Arkadaşlar merhaba. Çalıştığım oda içinde video film açabileceğim yani dijital platformlar youtube açık gibi şeylerin açık olacağı bir ekran istiyorum.Monitör 'ü ikiye bölerek hem iş yap hem izle zor geliyor artık. Önce ASUS-DELL gibi markaların 27 monitör modellerine baktım,sonra tv box seçtim.Sepete ekledim. Ama Samsung bu monitörlere yine bakayım diyorum.Acaba aralarındaki fark değer mi ? Ana televizyon olarak samsung oled 5590C kullanıyorum.Arayüz hızı gayet iyi.Bu M7 onun kadar olmasa bile çok az yavaş ise benim kabulüm olur.Wi-fi ve Bluetooth konusunda da çok geri kalmıyorsa tamam diyeceğim.Başka beklentim yok zaten. 32 inç modeli almak istiyorum. Arka kısmı North Bayou NB F80 17-30 Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı Fiyatı https://www.hepsiburada.com/north-bayou-nb-f80-17-30-amortisorlu-2-9-kg-monitor-standi-yeni-tasarim-2023-black-edition-pm-HBC00003XZGNZbunun ile uyumlu olur ise ,böyle bir aparat ile kullanan varsa tamamdır. Teşekkürler. Not olarak.M5 modeli 27" imiş.Bu bana çok daha iyi olur ekran olarak.Ama hız seviye farkı nasıl bu önemli.Bir araştırayım.M5-M7 farkını deneyimleyen olursa daha net fikir alırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Kasım 2024; 14:25:29 > |
Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (31. sayfa)

-
-
Son zamanlarda ghosting gölgelenme sorunu çok fazla oluyor. Bunun bir ayarı vardı sanırım bulamadım. Bilen paylaşırsa sevinirim.
-
merhaba arkadaşlar, bende aldım m7 42 inç, uydu cihazı olarak next kanky almayı düşünüyorum, seste vs sorun olurmu, teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba bende ets 2 ve ats oynamak için almayı düşünüyorum 3 monitör olarak oynayacağım ama iki konuda tereddüt ediyorum
- konu ekran kartımda sadece bir adet hdmı çıkışı var diğer iki monitörü yada üçünü birden çevirici kablo ile dp 1,4 portlara bağlasam görüntüde sıkıntı yaşar mıyım?
- konu 4ms tepki süresi ve 60hz olması acaba beni oyunlarda tatmin eder mi?
-
Merhaba, ben almayı ve daha çok TV olarak kullanmayı düşünüyorum. görüş açısı konusu kafamı karıştırdı. VA panel olduğu için biraz açılı izlenmek istenirse renkler bozuluyor şeklinde bir bilgi var. Kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirse sevinirim.
Bir inceleme sitesi:
https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/smart-monitor-m7-s43bm70 (Horizontal Viewing Angle ve Vertical Viewing Angle)
Youtube inceleme videosu dakika 7:40 da bahsediyor:
-
Android box ile tv olarak kullanıyorum. İzleme açısı son derece geniş hatta hiç bozulma yok diyebilirim. Ancak bulutlanma var tamamen karanlık sahnelerde can sıkıyor. Bir youtube videosundan bant yapıştırıp çekerek düzeleceğini söylüyordu, bant değil de minik vakum aparatı ile denedim biraz azaldı gibi. Görüntü kalitesi vs güzel ancak genel memnuniyet fiyata göre değerlendirilmeli. Bu fiyata çok iyi ürün ama beklentiniz yüksek ve bütçeniz varsa daha üst modellere bakılmalı
50 inç Onvo f950 kullanıyorum. 42 ov 250 sonrası ghosting tepki süresi yavaşlığı yan açı performansı ve renk doygunluğu açısından epey şikayetçiyim. ses ve lisanslı android konusunda memnun olsam da ps 5 için bu cihaza geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mıdır? Ses performansı doygunluk ve tepki hızı nasıldır?
-
Fiyatı Amazon da bir türlü 8bin altına düşmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordi34 -- 14 Aralık 2024; 20:12:9 >
2024 modeline mi bakıyorsunuz? hangi modeli almak en mantıklısı sonuç itibariyle
-
Evet hocam 2024 modelini. Aslında bir iki ufak fark dışında (kumandası ve Bluetooth versiyonu) dışında fark yokmuş ama almışken yenisi olsun diye bekliyorum ama fiyat neredeyse bir aydir düşmedi
zamlanır mı peki hocam şu ara prime indirimlerinin son zamanı sanırım.
iyice yükseldim alete. hafta içi tvyi satacağım. bunu sipariş geçeceğim muhtemelen. millet 3-4 kez iade etmiş zamanında sıkıntılı ürün geldiği için. son zamanlarda alıp da ölü piksel, tahribat çizik vs ile karşılaşan var mı?
-
Arkadaşlar monitörü yeni aldım çoğunlukla film dizi izlemek için kullanıcam ama görüntü ayarları bir türlü istediğim gibi yapamadım bilgisayara bağlandığım için ikonlar aşırı parlak ekran da soluk gibi bir renk var hdr açıyorum ama film ama bir türlü ayar yapamadım
Ben yeni aldım ölü pixel veya hasar yoktu ama siyah ekran da bulutlanma var ben pek takılmıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Renkleri ne durumda. Parlaklık seviyesi tatmin etti mi sizi.
Görüntü yırtılması veya blur söz konusu mu
Monitörü satın aldım. Duvar için aparat önerir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl ilk izlenimleriniz 2024 modelini mi aldınız
Yeni aldığım Samsung M7 cihazımda bazı IPTV uygulamaları sorunsuz çalışırken, pek çok IPTV Player uygulaması yüklendikten sonra açmayı denediğimde uygulamalar açılış ekranında takılıyor. Ekranda yükleniyor animasyonu sürekli hareket ediyor fakat uygulamalar açılmıyor. 3 oynatıcı uygulamasından 2'sinin açılmıyor diyebilirim. Benzer sorun yaşayan kimse var mıdır?
-
Almıştım ama TV yi koyacak yer sıkıntısından dolayı şimdilik kargodayken iptal ettim.
-
Kıyas yapacak başka TV olmadığı için birşey diyemicem gerçek 4k hdr bir video ile denemek gerek hani boyutu 50 60 GB filan denedikten sonra tekrar görüşümü paylaşırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X