Şimdi Ara

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
61.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hdd de, düşme kırılma gibi fiziksel bir kusur yok
    arkadaş hdd kasaya bağlıyken uyuyakalmış sabah kalktığında disk gtmiş
  • wd my passport mu daha iyi yoksa bu ürün mü acaba ? Arasında çok büyük fark var mı ?
  • Daha önce soruldumu bilmiyorum(geöremedim)

İçindeki hdd SATA giirişlimi, yoksa direk lehimlerle montaj mı yapmışlar.
  • Arkadaşlar bu cihazın gizli bölümünü kullanıyordum. İçinden çıkan program ile fakat şuan gizli bölüme giremiyorum, bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı acaba?
  • LG 47LA640S modelinde 3d Smart TV aldım.Bu HDD'yi tv'ye bağlayamadım.Girişler uymuyor.Bilgisayarda da tek usb'ye bağlayabiliyorum.Arkadaşımda yeni bir bilgisayar olmasına rağmen bir hiçbirine takamamıştık.Nasıl oluyor bu iş çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keçiboynuzu -- 14 Nisan 2014; 17:23:39 >
  • fktanik kullanıcısına yanıt
    Direk usb girişli
  • Keçiboynuzu kullanıcısına yanıt
    Girişler nasıl uymuyor hocam biraz açabilir misiniz? Usb girmiyor mu? yani sokette şekil bozukluğu mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Girişler nasıl uymuyor hocam biraz açabilir misiniz? Usb girmiyor mu? yani sokette şekil bozukluğu mu var

Girişler uyuşmuyor hocam.Gözle görülür bir şekilde farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keçiboynuzu

quote:

Görmediğim için yorum yapamıyorum hocam. Fotoğraf atarsanız daha iyi anlaşılır. Kabloda problem varsa yeni bir kablo temin edebilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-usb-30-1m-tasinabilir-micro-b-disk-kablosu-dk-cb-usb3microb/productDetails.aspx?productId=bs43190&categoryId=1250

• quote:

Orijinalden alıntı: Keçiboynuzu

quote:

nasıl farklı oluyor hocam, LG 2 farklı tv ye de sorunsuz takabiliyorum, acaba deformemi olmuş sizin cihazlarda takılmıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme

Harici HDD girişi şu şekilde.
    Usb 3.0 ile Usb 2.0 olan her yerde kullanabilirsin. Bende de LG TV var ve USB 3.0 harici diskimi kullanıyorum.
    İçerdeki tırnaklar mı eğildi acaba...

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 16 Nisan 2014; 23:44:30 >
    nerden almıştınız bunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu kablo olmalı.

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar samsung m3 portable 1tb harddiskin exe dosyaları Windows 8 de çalışmıyor. elinde bu harddiskin son çıkan versiyonu bulunan yani Windows 8 i destekleyen hardiski olan varsa programlarını bir yere yükleyip link verebilirse çok sevinirim.yani portable secretzone.exe , samsung_drive_manager.exe , secura unlock_win.exe bu programları Windows 8 destekli samsung m3 portable 1tb kullanan varsa lütfen bir yere yüklesin.şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkdaşlar üzerinde konuşmakta olduğunuz harddisketen bende almayı düşünüyorum kullanan arkdaşlar tavsiye ederler mi? calibraiton retry count değeri nedir aacaba önemli bir sorun mu? yüksek olması. Bu diski USB 2.0 a bağlayınca yeşil 3.0 a baglayınca mavi yanan bir led var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouL69

Arkadaşlar samsung m3 portable 1tb harddiskin exe dosyaları Windows 8 de çalışmıyor. elinde bu harddiskin son çıkan versiyonu bulunan yani Windows 8 i destekleyen hardiski olan varsa programlarını bir yere yükleyip link verebilirse çok sevinirim.yani portable secretzone.exe , samsung_drive_manager.exe , secura unlock_win.exe bu programları Windows 8 destekli samsung m3 portable 1tb kullanan varsa lütfen bir yere yüklesin.şimdiden teşekkürler

takip

• Arkadaşlar hala memnun musunuz, bende almayı düşünüyorumda ?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-m3-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-119058148

@karakaya_o @ertemli @connectpeople @Pulstar @hristos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 6 Temmuz 2014; 17:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Arkadaşlar hala memnun musunuz, bende almayı düşünüyorumda ?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/samsung-m3-1tb-2-5-usb-3-0-tasinabilir-disk-119058148

@karakaya_o @ertemli @connectpeople @Pulstar @hristos

Ben çok fazla kullanmıyorum hocam. Kullandığım süre zarfında da bir sıkıntısı olmadı.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.