Şimdi Ara

Samsung M7 43' 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
11
Favori
15.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım. Hayırlı olsun. Ben 200 fazlaya almışım. Amazon yatırır belki. Ama ben çok memnunum cihazdan ps bağladım canavar gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavanic500 T kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum hocam.

Şimdiye kadar büyük bir şikayetim olmadı.

O zaman ki aldığım fiyata göre, şimdiki fiyatı bedava.

Samsung M7  43" 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 13 Kasım 2024; 15:8:24 >
  • bu tv'de otomatik kapanma yok mu ben mi bulamadim ( 2 saat hareketsizlikten sonra hep kapanma, her seferinde ayarlamadan)? bazen yanlislikla aciliyor 10 saat sonra bile acik gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 13 Kasım 2024; 15:21:50 >
  • Ben de annemlere aldım Tv olarak. N11 sitesinden samsung Tr satıcılı. Evde samsung m5 27 ve 32 kullanıyorum, 32 olanı tv olarak. Oldukça memnunum.

amazonda gördüm yine 7999 TL
    ancak prime fırsat ibaresi var mıydı emin değilim vardıysa aradaki farkı amazon kendiliğinden iade ediyormuş,
    yoksa bir şey de yok,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun iyi günelerde kullanınız, alırken prime fırsatibaresi var mıydı hatırlıyor musunuz? vardıysa amazon iade edecekmiş

ancak konudaki fiyattan da ucuza alınca yazma gereği duymayıp da biraz daha düşünce yazmanız biraz hoş olmamış gibi,
    yarın 10 bin olsa AGA haber verdi aldık saolsun diye de yazmazdınız muhtemeldir ki.

siz böyle yazınca kendimi suçlu hissettim, senin yüzünden kazık yedim alt anlamı da çıkabiliyor çünkü.

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın 200 tl nin lafı mı olur ben pek monitör teknolojilerinden anlamam siz öyle yazınca güvenip almak istedim gayet memnunum cihazdan sağ olun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

Bilgisayara bağlı iken, bilgisayarı kapattığım gibi 1dk geri sayımı başlıyor ve kendini kapatıyor. Lakin kendi medya menüsünden bir içerik açıksa yamulmuyorsam saatlerce açık kaldığını gördüm ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 14 Kasım 2024; 13:29:39 >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş kaç gündür bakıyordum fırsat yoktu yine kaçmış ulan hayat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burada 7946

Samsung M7  43" 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL
    Samsung M7  43" 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TLwww.pttavm.com
    Samsung LS43DM702UUXUF 43'' 106 Ekran 4K Ultra - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/samsung-ls43dm702uuxuf-43-106-ekran-4k-ultra-hd-smart-monitor-led-tv-p-1062649466
  • Amazon.com.tr’den satın aldığınız x numaralı siparişinizde yer alan Samsung M7 LS43DM702UUXUF, 43" inç, UHD, 3840 x 2160, 4K, 4ms 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) ürünün fiyat eşitleme talebi ile ilgili olarak iletişime geçiyoruz.

Ürünün fiyatının paylaşılan adreste daha düşük olması sebebi ile aradaki fiyat farkını size hediye kartı olarak tanımlama kararımızı haber vermek istedik. Bu nedenle siparişiniz için önümüzdeki 7 gün içinde size 200 TL tutarında hediye kartı bakiyesi tanımlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan63 -- 17 Kasım 2024; 2:28:58 >
  • Siparis verenler Amazondan mi diger saticilardan mi aldiniz?

Hepsiburada 10 ya da 11 kasımda 7780 liraya düşürmüştü.
    Amazon başka sitede ucuza bulursan aradaki farkı veririm diyor. İstedim bakalım, iadeyi bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    siz de sağolun amazon prime fırsat ürünlerinde aralıkta iade edecekmiş kendiliğinden öyle bir ibare var iade edilir belki

• tv olarak kullaniyorum, maalesef hic bir sekilde kapanma fonsiyonu goremedim. her seferinde alarm kurarak ugrasmak da sacma. en basit tv'de olan ozelliigin bunda olmamasi gercekten ilginc. kumandasindan bazen yanlislikla aciliyor gunlerce acik sekilde bekleyebilir bu sekilde.

• fiyatı iyi ama ihtiyacı iyi analiz etmeniz lazım.

amaç film izlemekse 43inç az, amaç oyun oynamaksa; bilgisayar oyunları için 43inç fazla, konsol oyunları içinse yine boyut az.

oyun içinse zaten 120hz üstü olması şart ötesi şart.

salona, oturma odanıza 65-75 inç. film izlemelik 60hz tv, oyun için ise en az 144hz tercihen 180-240 hz monitör. iki işi bir arada yaparım diye alıp yer kaplatmayın derim.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    çok yanlış bir bakış açısı gayette hem tv hem monitör hem oyun hem film vs için kullanılır,
    ölçüleri zaten yazıyor alan zaten kaç cm olduğunu biliyor, sanki sürprizmiş gibi 43 inç alıp da aa bunda tv izlenmezmiş ayol demişsiniz gibi. yanlış çok yanlış.
    75 inçten aşağı film izlenmez nasıl bir mantık, bu mantıkla sadece bir boy tv bir boy monitör üretmek gerekirdi,

sen 32 den seyredersin o 43 den seyreder, öbürsükü 85 den seyreder,
    herkesin keyfi bilir böyle genelleyip dar çerçeveler içine hapsetmeyin kendinizi.

ha dersinki benim salonum 50 metrekare tvyyi bi asıyorum duvara 10 metre öteden seyrediyorum o başka. tabi

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

ne diyon değişik?

bilgisayarındaki monitör 144hz ve üstü değil anlaşılan hayatında hz'nin oyunlara etkisini yaşamamışsın 60hz monitörle oyun oynanır diyorsun. boyutu iyi olsa ne olur 60hz? adamın amacı oyun oynamaksa 32inç 144hz monitörlerden almalı en kötü. amacı film izlemekse zaten fırsat değil 1-2k üstüne tcl 50inç android tv'ler satıldı 4k uydu girişli.

arada derede kalmış bir ürün, 60hz ile oyun falan oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 17 Kasım 2024; 1:44:34 >
  • LS43DM702UUXUF
    LS43BM700UPXUF

Bu iki modelin farkı nedir?

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    boş konuşuyon diyom,

hadi sen git oyunu oynamaya devam et, büyüklerin konuşuyor burada. hertz hertz. :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.