Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
48
Favori
84.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • USB belleğe attığım 4k hdr filmi en iyi nasıl oynatabilirim? TV box'ım yok, Xbox var ancak pek çözemedim onda, sanırım verimli de değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masaüstü bilgisayara monitördeki usb-c girişinden displayport ile görüntü almak için bu kabloyu aldım.

https://www.hepsiburada.com/paugge-usb-c-to-displayport-kablo-dp-1-4-thunderbolt-4-thunderbolt-3-hdr-8k-60hz-4k-144hz-4k-120hz-4k-60hz-2k-240hz-full-hd-240hz-orgulu-2-metre-cdp14b-pro-p-HBCV00000BOC36?arama=gen&ozellik=&keywords=

ekran kartım Sapphıre Amd Radeon RX 6600 Pulse 8GB

görüntü gelmiyor. bu tür kablo ile görüntü alabilen oldu mu acaba?

• D-smart go ile tv seyrediyorum, bu normal kızılötesi kumandayı aldım. Almayı düşünen varsa (uydu alıcılı TV için olan birkaç tuş hariç) tüm düğmeler çalışıyor.

Samsung M7 43" LS43DM702UUXUF

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferer -- 22 Ocak 2025; 17:14:26 >
  • SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt

Hocam bende yeni aldım eski TV nin aparatı var.ama vidalar küçük geldi siz ne yaptınız kaç milim vida lazım buna acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski TV'nin duvara askı aparatını kullanmak istiyorum ama vidalar küçük geldi kaç milim vida lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin30

Eski TV'nin duvara askı aparatını kullanmak istiyorum ama vidalar küçük geldi kaç milim vida lazım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi forumlar

Sorunu. 12 TL ye çözdüm arkadaslar civatacidan m8 + 11mm ebatjnda 4 tane vida aldım kurulumu yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepsahin30 -- 25 Ocak 2025; 17:20:27 >
  • recepsahin30 kullanıcısına yanıt

Kardeşim fotoğrafını atabilir misin

• Uydu ile kullanan arkadaslar kumanda ile kolayca kullanabiliyor muyuz? Yasli biri icin tv kullanimi sikintili mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt

Uydunun marka modeli önemli her marka modeli destek vermiyor bilindik markalardan biri ise kumanda tanıyor. Bende tv box vardı malesef tanımadı.

• Acaba 2025 versiyonu çıkacak mı ?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.