Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
47
Favori
82.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HDR'da Beyaz Dengesi ve Renk Alanı Ayarlarını nasıl yapmak gerekiyor paylaşabilecek olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maalesef aldıktan bir ay kadar sonra bulutlanma çıktı ve çoğalmaya devam ediyor. Tavsiye etmiyorum .Parçalı bulutlar artık bende de mevcut. Olabilecek en dandik panel kullanmışlar.Neyse tek tesellim vade farksız 9 takside 7700 tl ye almam oldu.Bu fiyata da ancak bu kadar.

Herhangi üç harfli random tv markası bundan daha iyidir.

İlginçdir ama yandan falan bakınca neredeyse sıfır renk bozulması var. Yada daha erken bir ay sonra da o çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 31 Ağustos 2024; 22:40:8 >
  • Samsung LS43BM700UPXUF (2023 model) ve Samsung LS43DM702UUXUF (2024 model) farkları neler bilen var mı?

• Bugün güncelleme mi geldi siyahlarda problem yaşayan var mı bana sanki ekran koyulaşmış gibi geldi ?

• Merhaba, IP TV olarak ücretsiz bir uygulama var mı?

normalde IP TV smarters pro üyeliğim var ama onun girişini yapamıyorum.

Uygulama 7 gün sonra kullanım dışı oluyor

ek olarak USB üzerinden ethernet bağlantısı kurulabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightcrawler -- 4 Eylül 2024; 10:28:12 >
  • merhaba, bu monitörde HDR kapatılabiliyor mu? teşekkürler

• greenland G kullanıcısına yanıt
    Merhaba kapatılıyor

• nasıl hocam?

• nightcrawler N kullanıcısına yanıt
  • Amazon'dan 9 bin tl'ye vade farksız 9 taksitle 2024 üretimi modelini aldım. Önceliğim TV olarak kullanmak olduğu için belki yorumlarım herkesin kullanım amacıyla örtüşmeyebilir ama bu fiyata çok iyi bir seçenekmiş. TOD TV üyeliğim vardı zaten, oradan kanal kısmını halletmiş oldum. Görüntü ve hoparlör beklentimin üstünde. İşletim sistemindeki akıcılık hiç sorun yaşatmıyor. Sadece TOD uygulaması arayüzde hafif kasıyor ama yayında sıkıntı yok.

Hatay'da bir konteynerda kullandığım için büyüklüğü beklentimi yeterince karşıladı. 50-55 inç modellere yönelsem üzülürmüşüm hatta, bunu anladım. Monitör olarak da kullanıyorum ama araya yeterince mesafe koymak lazım. Dün yakından çalışmam gerekti ve gözlerim kan ağladı resmen. Gözümü çok rahatsız etti. Bu kadar büyük bir ekrana yakından bakmayacaksanız her işinizi görüyor kısaca.

• bu monitör var bende sürekli ekran bağlantısı kopuyor ya. çözüm yada buna benzer durum yaşayan varmı

• IPTV uygulamaları

ücretsiz olanlar

ssip tv

iptv smarters

ücretsizler eh işte ama çok kalitesiz kullanımı zor. ama başlangıç olarak mutlaka yükleyin.

google dan ücretsiz server bulduktan sonra da keyfinize göre aşağıdaki programları yükleyin ama önce deneme süresi bitince diğerini kurun. bir hafta süresi var 12 euro süresiz fiyatlarda..

başka ip tv uygulamarını yüklemenize gerek yok en kullanışlı olanlar bu aşağıdakiler..

ücretli olanlar

room

f iptv

air iptv

one iptv

• greenland G kullanıcısına yanıt
    Ayarlar görüntü ayarları uzman ayarları hdr bölümündeydi sanırım

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Merhaba ip tv smarters bende 7 gün ücretsiz olarak gözüküyor ve 7 gün sonunda çalışamaz hale geliyor.

Sizde kurulum dosyası var mı?

• nightcrawler N kullanıcısına yanıt
    Yükleme olayı tizen de yok . Fakat Flex yada room u Al geç. Önce deneyin.

• Bu ürünü samsung neo g7 43" ile kıyaslama şansı olan oldu mu hiç? 16 bine buldum sıfır, aradaki tam 2 kat farka değer mi sizce? genelde film/dizi biraz da hikayeli oyunlar için istiyorum.
    https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-neo-g7-g70nc-43-inch-144hz-1ms-4k-uhd-ls43cg700nuxuf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Ny. -- 11 Ekim 2024; 14:16:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By.Ny. kullanıcısına yanıt

tek artısı bunlar sanırım 8k ? 21k? arada nerdeyse 3 kat fark var gibi.

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör
  • ender E kullanıcısına yanıt

16k ya bana özel tanıdık 8k değil 4k va mini led bilen yardımcı olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.