Bildirim
Samsung M3 Portable 2.5' 1TB Taşınabilir HDD İnceleme (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Merhaba arkadaslar,
2-3 once aldigim urunde linux altinda surekli hatalar oluyordu. surekli kafayi yiyip read only olarak mount ediyordu HDD yi sistem. arada hic okumuyordu. suan hata taramasi yapiyorum bazi yerlerde hatali sektorler var. bunu direk garantiye gondereyim dimi? garanti kapsaminda midir bu durum? -
Mediamarkt da 179 a satılıyor ama pahalı herhalde fiyatlara bakınca -
Ben bu ürünü 4k televizyonuma takınca televizyon kafayı yiyor. okumuyor... -
Merhabalar,
Ben de şimdi aldım bu cihazı. İlk defa harici hard disk kullanıyorum :) Takınca bilgisayara biraz şaşırdım içinde programlar falan var dosyaları şifreliyormuş vs. Ben bu hard diski normal depolama olarak kullanacaktım bu içindeki programlar işe yarıyor mudur? Hepsini silip şu küçük flash bellekler gibi kullansam bir fark yaratır mı? Bilen birisi açıklayabilirse sevinirim.
Edit: Neyse ben attım formatı normal kullanıyorum. Format sayfasında farkettim zaten fabrika ayarına döndürebiliyormuşuz hard diski. Heralde 930GB'dan arta kalan alanda bu bilgileri saklıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krapcher -- 21 Temmuz 2015; 13:04:11 > -
selamlar arkadaşlar hard disk araştırıyorum bu ürünü önerdiler nasıldır alınır mı ? -
Ben bu ürünü aldım 8 Bölüntüye ayırdım. Güzel bir ürün 2 yıldan beri kullanıyorum öneririm 7.sayfada zaten bunun hakkında yorumum var. Hdd hakkındaki sorularınızı cevaplarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bersan1 -- 6 Ağustos 2015; 17:59:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Krapcher
Merhabalar,
Ben de şimdi aldım bu cihazı. İlk defa harici hard disk kullanıyorum :) Takınca bilgisayara biraz şaşırdım içinde programlar falan var dosyaları şifreliyormuş vs. Ben bu hard diski normal depolama olarak kullanacaktım bu içindeki programlar işe yarıyor mudur? Hepsini silip şu küçük flash bellekler gibi kullansam bir fark yaratır mı? Bilen birisi açıklayabilirse sevinirim.
Edit: Neyse ben attım formatı normal kullanıyorum. Format sayfasında farkettim zaten fabrika ayarına döndürebiliyormuşuz hard diski. Heralde 930GB'dan arta kalan alanda bu bilgileri saklıyor zaten.
Sayın krapcher
O 70 gb fabrika ayarı alanı değildir.
70 gb aslında hiç yoktur.
Depolama cihazları hiçbir zaman tam olarak 1,2,3,4,5...
alana sahip olmaz. Telefonlarda dahil olmak üzere tüm
Dahili / Harici depolama aygıtlarında kutuda veya
sitesinde alan miktarının yanında yıldız (*) vardır.
O yıldıza eşit gelen kısımda ise genel olarak farklı
olabilir yazar. Neden farklı derseniz sebebini sonra
yazacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ertemli
179 TL KDV DAHİL
Samsung HX-M101TCB/G 1TB 2.5" USB 3.0 Harici Disk
http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-hx-m101tcb-g-1tb-2.5-usb-3.0/
hort olacak ama;
24.10.2015 tarihinde bende aldım, 169 tlye.dolar yaktın bizi!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: acar54
quote:
Orijinalden alıntı: ertemli
179 TL KDV DAHİL
Samsung HX-M101TCB/G 1TB 2.5" USB 3.0 Harici Disk
http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-hx-m101tcb-g-1tb-2.5-usb-3.0/
hort olacak ama;
24.10.2015 tarihinde bende aldım, 169 tlye.dolar yaktın bizi!!!
biraz daha hort olacak ama
10.01.2016 tarihinde 165 liraya real den aldım. Daha ucuzunu piyasada hiçbir bilindik mağazada bulamadım. Almayı düşünen olursa diye tavsiye ediyorum...
-
Selam. Benim de bugün elime ulaştı ürün. İçin de bazı programlar var. Auto Backup Programı hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl çalışır, kullanmak gerekir mi? -
Bende 40f8000 var bu cihazı tv ye bağlayıp tv deki bir programi kayit edebiliyormuyum ve cihazı biçimlendirmeyi tv kendisi yapıyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: fasson
Bende 40f8000 var bu cihazı tv ye bağlayıp tv deki bir programi kayit edebiliyormuyum ve cihazı biçimlendirmeyi tv kendisi yapıyor mu
hocam bende samsung tv kullanıyorum, otomatık tv ye baglayınca dosya sıstemını kendisi atıyor hdd ıcıne samsung tv diye bir dosya, kayıt su ana kadar hıc yapmadım ama hdd den cok memnunum onu belırteyım. -
Ben bazen izleyemedigim filmleri dizileri kaydediyorum evde yokken, 16gb flash bellek var, bir dizinin ancak 2 bölümünü kaydetip hafizasi doluyor, bunun için almak istiyorum, bu arada samsung Türkiye teknik desteği aradim 2tb a kadar hdd yi, tv destekliyor dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: fasson
Ben bazen izleyemedigim filmleri dizileri kaydediyorum evde yokken, 16gb flash bellek var, bir dizinin ancak 2 bölümünü kaydetip hafizasi doluyor, bunun için almak istiyorum, bu arada samsung Türkiye teknik desteği aradim 2tb a kadar hdd yi, tv destekliyor dedi.
ben hem wd hem samsung kullanıyorum, ıkısıde verımlı tercıh sızın -
Arkadaşlar bende bu ürünü almayı planlıyorum.Acaba sonradan içini açıp ps3 veya ps4 te dahili hdd olarak kullanabilir miyim?
Malesef hocam sata girişi yok
Peki sonradan dahili yapabilecek harici hard disk öneriniz var mı?
Seagate expansion modeller sata girişliymiş. Wd ve diğer markalar hakkında bilgim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X