merhaba ürüün aldim. bekledigimden iyi cikti. tek sorun standart aski vidası kullanmıyor. arkadaski askı için vida ölçüsünü bilen var mı acaba? |
Samsung M7 Serisi 43” Uhd Akıllı Monitör (20. sayfa)
-
-
Merhaba; bu monitörde uygulamadan film izlerken veya playstation oynarken o anki çözünürlük ve fps değerini nasıl görebiliyoruz?
-
Office belgelerini açan uygulama var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ey romalı kardeşlerim.
hala bu monitörden alınır mı acaba.
balkonda kullanmayı düşünüyorum.
güneş ışıgı , yansıma çok olurmu acaba ?
32 inç ile aralarında ciddi bir fark varmıdır ?
Yansıma olur ıps panel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ürünü alacaktım ama hangi fotosuna baksam ekranın alt kısmında bir karartı var gibi şerit halinde. Bir de iki verisyonu var sanırımbu seri no da UP olanında Bluetooth 5.2,diğerinde daha düşük. Bir de UP olanın enerji tüketimi daha az. Bilmiyorum belki bu yeni versiyonda o ekran altındaki karanlık şerit olayını çözmüşlerdir.
Kaç aydır ben izliyorum tvyi o şeridi görmedim sen nasıl gördün fotolardan
Fotolardan nasıl görülürse öyle gördüm. Sana gelmedi diye herkese öyle olacak diye bir şey yok, elektronik işi şans işi ama trendyol hb falan fotolu yorumların büyük çoğunluğunda var hatta bunu yazanlarda var, fiyatının bu kadar uygun olması bilmiyorum sadece yan açı sıkıntısı değil de sorunlu panellerden de olabilir. Problemsiz olanlar da vardır ama risk.
Koca forumda bi kişi bile yaşamamış bu problemi,görmediğiniz ürün hakkında sallamayın
amazondan geçen hafta 7700 tl ye aldım.
bu rakama daha iyi bir alternatif bulamadım.
Macbook'umuda kullandığım Logic Pro için daha büyük ekran olması açısından almayı düşünüyorum.
-
Güncellemeden sonra renk ayarları bozulan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimki de bozuldu. Kırmızı2 seçeneği gerçekten kırmızı oldu artık. O sebeple Doğal renk ayarına geçtim
-
Hocam eğer karanlık olmayan arkası pencereli ya da herhangi ışık kaynaklı bir yerde kullanacaksan hiç tavsiye etmiyorum ekran ayna gibi. Ben tamamen karanlık penceresiz bir odada kullanıyorum. Diğer tüm özelliklerinden memnunum
-
Aynen öyle oldu. Ben de Doğal'a geçtim.
Güncelleme sonrası bozulma oldu, görüntüsünden memnum arkadaşlar ayarlarını paylaşabilirler mi? Şimdiden teşekkürler
Daha güncelleme yapmamıştım yapmayım o zaman
Bende güncelledim herhangi bir fark hissetmedim
Xbox da fazla sarı geldi bana görüntü
Yenilikler nedir hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X