en iyi ıptv uygulaması nediyor.. bu yöntemle kurabilen var mı ? https://ottplayer.tv/soft/samsung |
Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (29. sayfa)
-
-
Ürünü amazondan aldım. Bugün elime ulaştı. Ölü piksel yok, görüntü ve arayüz tatmin edici ancak karanlıkta test edince bulutlanma problemi var gibi. İade etmeyi planlıyorum. Sizler ne dersiniz dostlar?
-
Maalesef VA panelin doğası gereği ve bu gibi ucuz tvlerde normal bir durum. Bende de benzer bulutlanma var. Ölüpixel olmadığı için ve gelecek yeni ürünün de bulutlanma olmayacağının garantisi olmayacağından, iade ile hiç uğraşmadım.
Bende ki bu arada 2023 versiyonu. Artı olarak, 2023 ile 2024 arasında ki farklar nedir? Sadece usb c kablosu ve kumandanın farklı mı olması?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 15 Ekim 2024; 10:31:44 > -
Çok içime sinmedi. Bir daha şansımı deneyeceğim, fabrika ayarlarına sıfırlayıp geldiği gibi paketledim. Yenisini sipariş verdim, umarım bir nebze daha iyi olur. 2024 versiyonu ses olarak bir tık daha iyi, ekstra olarak başka ne var benimde bilgim yok.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Klavyeci24
Merhaba Arkadaşlar Geçenlerde Amazon Üzerinden Kampanyadayken Samsung M7 43 İnc Monitör Aldim.
Bugün geldi. Kurulumunu yaptım. Pixel testi yaptim. Görünürde bir ölü pixel problemi ile karsilasmadim.
Ama bulutlanma problemi vardi. Gunduz gözü ile baktigimda oh yok dedim. Monitöre sagdan soldan farkli acidan baktim. Belli olmaya başladı.
Havanın kararmasini bekledim tam olarak ortaya çıkar dedim.
Karanlikta baktigimda bulutlanma var. Sagsa solda orta diklemesine bir şekilde görünüyor.
Flimlerse videolarda veya oyunlarda belirgin değil.
Dikkatli baktim ama bir belirgenlik görmedim.
Biraz Siyah renkli flimler actim. Oralarda belli olur mu diye görüntü uzun süreli sabit kalırsa bir belirgenlik oluyor.
Resimlerini çektim. Ama resimlerde abarti çıkmis. İsik sizmasi olan yerlerim hatlari belli oluyor. Ama resimde 1 veya 1.5 kat fazla parlamış.
Sizce bu sorun normal mi ? Ayni urunu kullanan kisilerde bulutlanma var. Ama bazilarinda yok.
Satıcı amazonun kendisiydi. İade veya değişim talebinde bulunsam mi ?
Kurulumunu yaptım. Standı taktim. Yani mecbur bunlari yapmam lazimdi yoksa televizyonu nasil test edicem.
Ayrıca ghosting olayıda mevcut. Samsung'un menuleride gezince ikonlar gecislerinde kisa süreli yayilma oluyor.
Veya pcyi bağladigimda pencereyi sürüklediğimde belli oluyor.
Pes oynamayı denedim. Topun gölgesi oyuncuların golgesi hafiften kisa sureli belli oluyor.
Yil 2024 neler ile uğraşıyoruz.
Amazonda değişim yok. İade edip yeniden almanız lazım. Açıkcası bu süreçlerle uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Bir önceki mesajda da ilettiğim gibi, yeni alacağınız monitörün daha kötü olma ihtimalı var maalesef. O yüzden bu sorunlara hiç odaklanmayıp, uygun aldığınızı düşünerekten kullanın derim.
-
SAMSUNG M7 43 sabah açılmadı . uğraştım yine elektrik yok. arabaya atıp yakındaki servise götürdüm. boşa götürmüşüm.
dediler ki samsung 444 77. 11 yi arayıp randevu alıyoruz. eve gelip ev de tamirini yapıyorlarmış.. anakarttan vızzz ses geliyor daha önceden yoktu. whatsp dan 0850 4447711 0850 644 77 11den yazışarak randevu aldım.
garantinin bitişine 1 ay kaldı....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 18 Ekim 2024; 1:4:57 > -
Bu ürünün servis kurulumu gerekiyor mu normal tvler gibi yoksa kendimiz açıp kullanabiliyor muyuz? Garanti dışı kalmıyor değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldığımda yetkili servisi arayıp sormuştum. Monitör olduğu için kurulumda servis çağırmaya gerek olmadığını söylemişlerdi garanti için. Ben de kendim kurmuştum. Ama 1 seneden fazla oldu. Yetkili servisi arayıp teyit almakta fayda var. Değişmiş olabilir.
-
Hocam ben 1 tanesini yolladım, bugün yenisi geldi kurdum. Bunda da hafif bir bulutlanma yine var. Fatih arkadaşımızın dediği gibi çok bir rahatsızlık vermiyorsa kullanın. Fiyatına göre renk, görüntü, arayüz bu düzeyde başka ürün yok. Artı olarak arkasında Samsung var, ilerde bir sıkıntı olursa servis kovalamayla uğraşmazsınız. Renk ayarlarını çok çözemedim onları bir kurcalayacağım. Muhtemelen PC bağlayıp renk profili yüklediğimde Uyduyu bağladığımda çalışmayacak sadece PC de çalışacak. Birkaç ayar yapmış arkadaşlar paylaşmış onlara bakıp cihazın kendi arayüzünden uğraşacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Fang -- 18 Ekim 2024; 20:11:9 > -
Yukarıda yazdım açılmıyordu Ece servis geldi tvyi söküp anakartı 1 dk içerisinde değiştirdi
Anakart ismi BN94-17465A
ASSY PCB MAIN;M70B
LS43BM700UUXUF
Sonra özel kumandası ile servis menüsüne girip bölge vs değiştirdi. Ama yinede font değişmermedikleri için açılışta servis menüsüne girin font değiştin diye uyarı veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam, umarım sorunu hızlı bir şekilde çözerler. Servisin genel tavrı nasıl? Başımızdan savalım kurtulalım şeklinde mi yoksa ilgileniyorlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Fang -- 18 Ekim 2024; 23:22:47 > -
Yarım saat sohbet ettik. Düzgün insanlar. Servis den memnun kaldık
arkadaşlar m7'yi amfiye bağlamak istiyorum malumunuz üzerinde ses çıkışı yok usb ses kartı çalıştıran oldu mu acaba?
ben bozuk bir logitech g430 ses kartıyla denedim makine görüyor acaba piyasadaki 50 100 liralık kartlar da çalışır mı.
-
Cihaz kendi kendine YouTube'dan çıkmış ve bağlanmıyor. Oturum açma sorunu yaşıyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
-
Hocam sabahtan beri bende de aynı. Cihazı sıfırlamaya kadar her şeyi denedim. Sonunda delirtti beni. Çözüm bulabilirseniz paylaşın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borakocapinar -- 31 Ekim 2024; 21:43:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdi çözümü buldum, en azından bende işe yaradı. Kumandanın kapatma tuşuna 15-20 saniye basılı tutun. Sonra monitörü tekrar açın. Youtube uygulaması giriş yapmanızı isteyecek ve çalışacak. Fakat yine de bu yöntemin işe yarayıp sıfırlamanın işe yaramaması ilginç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu cihazda digiturk modülünü takmak için kart girişi yok herhalde dimi, kullanan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Hayır yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X