Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
47
Favori
82.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bende yeni aldım zaman zaman tv izlemek için kullanacağım uydu alıcısı dışında apk yada uygulama benzeri şekilde canlı tv izlemek için neler yapıyorsunuz ?

• bildiğim kadarıyla dışardan apk benzeri uygulama kurulmuyor. zaten tizen işletim sistemine sahip,
    ip tv hakkında bir bilgim yok açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mevlut_204 kullanıcısına yanıt
    Bugün göz göze geldim ikinciyi alsam mı diye düşündüm Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat iyi de taksit sayısı saçma. Bari 6 ay yapsalarmış. Bir de migrosda internetten alsan bile, bir problem oldu mu iade rezalet. Altına yazmışlar sayfada, açılmamış güvenlik bandı yırtılmamış ürünler iade alınır diyor. Yani ölpixel falan çıkarsa mecbur servisle iletişime geçeceksiniz. Tabi şans işi, alıp hiç bir şey de olmayabilir. :)

Trendyolda da 1 aydır 5500TL.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam özlüyorsun herhalde monitörü :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce paylaşıldı mı bilemiyorum ama işe yarar küçük birkaç bilgi vereyim.

- Cihaza USB ile SMARTIPTV yüklenebiliyor.

İlginç ve bir o kadar güzeli de;

- Diyelim ki monitöre USB bellek taktınız ayrıca telefonunuzu şarj etmek için de type C'den telefonunuzu bağladınız diyelim. Telefon hemen usb belleği görüyor. OTG gibi çalışıyor bir şekilde.

- Bağladığınız android cihaz (type c portunda denedim diğer portlarda denemedim) usb belleği harici ya da dahili depolama olarak kullanabiliyor.

Mesela ben chromecast HD'nin kendi adaptörü yerine monitörün type c portundan güç verince cihaz diğer usb portundaki flash belleği hemen gördü ve nasıl kullanmak istediğimi sordu. Amazon fire TV cihazların da benzer tepki vereceğini düşünüyorum.

• ALAIN DELON kullanıcısına yanıt

Aynen, ekrandaki parlak kaplama ve büyüklük yüzünden gözlerim yoruldu monitör olarak kullanmak zor diye iade ettim tabi bir de 60hz olması ve VA panellerin kronik black smearing problemi de cabası ama şimdi tekrar monitör arayışına girdiğim için diğerlerini beğenemiyorum. Yani renk gamutuna falan bakıyorum değmeyecek modellere acayip rakamlar isteniyor. Bu aletin renkleri falan da iyiydi. Her ne kadar ips kadar canlı veremese de doğru renkler veriyordu. Uzun süredir ips kullanıyorum laptopta, 1200:1 kontrast var iyi bir değer ips için ama VA daki siyahları görüp alışınca aklımı fena çelmeye başladı VA panel :D

Bakalım amazona tekrar stok gelirse uyguna almayı düşünebilirim. Diğer yerlerde iade işi sıkıntı bir problem olduğunda.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Teslimat sırasında Migros ürünü açıyor hocam gözünün önünde yani iade olayına kapıyı tamamen kapatıyor :) sadmaligin daniskası sözde ürünü kontrol ediyorlarmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu monitörün 27 inch olanından var bende’de konu ile alakasız ama ekranda sanki kayma var.Tv kanalı açık logo kısmı ara sıra yerinden oynuyor gölgesi üst kısma çıkıp geri geliyor aynı detay el ve yüzlerine dikkat ettiğimde de oluyor servise vermek için fırsatım olmadı ama sizce bu hata neyden kaynaklıdır? Oyun dahil tüm içeriklerde oluyor

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Uydu alıcın 60hz olarak ayarlıysa alıcının ayar menüsünden 50hz ayarını deneyebilirsin.

Oyun (konsol) tarafında varsa game motion plus ve görüntü netliği gibi monitör ayarlarını aç kapa yaparak deneyebilirsin.

PC tarafında PC'nin takılı olduğu portu PC olarak tanımlamayı deneyebilirsin.

Anlattığın bunlar gibi görüntü işleme fonksiyonları ile ilgili olabileceğini düşündürdü ama muhtemelen zaten bunları denemişsindir.

Olmazsa servis yolu görünüyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 25 Kasım 2022; 18:11:6 >
  • Graphist G kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler dediğiniz adımları denedim yazılımsal kaynaklı olduğunu düşünüyorum

• Kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, benim monitörde tiz bir cızırdama sesi geliyor hoparlörden değil içinden arızalımı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa'dan 32 inç M7 aldım, bugün kargodan teslim aldım. Maalesef ekranın ortasında 5-6 adet bitişik ölü piksel çıktı. Değişim talep ettim. Ölü pikselleri saymazsak gündelik kullanım için çok güzel monitör..

• Garanti için Samsung servisin mi gelmesi gerek? Servis ucrei mi?

• Merhaba,

Aktif kullanan arkadaşlara bir sorum var. Görüntüde sonradan gelme yada akışkanlığın anlık azaldığını gözlemleyen oldu mu ? Netflix de ve maç izlerken bazen karşılaşıyorum sürüm olarak en güncel versiyona yükselttim daha önceki paylaşımlarda renk ayarları paylaşımı yapılmıştı onu yaptım görüntü gayet iyi ama bu durum gözüme çarpıyor. Karşılaşan yada yardımcı olabilecek biri var mı ?

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

Değişim yapılacak ancak aynı monitörden stokta yokmuş, Samsung Odyssey Neo G8 LS 32BG850 teklif ettiler, ne tür ne de klasman hiç alakası yok, sanırım yanlışlık varSamsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör 

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt

Yerine G8 vericeklerse ne güzel :)

• ucel kullanıcısına yanıt

Güzel tabi aslında ama oyuncu değilim ve kavisli monitörleri hiç sevemedim, 1000R kavisli bir monitörü kullanabilir miyim bilmiyorum. Üstüne 1660 super ekran kartıyla 4K 240 hz monitör kullanmak abesle iştigal olacak. Biz M7 yi hem TV hem de PC monitörü olarak kullanmak için almıştık, G8 de ne hoparlör ne de smart özellikleri var. Alıp satabilirim ama o işlerle de uğraşmak istemiyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.