Şimdi Ara

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
61.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa film atmak için kullanmıştım bu cihazı.Sırf denemek için Samsung 40C650 TV ye bağladım sorunsuz gördü.İlk fırsatta almayı düşünüyorum ve herkese tavsiye ederim.Seagate gibi dikdörtgen değil kare ve daha minik ebatta.
  • Samsung HX-M101TCB/G 1TB diskimi artık pc görmüyor usbden

vın vınn diye ses geliyor bilgisayarcılara götürdük yapamadılar fişi kayıp grantide maalesef yokk..

ne yapacağımı bilmiyorum

usb aygıtı tanımadı diyor sürücü ekranı geliyor ama bu hdd için yüklü sürücü yok uarısı geliyor vın vın diye ses geliyor orda donuyor herşeyyy sorun nediiir

• Büyük ihtimal diskin kartı arızalandı. Bundan sonra seagate hard disk vardı sata danda bagalanbiliyordu bi kere denerken kısa devre yapmıştı hard diski her bagladigimda reset atiyordu. Sorun diskin motorundaymis öyle bişey varsa aklınızda bulunsun. Ama edindiğim tecrübelere göre sizde galiba kart arızası var. Umarım önemli veriler yoktur sırf bunun için en önemli verileri eski bi 3.5 hard diske attim koydum kenara. Verileri kurtarmak için araştırın kurtardıktan sonra kullanmayin. İstanbuldaysaniz kadıköy yazıcıoğlunu bi araştırın gerçi onlarda bilgisayarciyim diye geçiniyor ama sormakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    diski açtım içine baktım sata giriş yok sadece usb kart ve disk bölümü var
    kart vidalarınıda söktüm. herkesin genel kanaati kartın bozuk olduğu yönünde. hiç önemli veri yok. ama bu diskin bu şekil çöp durumuna gelmesi cidden saçmalık derecesinde komik. giden para haram olsun
    o bozuk olan kartında bir sürü modeli var .. vatan gibi yerlere yollamayı düşünüyorum yapabilen başka yerleride araştırıcam.
  • En temizi servisine verin.. elektronik alet sonuçta marka farketmiyor arada olur böyle şeyler önemli bilgilerinizi her zaman ayrı bir hard diske yedeklemenizi öneririm

servisi yokki:(
    ürünün garantisi yok fişide yokatılmış
    bozuk olduğunu düşündüğümüz kartında bir sürü modeli var
    servis olarak nereye göndermeliyim?içinde seagete momentus diye bir disk var hollandayamı gönderilecek şimdi bu disk? trde neresi bakıyorki bu işe?

• Servisin hangisi olduğunu unuttum, yarın garanti belgesine bakar söylerim size. Fazla masraflı olmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Servisin hangisi olduğunu unuttum, yarın garanti belgesine bakar söylerim size. Fazla masraflı olmaz umarım.

bekliyorum kardeş çok teşekkürler
  • arkadaşlar ADATA HV610 1 TB ile m3 arasında kaldım samsung markası daha güven veriyor ama adatanın kablo tasarımı daha kullanışlı sanki
    aralarında fark varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

arkadaşlar ADATA HV610 1 TB ile m3 arasında kaldım samsung markası daha güven veriyor ama adatanın kablo tasarımı daha kullanışlı sanki
    aralarında fark varmıdır

samsungda seagate hard disk var, adatanın hard diskleri kendi üretimi mi bilemiyorum fakat ben tercihimi samsung m3 ten yana kullanırdım. kablo biraz kalın fazla bükme şansı olmuyor ama sorun yaratmıyor.
  • Bugün çalıştığım mağazadan(Migros) aldım indirim vardı. Eve geldim kullanıyorum fakat kopyalama hızı 25 mb/sn lerde normal mi ? Bir de ön tarafta bağlı şuan usb 1.0 mi 1.1 mi 2.0 mı bilmiyorum. Birde 2.0 yazan var ön tarafta fakat 2.0 a taktığım zaman çalışmıyor hata veriyor.
  • t3ntativ3 kullanıcısına yanıt
    Görmeden bişey demek zor fakat kopyalama hızı normal sorun yok

• 2.5 '' 1 TB Samsung M3 USB 3.0 siyah HX-M101TCB/G model disk viyk viyk yapıyor.. usb aygıtı tanınmadı uyarısı veriyo4r mavi ışık yanıyor ama disk görünmüyor.. kablosuyla alakası yok dedim usb portuylada alakası yok onlarıda denedim bilinmeyen aygıt uyarısı veriyor.. disk yönetiminde görünmüyor.. bu harddisk hiç bi şekilde görünmüyor yaa...
    usb driverını aradım bulamadım..
    nedir bunun çaresi beyler...

• yenibişey daha buldum...
    card okuyucuyu kaldırdım ..

ancak hard diski usbye bağladığım anda otomatik olarak card okuyucunun driverını yüklüyor

onu önce yükleyincede

hard diskte takılı olduğu için onuda tanımaya çalışırken

donanım yüklendi uyarısını cart okuyucu için verdikten hemen sonra

hdd için usb diski tanımadı uyarısı veriyor...

card okuyucu ile hddnin takılı olduğu usb portumu çakışıyor şimdi?
    bu durumda ne yapmalıyım ??
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 28 Ocak 2014; 20:17:46 >

• hard diskin diski veya kafası bozulmuş. garantisi varsa şanslısınız yenisiyle değiştiriyorlar ama bilgileriniz gitt artık umarım önemli birşey yoktur :)
    arkadaşın hdd siydi ben onca uğraştım servise gitti geldi ama arkadaş garantiside burda yok diye önceden diski açtığı için ,serviste içi açılmış diye geri göndermiş oysa faturası olmasa bile garanti içi açılmadığı için onu garantisini teyid edip tamir edecekmiş..önemsizinsanların önemli şeyi olmaz ki kardeşim sonucta içindeki bilgiler de önemli değilmiş .
    ama işin komik yanı en azından disk ya da kartının fiyatı neyse masrafı ödenmek suretiyle yapılmasını bekliyorduk ancak garantide ne kart var ne de disk.. sadece içi açılmış garantiden çıktı diye bir kağıt yollanmış arkadaşa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 1 Şubat 2014; 18:17:14 >
  • arkadaşınız yurtdışında yaşamıyorsa türkiyedeki tüm servislere gönderebilir cihazını. öbür taraftan servisin parçaları geri vermemesi üzücü olmuş, sağlık olsun diyelim :)
    yok öyle değil olayı iyi anlatamamışımolay şöyle: hdd garantiye gitti. ama garanti , hddyi daha önce arkadaş açtığı için -- o da garanti kağıdını bulamamış- garantie giden bu içi açılmış hdd yi ,tamir sevisi elini bile sürmeden içi açılmış bu cihazın ,bu hdd garanti kapsamında değil diyerek bir yazı ile geri göndermiş
    kala kaldık işte anlicaan öylece...
    ne yapılabilirki şu durumda ?

• servisi ücretli tamir yapsaydı bile zaten bi hard disk fiyatı çıkaracaktı :) büyük ihtimal darbe sonucu diskte bad sector oluştu veya okuyucu kafada bir problem var. problem kartta olsa kart değişse bile içerideki disk ile uyumsuzluk olacağından çalışmayabiliyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.