Şimdi Ara

Samsung mikrodalga fırının kendiliğinden açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık tam anlatmıyor derdimi farkındayım, ama karakter sınırı yüzünden yazamadım kusura bakmayın

bugün farkettiğim ve beni gayet rahatsız eden bir problemi paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.

problem şu: cihaz kapalı ve pasif konumdayken kapağını açmak için kapak kolunu tuttuğumuzda ve çekmeye başladığımız ilk anda cihazın fanı çalışmaya ve ışığı yanmaya başlıyor ve aynı çalışırkenki ses gibi normal çalışma seslerini çıkarıyor, yani kapak açma kapatma işlemi sırasında cihaz mikrodalgayı devreye sokuyor.

aşağıdaki videoyu bunun için çektim, yarın servise götürmeyi düşünüyorum, bu bilinen birşey midir bilmiyorum ama evinde mikrodalga olan herkesin denemesi ve böyle bir hata olmadığından emin olması gereken bir konu gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 13 Mart 2017; 23:8:22 >

• Yıllardır mikrodalga kullanıyoruz hiç böyle bir durumla karşılaşmadık. Servis baksın, sorun olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Yıllardır mikrodalga kullanıyoruz hiç böyle bir durumla karşılaşmadık. Servis baksın, sorun olabilir.

bugün bıraktım servise sonuç gelince yazarım teşekkürler
  • http://www.samsung.com/tr/cooking-appliances/microwave-oven-solo-ms23k3555es/ urun bumu hb den 347 tl ye siparis verdim bende acaba sorun kronik mi ?

• yaki83 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam urun bu, youtubeda da bir tane baska model ama samsung markada ayni sorunun videosu var ama oradaki servis cozum bulmus

Sana ozel mesajdan gonderdigimi buradan da paylasayim ileride basgliga geleceklere referans olsun

Merhaba

Garantiden hicbirsey yapilmadi, normal

Oldugu soylendi

Ben de sinirle eve geldim kendim test etmeye karar verdim, eger kapagi actigimda mikrodalga enerjisi uretmedigini kendime ispatlayabilirsem kalacakti cihaz, yoksa tuketici mahkemesine...

İki bardaga ayni anda ayni miktarda su koydum, birincisini normal sekilde firina koydum, koymadan once ve sonrasinin derecesini olctum 15 saniyede

Diger bardagi da kapagi videoda cektigim gibi acik olacak sekilde koyup fan ve isigin calismasini sagladim 15 saniye

Sonuc olarak o kapak acikken sicaklik artmadi o bardaktaki, bu da mikrodalga uretilmedigini sadece fan ve isigin calistigini gosterdi

Ama sizin cihazda durum nedir birsey diyemem benim yaptigim gibi deneyerek siz de gorebilirsiniZ

• Bu da youtubedaki diger video

• Merhaba,

Bende son zamanlarda mikrodalga arayışı içine girdim ve şuan iyi kampanya dahilinde sizin kullandığınız modeli almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bende dün Samsung MS23K3515AW/TR modelini aldım. Aynı şeyi bende hemen farkettim. Sizinkiyle aynı kapağı yavaşça açarken cihaz çalışıyor. Sizde son durum ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: pingu81

Merhaba bende dün Samsung MS23K3515AW/TR modelini aldım. Aynı şeyi bende hemen farkettim. Sizinkiyle aynı kapağı yavaşça açarken cihaz çalışıyor. Sizde son durum ne oldu?
    Ben de n11'den aldım, bugün test etme şansım oldu. Aynı şey bende de oluyor. Normal mi acaba bu ?
  • Ben de a101 den aldım. Aynı sorun var. Sorun mu yoksa modeli mi böyle ? Kapağı her açtığımda etraftakiler zarar mı veriyorum

• Üstte arkadaşın dediği gibi iki farklı bardağa su koyup denedim. Kapak ile tetikledigimde suyun sıcaklığında değişim olmadı. Normal calistirdigimda su ılık ve bardakta buhar oluştu.

• Bence makina akıllı size hizmet etmek için birşeyler ısıtmak için sabırsızlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: koyunsavar

Bence makina akıllı size hizmet etmek için birşeyler ısıtmak için sabırsızlanıyor.
    Samsung mikrodalga fırının kendiliğinden açılması
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Bence komikti yinede sen bilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.