Şimdi Ara

Samsung M7 43' 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
9
Favori
11.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mahmutbey ben o mesaji görmedim.
    Görsem yazar mıyım hiç güle güle kullanın
    Troy maximum karta taksit çıkmıyor çıksa ben de yapıştıracaktim. fekat. 9.5 olmuş şimdilik, alamiyorum. Sürpriz yumurta da bana kaldı. Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 15 Ekim 2024; 0:3:8 >
  • Belethor06 kullanıcısına yanıt

Üstünde klasik tv alıcısı tuner olmadığından monitör olarak geçiyor. Sanıyorum trt vergisinden falan da muaf oluyor o nedenle. Böylelikle monitör olarak kodlanabiliyor ve ithal ediliyor. Monitör mü TV mi tartışmasını anlamak için PC bağlamak lazım. TV'ler monitörler kadar hızlı tepki veremiyorlar. mouse hareketlerini bile zor takip ediyorlar. Bunda öyle bir problem yok bildiğim kadarıyla. latency itibariyle monitördür.

• 8.498,99TL
    amazonda bonusa 200 TL ve bilimum irili ufaklı 200-250 TL bonus var garantipay vs gecerli olur mu bilmiyorum,
    6 taksit,
  • Monitör olarak kullanmak imkansız aşırı büyük, TV olarak kullanıyorum. F/p tv kısacası
  • uzun zamandır kullanıyorum film vs güzel. oyunlarda da 60fps kadar güzel sonrasında yırtılmalar oluyor. bir de maç izlerken bazen top 6-7 tane oluyor havada giderken.

• freedomfighter kullanıcısına yanıt

Tam adını bilmiyorum ama bir görüntü ayarında kare tamamalama özelliğini kapatınca o futbol topunun çoklu sayıda olması olayı geçiyor.

• Bu üründen ben de satın aldım. 4k uydu alıcısı olarak ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifhoca

Bu üründen ben de satın aldım. 4k uydu alıcısı olarak ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

Yok mu önerisi olan?

• Next alabilirsin
  • Bu cihazda digiturk modülünü takmak için kart girişi yok herhalde dimi, kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
  • 8.199,00TL alan alsın bak bi daha haber vermem

Garanti bonusa 200+75+4 bonus gelmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 6 Kasım 2024; 3:14:13 >
  • Ps4 veya Ps5 için kullanan var mı tavsiye eder misiniz
  • merhaba aldım bu ürünü ama masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacağım. vga kablosunu hdm iye dönüştürücü kablo almam gerekiyor anladığım kadarıyla. tavsiye edeceğiniz bir ürün marka var mıdır?

• massacrer kullanıcısına yanıt

eve geçince bir bakayım teşekkürler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 7 Kasım 2024; 12:7:27 >

• an itibariyle amazon 7999 TL dibden aldık dedik biz de 200 kaime içeri girdik iyi mi

bi ara amazon fiyat düşünce iade yapıyordu var dimi o olay halen?

şu şekil bi ekran var bu ürün prime fırsatı mıydı acaba?

fiyat farkı iadesi talebi oluşturulamıyor.

Samsung M7  43" 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Siz bi daha söylemem diyince ben 2 tane aldım vallahi :)

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Hangi sitede düştü hocam. Başka sitelerde düşük satılırsa da talep edebiliyorsun. Ben de 8200 den aldım

• tavanic500 T kullanıcısına yanıt

HB ve Amazon'da da düştü fiyat. 7.900 TL idi, ben ilk 7.900 TL den sipariş verdim, satıcı farklı bir firma idi sonradan amazon satıcısından 8.000 TL den aldım.

Bu ürünü ilk çıktığında yaklaşık 2.5 sene önce 6.500 TL ye almıştım :) Belki de ilk alan kişi olabilirim.

O zamandan beri fiyatı hiç artmadı gibi bir şey.

Şimdi babama tv olarak kullanması için aldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.