A101 fiyatı neydi hocam? 8 bin iken almadım şimdi fiyatlar 9 bin küsurde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung M7 43' 4K, 4ms, 60Hz, HDR10, Akıllı Monitör (2024 Model) - 8289 TL (7. sayfa)
-
-
En temel farkları model yılı sanırım.
LS43DM702UUXUF (S43DM702) (S43DM702UU) kodları ile anılan 2024 yılı tasarımı.
Buna karşın EPEY sitesine göre 2023 modelde olup 2024 de olmayan bazı fonksiyonlar mevcut.
Örneğin AirPlay, Kablosuz Dex gibi...
Samsung LS43BM700UPXUF (S43BM700) - Samsung LS43DM702UUXUF (S43DM702) Karşılaştırması - Epey
Ayrıca enerji tüketimi ve Bluetooth versiyonları 2024 model yıl lehine değiştirilmiş(EPEY sitesine göre ikisi de aynı. İnternette bir kaç kullanıcı Samsung danışma hattının bu bilgiyi verdiğini rivayet ediyor.) Bir kaç HDMI codec de sadece bu modelde var.
Bir de 2024 model olanların kumandası güneş enerjisi ile şarj olabiliyor yanılmıyorsam.
2023 model yılı ile ilgili olduğunu düşündüğüm, şikayetvar sitesinde bolca bildirilmiş, kronik bir anakart sorunu var.
Samsung Monitör M7 Şikayetleri - Şikayetvar
2024 model yılı üretiminde bu da düzeltilmiş olabilir. Emin değilim.
Amazon'da 7.6xx lere kadar düşmüştü birkaç ay önce kararsız kalıp alamamıştım.
Şimdiyse elim gitmiyor bu fiyatlara almaya.
Not: Yukarıdaki bilgiler benim çıkarımlarımdır. Teyit etmek için kendi araştırmanızı yapmanızı öneririm.
EK: Şikayetvar linkindeki sorunları tek tek okudum.
LS43DM702UUXUF modelinde bolca ışık sızması sorunundan söz edilmiş.
Ayrıca anakart sorunu her iki model içinde bildirilmiş.(Cihazın açılmaması, görüntü vermemesi vb.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obblomovv -- 5 Ocak 2025; 11:0:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X