Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
652
Cevap
49
Favori
87.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş

işte ben benzer sorunlar yüzünden iade etmiştim, yoo hiç bir problem yok mis gibi cihaz diyorlardı. Netflix, tivibu vs gibi uygulamalarda kullanırken atıyorum netflix de bir film izlerken drone görüntüsü ile orman üstünden akıcı bir sahne oluyor diyelim. Evdeki monitörde ya da eski a101 malı vestel üretimi hilevel TFT ekranda akıcı şekilde giderken bu samsung' da panel 60hz değil de 24hz gibi gidiyordu hafif takılmalı.

tivibu da cmt günü Arda'nın yemek programı denk gelmişti. Dikine çizgili mutfak önlüğü giymişti, gözlerimi alıyordu hızlıca sağa sola hareket edince.

Bir sürü sinema modu ayarını denedim, onu açtım bunu açtım, kapattım ettim falan yok. Ama ne hikmetse oyun oynarken öyle göze çarpan anormal durum çok görmemiştim. Ghosting vardı VA panel olmasından kaynaklı fakat anormal rahatsız etmiyordu.

Belki gerçekten bazı serilerde sorun var ya da insanların beklentileri düşük çok iyi geliyor. Yarış tarzı oyunlarda çok problem olmuyordu ama csgo oynamıştım onda pek beğenmemiştim. Zaten koca ekranla oynanmıyor o oyun ama olsun biraz uzakta dursun da fps oynayayım diyen varsa pek verimli değil. Ucuz VA panel monitörler de verimli değil zaten istediği kadar 120 165hz olsun.

• Bugün yeni update geldi..

(Versiyon 1661.6)

Arayüz değişmiş, İkon, yazı fontları küçülmüş..

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt

güncelleme sonrası çalışmayan uygulamalar vs gibi bir sorun yaşandı mı acaba hocam? ya da şu güzel olmuş dediğiniz? iptv vs kullandığımdan emin olmadan yapmayayım dedim güncellemeyi

• Web'den film , Prime ve Youtube için kullanıyorum

IPtv için'de OTTplayer çok nadir açıyorum

Yeni update'de sıkıntı olmadı.

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam

• TV olarak düşünüyorum bunu ama uydu alıcısı ile ses gelmiyor denmiş. Bluetooth ile bağlandığınızda da ses gelmiyor mu acaba? Ses kartı bağlayan olmuş, çalışmış sorunsuz. Benim istediğim hem hoparlörden ses gelsin hem de kulaklıktan ama olmaz gibi duruyor. Şu andaki televizyon böyle kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 1 Nisan 2025; 12:24:34 >
  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

ses kartı bağlayan video benim hocam yorum yapmışsınız burada denk gelmek ilginç oldu   aynı anda bir cihazdan ses verebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Bütün tuşlara basıyorum. Teknoseyir, burası, Youtube.  

• Arkadaşlar merhaba kusura bakmayın konuyu biraz okudum ama tam bir cevaba rastalamadim bende sipariş ettim fakat merak ettiğim konu şu içinde canlı TV uygulaması varmı örneğin TV8 falan izlemek için harici uydu alıcı kullanmak istemiyorum hayırlı aksamlar dilerim

• Ahmet Durdilyoutube
    Not: Bu içerikler iş birliği veya sponsorluğa dayalı değildir; yalnızca yasal gereklilikler nedeniyle iş birliği ve reklam olarak işaretlenmiştir. Satın alarak incelediğim ve memnun kaldığım ürünleri aşağıdaki Hepsiburada bağlantısından satın alarak bana da destek olabilirsiniz. Teşekkür ederim. Destek için Hepsiburada Bağlantısı : https://app.hb.biz/l00qUee7eU4L Kullandığım Ekipmanlar 📷 Kamera : DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo 📷 Kamera : iPhone 15 Pro Max 256GB 🖥 Bilgisayar : MacBook Pro 14" M3 16GB 512GB ✂️ Video Editor : Final Cut Pro X 📸 Photo Editor : Adobe Photoshop (Beta) 🔭 Tripod 1 : Manfrotto MK394-H 🔭 Tripod 2 : Manfrotto Pixi Evo Mini
    https://www.youtube.com/watch?v=djiGTyuR86o&feature=youtu.be
  • aliry52 A kullanıcısına yanıt

tv plus, tivibu go, ssport gibi uygulamalar var. Bir kaç iptv uygulaması da var.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.