Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
48
Favori
83.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba aldım bu ürünü ama masaüstü bilgisayara nasıl bağlayacağım. pcde sadece vga girişi var birde usb girişleri var. VGA kablosunu hdm iye dönüştürücü kablo almam gerekiyor anladığım kadarıyla değilmi. tavsiye edeceğiniz bir ürün marka var mıdır?

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Ürünü Xbox series x ile mi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordi34 G kullanıcısına yanıt

Merhaba series x ile kullanıyorum memnunum. Belirttiğim gibi ayarları otomatik yapıyor.

• Samsung telefon kullanıyorum gerçekten ekosistemi mükemmel Monitörle. s23+ var telefon olarak
    tizen işletim sistemi tek dezavantaji
    APK kurulamadigi için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sağolun hocam. Bende almayı düşünüyorum ve tek kullanım amacım series x ile olacak. Ghosting den sıkıntı yaşayanlar olmuş o nedenle sizde de problem var mı diye merak etmiştim. Memnun olduğunuza göre sıkıntı yok o zaman

Oyun modu mu hdr miydi ismi ne yaparsa onu kapat.Yeni serilerde yok diye biliyorum ghosting

Anladım çok sağolun cevabınız için

Rica ederim

• Arkadaşlar 2023 seri m7 var. Tv olarak kullanıyorum. Ancak ses pek tatmin etmiyor. Harici olarak ses speaker vb şeylerden takmak istiyorum buna ne takılabilir?

• Anker motion plus ile kullanıyorum ben oldukça keyifli

• Monitörü amazon üzerinden 7900tl ye aldım.bugün elime ulaştı.ben tv izleme amaçlı aldım.hamgi uydu alıcısını önerirsiniz? Bulunduğum apartman yeni olduğu için uydu sistemi yok.iptv li uydular varmış kullanan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim :)

• Ayyldzzeki A kullanıcısına yanıt

İptv li uydu alicilari nasilmis ki?

tv den iptv uygulamasi indirip ottplayer bu konuda cok iydir.

• Samsung m7 kutusundan çıkan hdmı kablo 2.1 destekli kablo mu acaba bilgisi olan var mı

• Bu monitörde anlamadığım bir olay var.

HDMI kablosunu xbox'a takınca 4 k 60 fps olarak çalışıyor.Ne zaman bilgisayarı taksam 4 k 30 fps veriyor.

Zaten full hd çözünürlükte monitör olarak kullandığımdan dert ertmiyorum ama bunun sebebi nedir? karşılaşan var mı?

Ekran kartınız hdmi üzerinden 4k 60hz'i desteklemiyordur muhtemelen.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt

O aklıma geldi masaüstü eskiydi 5770 vardı üzerinde. 1650 max olan msı laptop'da denedim hem linux hemde windows 11'de 4k 30 fps alabiliyorum ama xbox'da sorun yok 4k 60 fps mukemmel çalışıyor

hdmi versiyonu kaç msi laptopun? Oda desteklemiyordur. Ben masaüstünde 2060 super ile sorunsuz kullanıyorum. Thinkpad iş laptopumda 4k 60hz veriyor type c kablosu ile.

• Merhaba exper action masa üstü bilgisayarım var. ECS H61H2-M12  anakart var üzerinde, i5-3470 işlemci, 4gb ram, 512 gb sdd ve 2 gb asus ekran kartı var. büyük monitör alayım dedim samsung 43 inç monitör aldım. ama görüntü kalitesinden memnun değilim. ekran çözünürlüğünde en çok 1280x1024 var. bu arada oyun oynamıyorum ofis işlerimi ve web sörf ve youtube izliyorum. ekran kartını yükseltsem görüntü daha iyileşir mi?

• Ben de satın aldım. Teslimatta ya da kurulumda dikkat etmem gereken bir şey var mı?

• erhan63 E kullanıcısına yanıt

Sürücülerini güncellemeyi deneyin. En azından full hd görüntü alabilirsiniz. Ama güncellemeye rağmen alamıyorsanız evet daha güncel kartlarla daha iyi çözünürlüklere ulaşabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.