Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
47
Favori
82.666
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde uydu kullanıyoruz bu ürünü next uydu alıcı ile TV olarak da kullanabileceğimiz söylendi. Böyle kullanan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fugu kullanıcısına yanıt
    Evet kullanıyorum

• hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Ya da hiç uğraşmayıp direkt uydu alıcılı mı almak mantıklı.
    Memnun musunuz? Annem kullanacağı için kullanım kolaylığı da önemli.

Ben gayet memnunum uydu alıcısı var diye 2 kat fazla para vermek saçma

Aldınız mı ?

• black-man B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ölü piksel testi program mıdır, YouTube'dan mı açtınız, TV'de olan bir özellik mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google'a yazarsanız siteye yönlendiriyor tarayıcıda kısmızı mavi siyah sırayla geçiyor siz dikkatli şekilde kontrol ediyorsunuz var ise belli oluyor zaten

• black-man B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. TV/Monitör'den memnun musunuz? Oyun oynuyorsanız oyun performansından memnun musunuz? Toshiba(Vestel) TV'den sonra gözlerim bayram eder diye düşünüyorum herhalde. Ben de yeni satın aldım henüz elime ulaşmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 11 Temmuz 2023; 12:9:25 >
  • MrSapling kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de yeni aldım. Kalibrasyon ayarlarını PC'den mi yaptın? Nasıl oluyor bu işlem benim bilgim yok. Laptop'ı HDMI ile TV'ye bağlayacağım?

• Renk ölü pixel testi yapıp kutusuna koydum evde duruyor hiç açmadım o günden sonra

• byigitem B kullanıcısına yanıt
    Hocam monitörü kullanıyor musunuz, iade mi ettiniz?

Bir de buradaki arkadaşlara sorayım, ben monitörü alalı 15 gün geçmedi, söktüm kurdum ettim, çerçevesindeki bantları dahi çıkardım. Yinede iade edebiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 17 Temmuz 2023; 7:2:54 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 6500 kelvin dediğin ayarı monitörün ayarlarından nereden yapıyoruz yahu? 6500 Kelvin diye bir ayar yokki menüde? Bahsettiğiniz ayar hangi sekmede, hangi ayar acaba cidden kafama takıldı bu.

• MrSapling kullanıcısına yanıt
    Bu ayarlardan daha iyisini paylaşmış sonradan arkadaş, sen onu görmedin galiba dostum

quote:

En son yaptığım diğer ayar ise 8 / 5 / -11 diğerini beğenmezseniz bunu denersiniz.

Hocam burada ne demek istiyorsunuz, hangi ayarı kastediyorsunuz tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 4 Ağustos 2023; 20:29:23 >
  • standart ayarı 6500 kelvin. Ayarlı demişim hocam zaten ayar çekiyoruz demedim Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör  Adamlar standart ayarı ona ayarlamış. Diğerlerindekiler farklı sıcaklıklar.

En altta sorduğunda ise -20 olan -11 ve en üstteki R ve B kazanımları için geçerşi diğer değerler de.

Ben monitörü iade ettim. 10 günlük sürede ulaşabildiğim max düzgün ayar bunlardı. Sonra kalibrasyon cihazı falan bağlayıp kalibre edenler oldu mu bilmiyorum :D

Beynim yandı hocam,
    Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

Şimdi burada beğenmezseniz diğer ayarları denersiniz dediğin;

R- Kazanımı: 8
    G- Kazanımı: 5
    B- Kazanımı: 11

Böyle mi? -20 hangisi? Cidden kafam karıştı.

• -20 yerine -11

R- 9 yerine 8

B- 2 Yerine 5

Sanırım bir tık sarımtıraktı onu düzeltmeye çalışmıştım. TV şu an elimde olmadığı için neye göre yaptım bunu unuttum üzerinden aylar geçti Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör 

Ohhh, hocam yeminle rahatlama geldi, çok sağol. Evet dediğin gibi ilk verdiğin ayarda epey sarımtırak oluyor.

Doğru mu yapmışım?
    Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 5 Ağustos 2023; 11:32:14 >
  • aynen, kurcalaya kurcalaya yaparsın ya Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör 

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.