Şimdi Ara

Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
9
Favori
61.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung bir ara snippoint seriisi ile dahili hdd ' lerde baya iyi iş çıkarmıştı.

şimdi hariciye el attı gördüğüm yorumlara bakarak sanırım başarılı da oldu.

f/p ayarınıda iyi tutturmuş daha kaliteli bakanlar WD ' ye yönelebilir.
  • mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    Hoş bir özellik derken bende onu kastetmistim zaten, cumlemi bir daha okudum yanlış anlamanız gayet normal

Evet dediğim gibi tek bir renk var hangisine takilirsa takılsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre bunu dediniz hocam :)

• Asus Z97 ROG Serisi anakartların usb portları ile bu diski ub 3.0 olarak kullanamıyorum. Diskin içindeki dosyayı pc ye kopyalamak istiyorum, transfer bir duruyor bir devam ediyor. İki Maximus 7 Ranger ve bir Maximus 7 Hero anakartta denedim, aynı sorun. Anakartlar Seagate marka harici disklerle sorunsuz çalışıyor. Ama Samsung M3 de eski M5A97 anakartımda çalışıyordu. Nedendir çözemedim, bir uyumsuzluk var herhalde.
  • Bundan almayi düşünüyorum da sorum olacak. Taşınabilir harddisk konusuna cok uzagim icine attigimiz dosyalari bi sekilde bilgisayara yedekleyebiliyo muyuz? Bi kac yorum okudum da cabuk bozuluyo diyolar siz ne diyosunuz Seagate veya wd mi almaliyim

• Arkadaşlar almayı düşünüyorum fakat Windows 8 ile uyumlu olmadığını yazıyordu alacağım sitede. Sizin bilginiz var mı?
    Ayrıca fiyatının uygun olduğu bir site bilen varsa paylaşabilir mi?

• Bunun 2tb liğini almayı düşünüyorum ama windows 8 ile falan uyumlu değilmi

Dayanıklımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackHeart89 -- 22 Ekim 2014; 3:41:31 >
  • Windows 8 de calisiyor oyle bir sorunu yok. Windows 10 technical priview kullanıyorum onda da çalışıyor. Suana kadar calistiramadigim cihaz olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Windows 8 de calisiyor oyle bir sorunu yok. Windows 10 technical priview kullanıyorum onda da çalışıyor. Suana kadar calistiramadigim cihaz olmadi.

Hocam sağlammı peki bi arızası olmuşmuydu hiç

• Yakında 2 yıl olacak bir cok kez yere dusurdum hiç arıza yapmadi. Seagate hdd kullanıyor.

Bu arada Bim'de 149tl

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Yakında 2 yıl olacak bir cok kez yere dusurdum hiç arıza yapmadi. Seagate hdd kullanıyor.

Bu arada Bim'de 149tl

Ben 2tbsini alıcam

• evet bende bugün aldım bim'den 149 tl ye saat 10'da açıldığını zannediyordum. Saat 9 açılıyomuş meğerse ama gittiğimde en son hdd yi ben aldm . 6 adet gelmiş 1 saat içinde bitmiş oldu.
    Harddiske gelecek olursak: tasarımı şık hoşuma gitti. Forumda ya da başka bir yerde içindeki programlarla ilgili birşey bulamadım o sebeple onlardan bahsedeyim:
    İçinde farklı dillerde kullanma kılavuzları, driver manager.exe, secret zone.exe ve secure unlock.exe programları geliyor.
    Driver manager hdd kullanım programı buradan hdd nin güzel bir özelliği olan alan şifreleme yapabiliyorsunuz. O da secretzone sayesinde oluyor. Mesela sizin 1 gb lık kimsenin görmesini istemediğiniz bir datanız var onun için securezone ile 1 gb lık şifreli alan oluşturup verilerinizi oraya doldurabiliyorsunuz. Daha sonra passwordu girmeden açılmıyor o bölüm, zaten bilgisayar ayrı bir disk olarak görüyor.
    Şifreyi driver managerdan giriyorsunuz. Eğer bilgisayarınızda driver manager yüklü değilse yada yüklü olmayan başka bir bilgisayardan şifreli bölüme erişmek içinse secure unlock programını kullanıyorsunuz.

Bu arada benim bilgisayarım win7 fakat hdd nin kutusunda win8 i desteklediği yazmakta. Bu konuda sıkıntısı olanlar varsa buradan yazsın isterlerse ben benim hddnin içindeki programları bir yere upload edip burada linkini paylaşabilirim.
    Sorusu olan varsa da cevaplarım.

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Bu harici diskde ilk başta ollan dosyaları (şifrleeme güvenliik dosyası vs vs) yine harici diskin içinde bir klasör açıp onun içine koyarsak bir şey olur mu?
  • HyperAkif, ayrı bi klasör açıp ona atabilirsiniz birşey olmaz.

spooce, Bilgilendirme için tesekkurler. O programlari hiç kullanadigim için nasıl çalıştığını da bilmiyordum

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    rica ederim. Programlar iyi düşünülmüş ve kullanışlı :)
  • asla ama asla tavsiye etmem.

vatan'dan aldım 1 hafta kullandım.
    simdi mavi ışıgı yanıyor ama diski görmüyor.

icinde foto arsivim vardı.

geri garantiye gotursem muhtemelen fotolara elveda diyecegim.
    icini acıp kurcalıcam ya da bi tamirciye falan goturup kurtarmaya calıscam sanırım

uzak durun.
  • arciere A kullanıcısına yanıt
    -Bios ta çıkıyor mu?
    -cmd-diskpart-list disk komutunu dener misiniz?

• valla arkadaşlar uzun süreden sonra hdd aşınıyor ben kılıfta tertemiz kullandım cokda değil ps3 de kullandım ürünü 3 tane var bende 2 tane 1tb 1x 500gb ve 1-2yıl oldu alalı hepsi bağlantı kopma sorunu var tv veya ps3de bağlıyken direk bağlantı kopuyor daha sonra geri geliyor yine kopuyor uzun süreçte kullanıcaksanız bence almayın.seagate expansion bile daha iyi en azından ilerde bozulsa bile içi açılıp hdd çıkabiliyor samsunglarda gömülü geliyor.
  • Sepetimde şuan bir adet var:) 159 TL n11.com'da.

site sağolsu 200 TL'ye 55 TL çek tanımlamış. 100 TL Civarına gelecek bana... bi de 131268 taksit yaptırayım da apaçiliği sınırlarda yaşayalım diyorum :D

Arkadaşlar, Kıymetli yorumlarınız ve paylaşımlarınız için teşekkürler..
  • arkadaşlar bilgisayarda "usb disk security" varmış daha ilk taktığımda icon dosyasını ve başka bir exe dosyasını sildi.

dosyaların adı: "autrun.inf" diğeri "samsung_drive_manager.exe". bu dosyaları nasıl bulurum yardımcı olur musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.