Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
48
Favori
83.155
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sırf şu görsel için ürünü almaktan vazgeçtim.

Bu nedir ya kumulus bulutları zuhur etmiş gibi

Yoksa Amazon'da peşin fiyatına 6 taksit ,8 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörü aldım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Fakat bir problemim var. Özellikle maç izlerken veya oynarken çok belli oluyor.

Bu görselde çok net problemi görebilirsiniz.

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

Ghosting testinde de bu şekilde görüntü alıyorum.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Ea fc filan oynamayacak kadar kötü. Video atabilsem oyundanda video atacaktım. Monitördeki genel Problem mi yoksa sadece bende mi bilemedim.

• Myres kullanıcısına yanıt

Eğer oyun modundaysa çıkarın oyun modundan. ayrıca kotrast düzeltici görüntü düzeltici gibi görüntü modlarını da deaktif edin. Bende aynı cihaz mevcut 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Oyun modu haricinde ghosting pek görmüyorum.

• erdem_hs kullanıcısına yanıt

Applerin yayın videoları çözünürlük ve kalite olarak kötü olabilir. Cihaz modeme yeterince yakın olmayabilir. İnternet kaliteniz önemli, modemin verebildiği hız önemli vs. Oyun modu ve görüntü düzeltme ayarlarını kapatın biraz daha düzelir. Yenileme hızı çözünürlük felan önemli değil. Senin izlediğin yayın ya 24hz yada 30. Ekranın 1000 hz de olsa faydası yok. Sendeki sorun yayın kalitesi kötü olduğu için cihaz düzeltmeye çalışıyor. Düzeltme ayarlarını kapa internet hızından emin ol. Yayın daha kalitesiz daha az akıcı olacak ama ghosting daha az belirgin olur.

• erdem_hs kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda bunu önlemek için birşeyler vardı diye hatırlıyorum. Ama TV yanında değilim deneyemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dudaeva D kullanıcısına yanıt

Aldım hocam. Şu linkteki ürünü aldım 450tl ye almıstim o zaman harika birşey.

• Amazon indirimiyle 7600 ve maksimum karta vade farksız 9 taksit. Mecburi alacağız başka alternatif yokta sorun yaşayan da çok.
    Ölü piksel falan çıkmazsa bir şekilde ayarları yaparım maç ve Xbox için alacağım umarım ghosting az olur .

• yeni gelen güncelleme ne ile ilgili

• Monitör dün elime geçti deneyimlerimi aktarayım
    Amazon'dan 7.700 ve vade farksız 9 taksitle aldım , televizyon hüviyetinde olmadığı için zaten 9 taksit,tüner olsa 3 taksit.

Çok şükür ölü piksel yok, bulutlanma öyle tek tarafta öbeklenmis şekilde değil, geri sayfalarda paylaşan arkadaşın yerinde olsam onu iade ederdim yeni serilerde ciddi şekilde düzeltmişler.

Control oyununda aksiyon ve çatışmaya girdim ghosting ile karşılaşmadım yana bana denk gelmedi bilmiyorum ama Series X'i direk tanıdı , yapılandırdı ve profil oluşturdu . Baska hiçbir ayar yapmadım. Bu fotoğraflardan sonra beyaz dengesini biraz açtım daha güzel oldu. Konsol için tam bir f/p

Şimdi televizyon başarısına gelelim bunu futboldan fotoğraflarla göstereyim

İlk fotoğraf 27 inch IPS monitör ile çekildi

İkincisi ise dünkü U19 maçından

Sonuç,ciddi anlamda başarısız buldum. Film ve dizi okey ama futbol işin içine girince Va panel garabetinin ghosting ile karşılaşıyorsunuz. Ha başarısız dediysem IPS monitöre göre yoksa su giriş seviyesi televizyonların birçoğunu tokatlar . Ghosting ise keskin gözleri olanlar için hiç yok desem anlaşılmaz. Bu fotografı zoom yaparak aldığımdan anlattığımdan çok fazla varmış gibi gözüküyor yanıltmasın. Bu tarafı yazılımla iyileştirmişler sanki, güncellemelerin de tamamını yaptım.

Bu arada HDR ve kontrast kapatırsanız daha iyi demişler ama parlak ve canlı renkleri seviyorum,renk saklasını ben açtım bu arada ,parlak renkleri severim.

Son denemem android box bağlamak oldu çok başarılı buldum. Oldukça canlı aktarma yaptı , yırtılma falan olmadı eski televizyonumda, box'a ses sistemi bağlayınca senkron hatası vardı ses geriden geliyordu , giriş seviyesi bir android box olduğu için sanıyordum ama bunda böyle bir sorun yok 5+1 ses sistemini sorunu da arada çözmüş oldum sevindim açıkçası.

Hasılı cebinizde cash nakit mi var , bilgisayar ile işiniz yok mu ?televizyon alın . Monitör televizyon kısmında bence başarısız .

Ana diğer herşey için kesinlikle f/p
    Zaten 43 inch 4k peşin fiyatına 9 taksit başka birşey yok.

Parasına göre baktığımızda
    Konsol 5/4

Televizyon 5/3

Tvbox 5/5

Ek olarak sıfır açıya kadar indiğimde renkler canlılığını yitiriyor ben zaten renk saklası yüksekte kullandığımdan hiç sorun olmuyor. Hâsılı pişman değilim. İnşallah da pişman olmam .

Ha bu arada yansımayı unutmuşum zaten direk pencerenin yanında kullanıyorum giriş seviyesi yumatı ve ips monitörüme göre yansıma olayı daha başarılı buldum .Buna ayna diyenler olmuşta evdeki yumatu'yu görseler içine direk güneş girmiş sanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Temmuz 2024; 10:34:21 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    hocam Xbox için TV ve konsol içi görüntü ayarlarınızı paylaşmanız mümkün müdür?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt

Hocam ayarları monitörün kendisi yaptı , sadece biraz renk açtım konsolum şuan bende değil ama bir iki güne tekrar elime geçer paylaşırım.

şimdiden teşekkür ederim hocam. ben uzun süredir kullanıyorum monitörü ancak içime sinen bir ayar olmadı. monitörün kendi ayar yaptığını bilmiyordum.

Dediğim gibi Xbox bağladım, monitör direk tanıdı profili oluşturdu başka da birşey yapmadım. Xbox'tan kontrol ettiğimde konsolunda monitörü tanıdığını ve kendisini ona göre yapılandırdığını gördüm yani sorun yok .

Ama söyledikleri gibi son seriler ciddi revizyon görmüş, neredeyse sıfır noktasından baktığımda bile renk bozulması çok çok az oldu .

Çok bir beklentimiz yoktu ,beklentimizi aştı .Bulutlanma da evdeki Toshiba TV'den daha az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 15 Ağustos 2024; 10:54:40 >
    ben hiç kontrol etmedim bahsedilen sorunlar bende var mı diye. sanırım hâlâ garanti sürecindeyim. acaba bahsedilen sorunlar bende varsa ve garantiye gönderirsem değişim yaparlar mı. bu akşam detaylı bir bakacağım bir süredir kullanmıyorum monitörü.

O kadarını bilmiyorum inanın hocam. Bulutlanma veya renk bozulması için değişim yaparlar mı hiçbir bilgim yok açıkçası

önce bulutlanma ve renk bozulmasının ne olduğunu öğrenmem gerekecek :D aldığım gün yapmadığım incelemeyi bu akşam yapayım, anladığım kadarıyla aktarırım buraya da.

• dün aldım bende acaba 2024 üretimi m7

bir sorum olacak pc kapattığımda ekran kapanmıyor hdmi 2 takılı ondan dolayı mı acaba

• Merhaba,

Şuan satışta birden fazla versiyon var. M7 70D nin önceki versiyonlardan farkı nedir?

• Vatan Bilgisayar'da 11 bin, Medimarkt'ta ise 8 bin lira. Vatan'dan aldığımızda yiyeceğimiz 3 binlik kazığın bi artısı var mı yoksa Medimarkt'tan mı almalıyım sizce?Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör 

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.