Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
47
Favori
82.655
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iade sürecin nasıl olacak? kendi imkaninla mi götüreceksin kargoya?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • akakom A kullanıcısına yanıt

Maalesef öyle, yakın kargo da kapanmış. Orası hem sakin hem alanı genişti. Bir tane mng daha var ama ana baba günü oluyor. Güvenemem oraya mecbur uzakta bir yere gideceğim. Amazonun iade sürecinde tek kötü yanı evden teslim olmaması. Büyük paketler için aslında mng kargodan randevu talebi oluşturulması sorulmalı.

• Ne güzel ya, kullan kullan iade et, iyiymiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Vay be hocam prof. Kullanıcı böyle oluyor demekki. Ben de alıp masaya koydum direk. Bigbang theory izliyorum😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada merak ettim sizlerde de böyle mi ? Biraz da bunun için iade ettim aslında. Evet smart özelliği iyi güzel ama mesela smart özelliğinde tv 30hz de çalışıyor gibi geldi. Şöyle ki, tivibu uygulamasını yüklemiştim onda çok belli oluyordu. Arda'nın programını izliyordum pazar günü ve şef önlüğü dikey çizgiliydi. Sağa sola hareket ettikçe tv'deki görüntü netleştirme ayarını kapatırsanız bir birine karışıyor tekleye tekleye gidiyordu. Netflix de de aynısı oldu, o ayar kapalıyken doğal halde film izleyeyim dediğimde havadan bir deniz sahnesi çekilirken dalgalar takıla takıla gidiyordu frame drop oluyordu yani. Görüntü netleştirmeyi açınca düzeliyor ama onda da yapay görüntü oluyor.

Pc de HDMI dan kullanırken buna çok rastlamadım ama az bir şey vardı yine. Fakat kendi işletim sisteminden izlediğimiz uygulamalarda ciddi oranda vardı niyeyse.

• ne yaptın iade ettin mi? Amazon stoklarinda hala görünmüyor.

• Farklı bir bilgi vereyim.

YCbCr modunda tepki süresi RGB moduna göre yaklaşık 15-20ms düşük görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphist -- 24 Kasım 2022; 13:37:35 >
  • akakom A kullanıcısına yanıt

Yolladım hocam para iadesini yatpılar. Ufaktan da pişmanlık duymuyorum da değil hani. Siyahları ve sıfır ışık sızması olması hoşuma gitmişti de işte gözlerim yoruldu ya kocaman kaldı masada :/ Yine monitör bakınıyorum şu anda .

M7 arayanlar trendyolda var kendisi satıyor 5500'e ama bir amazon değil tabi. Sorun çıkarsa uğraş dur trendyolla :D

• listemde Samsung m7 her gün kontrol ettim. hiç stoğa girmedi. Kullanılmış satıyorlar kısmına katılmıyorum.

• Arkadaşlar merhaba cihazı bende satın aldım şuan çok memnunum ancak şöyle bir şey gözüme çarptı.

Sol üst köşede çerçevede panel ile çerçeve arasında bir miktar boşluk var bu bir sorun mıdır yoksa sizdede mevcut mu?
    Sağ üst köşede de var ama burada ki bi tık daha fazla.

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PauLevesque -- 22 Kasım 2022; 13:43:6 >

• Topla kazan da monitörlerde 50 lira indirim var.

• Dün migrostayken bu monitörü gördüm. 6700 civarı yazıyordu. Migrosun indirim döneminde sanırsam yüzde 18 indirime girecekti. İlgilenen varsa Migrosları kontrol edebilir. 5500/5600 civarına gelmesi lazım indirim ile.

• https://www.migros.com.tr/elektronik/samsung-43bm700-108-ekran-uhd-smart-led-monitor-p-259512d

• bir ürün almaya çalıştım, taksit seçeneği yok. ilginç Kim peşin alabilir ki? anlamadım

• _Suat_ _ kullanıcısına yanıt

migrostan ürün alacağıma doğubanktan garantisiz kaçak ürün alırım daha iyi. Hiç güven vermiyor bana migros Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör  trendyolda da var 100 lira daha pahalı.

• PauLevesque kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak yok mu ya?
    Ona göre yarın iade işlemlerini başlatacağım.

• PauLevesque kullanıcısına yanıt

bende de mevcut kullanıma hiçbir engeli yok bence siz söylemeseydiniz de hiç farketmeyebilirdim :) yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim

• hbarisk kullanıcısına yanıt
    Hocam o kısımdaki üst çerçeve biraz yukarda gibi bide üste eğimli gibi değil mi? Yani üst çerçeve dümdüz giderken o sol üst kısımda hafif çerçeve yukarı esnek gibi duruyor yani.

• benim monitörde de aynı şekilde açıklık var Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.