Şimdi Ara

Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
47
Favori
82.687
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet aldım, memnunuz şu an.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hangi ayarı yaptığımı bile hatırlamıyorum hocam. Şu an kullanmaya devam ediyorum ben renkler gayet güzel geliyor bana :)

• Film izlemek için en iyi görüntü ayarları nedir sizce ?

• persiaatr kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154362984

Kesinlikle en iyi ayar bu linkteki arkadaşın paylaştığı. Gölge ayrıntısını -5 yada -3 yapın sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen sonradan gördüm hemen uyguladım. Sizin dediğiniz gölge ayarını da deneyeyim. Teşekkür ederim :)

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz link çalışmıyor. o olmazsa olmaz mıdır?

Bir de birkac farkli renk alani paylasma amaciniz, kendimize en uygununu secmek icin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyl -- 20 Ağustos 2023; 17:2:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

verdiğiniz link çalışmıyor. o olmazsa olmaz mıdır?

Bir de birkac farkli renk alani paylasma amaciniz, kendimize en uygununu secmek icin mi?

Referans kısmını sil öyle dene Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör 

• Vyl kullanıcısına yanıt

değildir, merak ediyorsanız rtings sitesine gidip modeli aratarak bulabilirsiniz. URL değişmiş olabilir belki.

• Benim M7'de alt çerçeve kısmında şerit halinde bir beyaz ışık çizgisi oluşuyor. Mesela gri, yeşil renk tonlarında çok belirginleşiyor. Bunu yaşayan var mı?

• sadece bunu kullanacaksanız bir süre sonra alışırsınız 60hz 'e ya da oyun oynayacaksanız fark anlaşılmıyor. Ama günlük kullanımda hem 165 hem bunu kullanacaksanız. ciddi ciddi aradaki farkı hissediyorsunuz. Ben bunun için alışamadım biraz da. 165hz monitörüm vardı laptopda 2k. Günlük windows kullanımında oyuna nazaran çok daha fazla hissediliyor 60hz farkı. Pencere sürükleme, sayfa kaydırma vs..

85 ya da 100hz olsa yine iyi ama 60 düşük kalıyor bence. Artık panaller en az 100hz olmalı. Ama program yazıyor ya da tv niyetine kullanılacaksa daha çok pek önemli değil

• Bunda ps5 kullanan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanıyorum hocam 1 ay oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu monitörün iki modeli var samsung sitesinde ve internet sitelerinde

ikisi de aynı gibi ama fiyatları da farklı başka ne farkı var bilmiyorum

LS43BM700UPXUF ve LS43BM700UUXUF

LS43BM700UPXUF modelini almak istiyorumdiğerine göre daha uygun fiyatı.. önceliğim televizyon olarak kullanmak ama bazı uydu alıcıları hdmi ile bağlayınca görüntü veriyor ama ses yokmuş. var mı böyle sıkıntı yaşayan ya da buna uygun uydu alıcısı tavsiye edebilir misiniz..

• ps5 için n iyi görüntü modu nedir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• Merhaba; bu monitöre Google Assistant kurabiliyor muyuz?

• Merhaba ürünü yaklaşık 6 aydır falan kullanıyorum. Ps5 takılı bir şekilde. Arada da işte film dizi olarak kullanıyorum. Benim sorum kumandayla ilgili. Monitörü açmak için güç düğmesine basınca Ps de açılıyor. Kapatıyorum farklı uygulamada geziyorum vs Home tuşuna basınca hemen yine ps açılıyor. Çünkü kumanda. psde de çalışıyor Ps ayarlarından kumanda ayarlarına baktım fakat zaten tanımlı değil benim istediğim kumandayı monitör için kullanabilmek her home tuşunda ve ya açmada ps açılmasın. Yardımcı olabilecek var mı?

• osviceny kullanıcısına yanıt
    Hdmi cec ayarlarıyla ilgili onu kapatın

• furi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim çözdüm 👍🏻

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.