuş meğerse ama gittiğimde en son hdd yi ben aldm . 6 adet gelmiş 1 saat içinde bitmiş oldu.
    Harddiske gelecek olursak: tasarımı şık hoşuma gitti. Forumda ya da başka bir yerde içindeki programlarla ilgili birşey bulamadım o sebeple onlardan bahsedeyim:
    İçinde farklı dillerde kullanma kılavuzları, driver manager.exe, secret zone.exe ve secure unlock.exe programları geliyor.
    Driver manager hdd kullanım programı buradan hdd nin güzel bir özelliği olan alan şifreleme yapabiliyorsunuz. O da secretzone sayesinde oluyor. Mesela sizin 1 gb lık kimsenin görmesini istemediğiniz bir datanız var onun için securezone ile 1 gb lık şifreli alan oluşturup verilerinizi oraya doldurabiliyorsunuz. Daha sonra passwordu girmeden açılmıyor o bölüm, zaten bilgisayar ayrı bir disk olarak görüyor.
    Şifreyi driver managerdan giriyorsunuz. Eğer bilgisayarınızda driver manager yüklü değilse yada yüklü olmayan başka bir bilgisayardan şifreli bölüme erişmek içinse secure unlock programını kullanıyorsunuz.

Bu arada benim bilgisayarım win7 fakat hdd nin kutusunda win8 i desteklediği yazmakta. Bu konuda sıkıntısı olanlar varsa buradan yazsın isterlerse ben benim hddnin içindeki programları bir yere upload edip burada linkini paylaşabilirim.
    Sorusu olan varsa da cevaplarım.

Kalınlaştırdığım yerde diskle beraber gelen programları açıkladığın için teşekkürler.

@VaqoL
    Geç cevap vermiş oluyorum ama masaüstünde bilgisayarım sekmesine sağ tıklayıp yönet diyerek diski istediğin parçalara ayırabilirsin. Bu işlemi disk boşken yada az doluyken yaparsan daha kolay ve sorunsuz olur. Disk doluyken extra programlar kullanman gerekir. Acronis True image, Minitool Partition Wizard gibi. En kolayı Minitool Partition Wizard programı.

• arkadaşlar hdd yi 6 aydır kullanmıyorum içinde şifreli kısım vardı ss ten anlaşılacağı gibi kişisel diye isimlendirmiştim.

şifresini giriyorum bu bölüm pc de görünmüyor ulaşamıyorum diğer şifresiz kısımda bir sorun yok

şifre doğru şifre hatası vermiyor farklı şifre deneyince şifre hatalı diyor zaten

şifrenin doğru olduğu kesin dosyalarıma nasıl ulaşabilirim

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme
     Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 24 Nisan 2015; 21:44:49 >

• Toshiba 1TB Canvio Basics mi yoksa samsung m3 mü acaba bu ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim? Acil bir dönüş yapabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
  • bu diski tv'den kayıt için kullanıyorum. 3 aydır hafta içi günde 8-16 gb arası video kaydediyorum. yer açmak için zaman zaman siliyorum. bir kere tv'nin yüzünden disk bölümleri uçtu. onun dışında problem olmadı.

• quote:

bu diski tv'den kayıt için kullanıyorum. 3 aydır hafta içi günde 8-16 gb arası video kaydediyorum. yer açmak için zaman zaman siliyorum. bir kere tv'nin yüzünden disk bölümleri uçtu. onun dışında problem olmadı.

Kaydı nereden alıyorsunuz acaba? Ben digiturkten alıyorum kaydı şifreli olduğu için bilgisayarda açılmıyor.

Yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum, geçenlerde kablosu temassizlik yapıyordu onu değiştirdim. Başka da bişey çıkmadı.

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    samsung tv'ye bağlı. tv'nin kendi kayıt fonksiyonuyla kaydediyorum. digitürk dsmart vs kullanmıyorum. kayıtlar tv dışında izlenemiyor.

• quote:

samsung tv'ye bağlı. tv'nin kendi kayıt fonksiyonuyla kaydediyorum. digitürk dsmart vs kullanmıyorum. kayıtlar tv dışında izlenemiyor.

Yine aynı muhabbete geliyor o zaman sanırım bu makinelerin sistemi böyle

• Abiler bisey sorucam bu agleti otg kablosuyla telefona baglasak calisirmi acaba hic denedinizmi?

• FuaTT kullanıcısına yanıt
    Hangi incelemede gördünüz acaba ? Bu üründen almayı düşünüyorum sorun çıkarır mı kararsız kaldım ve ileride sökmek istesem direk hdd'yi içinden alamıyor muyum ? Ayrıca içinde hangi marka disk var samsung mu yoksa seagate mi bilginiz var mı bu konuda ?
  • zhny kullanıcısına yanıt
    samsung m3 sökme videosu:https://www.youtube.com/watch?v=3g6MdAuv9sk

samsung sadece etiket olarak var. diskleri seagate üretiyor. içinden çıkan diskin sata portu yok. diski kutudan söküp bilgisayara direk takamazsın.

• FuaTT kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Genel olarak bütün diskler artık böyle mi üretiliyor taşınabilir olanlar?

http://www.hepsiburada.com/liste/wd-elements-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd303566&categoryId=100225

bu model için fikriniz nedir aradım doğru düzgün bir şey bulamadım da..
  • wd element videolarına baktım sata girişi göremedim. şu videoya bakarak toshiba canvio sana uyar diyebilirimhttps://www.youtube.com/watch?v=lhFyJDNAvkg. ben disk alırken araştırmıştım toshibalarla ilgili çok şikayet var diye almadım. seçim senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Teşekkür ederim bilgilendirme için.. Genel olarak bütün diskler artık böyle mi üretiliyor taşınabilir olanlar?

http://www.hepsiburada.com/liste/wd-elements-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-eesn/productDetails.aspx?productId=bd303566&categoryId=100225

bu model için fikriniz nedir aradım doğru düzgün bir şey bulamadım da..

Seagate expansion da sata hdd var

• quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Hangi incelemede gördünüz acaba ? Bu üründen almayı düşünüyorum sorun çıkarır mı kararsız kaldım ve ileride sökmek istesem direk hdd'yi içinden alamıyor muyum ? Ayrıca içinde hangi marka disk var samsung mu yoksa seagate mi bilginiz var mı bu konuda ?

seagate expansıon veye toshıba canvıo ıcı sokuluyor ben expensıon kullanıyorm cok rahat sokuyorum arada satadan baglıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.