Şimdi Ara

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
61.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok yavaş yükleme hızı var arkadaş ya 1 mb bile zor görüyor.
  • Açıkçası 32 denemeden sonra bu hdd ye hackintosh kurdum.
    Ayrıca,
    Ubuntu
    Kubuntu
    Windows 8
    Windows 7
    Kurdum.
    Windows 10 Tp yi kurarken laptopun şarjı bitti hdd birşey
    Olmadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Ben tv den kayıt almak için alıcam bu ürünü tv LG LB670V serisi buna kayıt alabilir miyim bir sorun cıkartır mı ?? tv samsung değil o yüzden tanımaz falan belki bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim ayrıca bu olayı deneyen oldu mu tv den kayıt almayı??
  • nic1907 N kullanıcısına yanıt
    hdd in fat32 formatında olması lazım veya ayrı bir fat32 partition olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

hdd in fat32 formatında olması lazım veya ayrı bir fat32 partition olmalı

fat32 de olup olmadıgını nasıl anlarız? Bu konuda hiç bilgim yok kusura bakmayın. Bu modeli alırsam izlenir mi yani? Yoksa ayar mı gerekir.
    Tam olarak birşey söylemek zor televizyon receiver gibi cihazlar genelde fat32 formatını kullanır ben digiturkten kayıt alabiliyorum. Herhangi bir harici denediginizde kayıt yapıyorsa buda sorunsuz kayıt eder. Fat32 mi Ntfs mi olduğunu görmek için bilgisayardan sürücünün üzerine gelip sağ tiklayip ozelliklere basın orada ne olduğu görülür

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Tam olarak birşey söylemek zor televizyon receiver gibi cihazlar genelde fat32 formatını kullanır ben digiturkten kayıt alabiliyorum. Herhangi bir harici denediginizde kayıt yapıyorsa buda sorunsuz kayıt eder. Fat32 mi Ntfs mi olduğunu görmek için bilgisayardan sürücünün üzerine gelip sağ tiklayip ozelliklere basın orada ne olduğu görülür

Cevap için teşekkürler bende digitürkten kayıt alıcam demek ki bu cihazı alırsam sorun olmayacak. Şuan fiyatı 159 tl fiyatı da uygun geldi siz öneriyorsunuz değil mi sıkıntı yok???
    Alternatif isterseniz seagate expansion var, hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 14 Aralık 2014; 4:46:54 >
  • Ortalama 80 mb yazma hızı gayet iyi. İnceleme için teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende bugün kipadan 149 liraya aldım. Almak isteyenler kaçırmasın.
    Benim bir sorum olacak. Harddiskin üzerindeki ışık pc'ye takılı olduğu sürece aralıksız devamlı yanıp sönüyor. Bu durumda pc'den çıkarmak sorun yaratır mı? Ayrıca sağ tıklayınca çıkar veya güvenle kaldır gibi bir seçenekte yok. Daha önce taşınabilir hdd kullanmadığım için bilmiyorum, bu durum kafama takıldı.
  • bende bugün 2tb modelini aldım 260 tl ye 170 gb lık film arşivim attım ortalama 25 mb hız ile kopyaladı. usb 3.0 özelliği yok pc de ondan heralde :)
  • N11 de 159-25 lira 134 tl şu anda.

• Oyun kopyalarken elektrikler kesildi ve hardisk artık açılmıyoe 3 ay oldu alalı çöp oldu yazıklar olsun samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

Oyun kopyalarken elektrikler kesildi ve hardisk artık açılmıyoe 3 ay oldu alalı çöp oldu yazıklar olsun samsung

Garantiye göndersene hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

Oyun kopyalarken elektrikler kesildi ve hardisk artık açılmıyoe 3 ay oldu alalı çöp oldu yazıklar olsun samsung

Garantiye göndersene hocam.

garantiye göndermek kolay da veriler nolcak
  • g@riban kullanıcısına yanıt
    güç kaynağına bağlamak gerekirmi yoksa sadece usb bağlantısıyla mı çalışıyor
    o kadar çabuk mu bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech19

güç kaynağına bağlamak gerekirmi yoksa sadece usb bağlantısıyla mı çalışıyor
    o kadar çabuk mu bozuldu

usbyle bağlanıyorum hepsibuarada.comdan 1.5 tbyi 150 tlye almıştım indirimli.Demekki bozuk ürünleri itelemişler
  • g@riban kullanıcısına yanıt
    1,5 TB 150 TL ye baya ucuz şuan 1 TB 169 TL Samsung
  • kliksadan 150TL ye aldım, şu an kargo geldi tasarım olarak oldukca guzel ayrıca bende wd my passport 1tb var boyutlar hemen hemen aynı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.