Merhaba, ben almayı ve daha çok TV olarak kullanmayı düşünüyorum. görüş açısı konusu kafamı karıştırdı. VA panel olduğu için biraz açılı izlenmek istenirse renkler bozuluyor şeklinde bir bilgi var. Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirse sevinirim. Bir inceleme sitesi:(Horizontal Viewing Angle ve Vertical Viewing Angle) https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/smart-monitor-m7-s43bm70 Youtube inceleme videosu dakika 7:40 da bahsediyor: |
Samsung M7 43' 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL (5. sayfa)
-
-
Bende VA panel Toshiba var. Abarttıkları kadar yok. Televizyonu çok aşırı kenardan, neredeyse rakip kaleye korner kullanan topçunun olduğu yerden izlemezseniz bir şey olmaz.
-
Hocam tam karşıdan göründüğü kadar güzel görünmüyor bu açık ve net fakat rahatsız edici derecede bir bozulma da yok. Siyahlar koyu lacivert oluyor en belirgin bozulma o var hissedilen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1 rahatsız edici bozulma yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazona stok gelmeyince iade ettim,n11 den 7900 a tekrar aldım. Yeni gelen problemsiz şükür 🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam buna bilgisayar kullanmadan wifi özellikli yazıcı bağlayıp çıktı almak mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bazı uygulamalar açılırken "yükleniyor" görüntüsünde takılıyor ve tam olarak açılmıyor. Başka bu sorunla karşılaşan var mı?
-
bu monitörün eskisi modeli bende var tv olarak kullanıyorum şimdilik memnunum. ancak ses kısmı biraz yetersiz geldiğinden soundbar tarzı birşey ile güçlendirmek istiyorum ancak nasıl yapabilir?
-
Bluetooth dışında kablo ile bağlamak isterseniz; "HDMI Arc" portundan Hdmi destekleyen soundbar'lara ses verilebiliyormuş.
-
-
Yeni aldığım Samsung M7 cihazımda bazı IPTV uygulamaları sorunsuz çalışırken, pek çok IPTV Player uygulaması yüklendikten sonra açmayı denediğimde uygulamalar açılış ekranında takılıyor. Ekranda yükleniyor animasyonu sürekli hareket ediyor fakat uygulamalar açılmıyor. 3 oynatıcı uygulamasından 2'sinin açılmıyor diyebilirim. Benzer sorun yaşayan kimse var mıdır?
-
yukarda paylaştığım video faydası olmuş muydu ?
ayrıca, neden birden farklı iptv uygulaması gerekli, hepsine aynı m3u (adı buydu sanırım) kanal listesi dosyası yüklemiyor musun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Ocak 2025; 15:1:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkür ederim ama video açılmıyor. Bir uygulama satın alacağım ama açamadığım ve deneme süresi kullanamadığım için uygulama hakkında bir fikirde edinemiyorum. Açabildiklerim arasında para ödeyerek almak istediğim bir uygulama bulamadım. Resimlerine bakarak iyi olduğunu düşündüğüm 2 uygulama var mesela ama ikiside açılmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 1 Ocak 2025; 0:3:59 > -
TV yerine monitör almanın ne gibi bir avantajı oluyor ? Marka olması dışında bir avantajı var mı ?
-
Hocam ben sorunuza cevap veremem ama size müsaadenizle bir sorum var.
Bu alete, xbox game pass cloud uygulaması yükleniyor mu? Yada geforce now uygulaması yükleniyor mu? Kime nereye sorsam (samsung ilede görüştüm) net cevap veremedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X