Şimdi Ara

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
9
Favori
61.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat güzel tavsiye ederim ben bir sorun yaşamadım içinde ki hard disk seagate ne kadar güveniyorsanız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gayet memnunum tavsiye ederim
  • Ben de 4-5 defa kullanmışımdır en fazla, sıkıntı yok.

• bir sorum var windows 8 ile uyumlu mudur bu cihaz?
  • bende yaklaşık 4 aydır sorunsuz kullanıyorum. bir kaç yakınımada aldırdım hepsi memnun. ancak bu dosya cgizleme programı nedir ne nasıl kullanılır anlatırsanız sevinirim. arkadaş kaza ile gizlemiş sanırım bulamıyoruz
  • dün aldım akşam film atarken kolum değdi ve kopyalama yaparken koltuğun kenarından düştü kablosuna takılı olduğu için havada asılı kaldı sallandı falan. Dedim eyvah ilk günde sakarlığımdan dolayı bozuldu diye korktum ama hala çalışıyor ve kopyalama yapıyordu.
    Benim sıkıntım; işyerine yeni kasalar geldi önünde mavi usb girişi var sanırım bu usb.3 oluyor ama oraya takıp film atıyorum en fazla 25-30 mb hız ile kopyalıyor. Hız neden bu kadar düşük ?
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Bende bikackere kopyalama esnasina düşürdüm sorun olmadı htune ile bir healt testi yapın sorun varsa görülür. Bilgisayarda usb3 driveri belki yüklü değildir olabilir vsvs

• Arkadaşlar elimde bu üründen sıfır 1tb harddisk var.Almayı düşünürseniz dh dükkanımı ziyaret edebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=158324
  • Kliksa.com kampanya yapmış. 249,90 TL.. Almayı düşünüyorum. İlgilenen varsa :,

http://www.kliksa.com/urun/samsung-m3-25-1tb-usb-30-siyah-hdd/980003599
  • Bu harddiski tavsiye ederim. Yeterince hızlı ve hafif. Bilgisayara her zaman bağlı kaldı (1ay dışında harddisk kaybolmuştu. Alalı 2 yıl oluyor.)[simage][/simage]
     Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: fbozan

bir sorum var windows 8 ile uyumlu mudur bu cihaz?

Windows 8 ile uyumlu eğer driver hata verirse sitesinden Windows 8 e driver indiriliyor. Ben hem Windows 7 hem Windows 8 bilgisayarımda sorunsuz kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Fiyat güzel tavsiye ederim ben bir sorun yaşamadım içinde ki hard disk seagate ne kadar güveniyorsanız artık

seagate ise pek sağlam olacağını zannetmediyorum son 2,3 yıldır seagate ile hep sorun yaşadık
  • şans işidir ben bu zamana kadar seagate le bir sorun yaşamadım :)
  • Beyler 2.0 çalışıyor değil mi ?
  • Bende cuma günü Samsung D3 Staion 2 TB aldım içinde Seagate disk var ilk izlenimim
    tık ses duymadım 18 GB lık bir dosya attım.

N11 comdan pepsi indirimini kullandın 11 tl BKM ekspress in 15 TL puanını kaptım
    183TL ye geldi kargo filanda ödemedim. N11 com TekMar satıcı inceleme yazayım bende inşallah.

içini çok merak ediyorum çünkü içindeki diskin direkt USB ye bağlı olmasını istemiyordum öyle değil
    diyerek aldım üzerinde hiç bir vida yok bilen varsa nasıl açıldığını söylerse içinin fotoğrafınıda çekerim.
  • 159-25TL indirimle hizlial.com'dan alasım var, bugün itibariyle alınabilir mi sizce Samsung M3
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Neden alinmasin :)

• hocam tek bir sorum var usb 3.0 a takınca bazı hdd lerin led ışığı mavi normal 2.0 a takınca beyaz yanıyor bu model de varmı öyle birşey kasa küçük bir detay ama oldukça kolaylık sağlıyor.
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    2 ye de 3 e de takınca mavi yanıyor tek renk var hocam dediğiniz gibi hoş bir özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 24 Eylül 2014; 22:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

2 ye de 3 e de takınca mavi yanıyor tek renk var hocam dediğiniz gibi hoş bir özellik

bahsettiğim hoş özellik iki seçenekte ayrı bir renk alması yani bir nevi uyarı ledi gibi işlev görmesiydi. Yani ben USB 2.0 a taktığımda ki kasanın arkasını görmeyip takabiliriz bazen bu uyarı ledi çok işe yarıyordu ( bir arkadaşta var t.hdd ordan aşina oldum )

Yani özetlemek gerekirse bu HDD USB 2.0 ve 3.0 slotundan hangisine takılırsa takılsın o bildirim ışığı tek renk olarak yanıyor dimi çünkü bu benim için önemli bir ayrıntı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.