Şimdi Ara

SAMSUNG ML 1610 SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulumuzda bulunan Samsung ML 1610 yazıcımızda şöyle bir sıkıntı var. Yazıcı kağıdı tam alırken tıkanıyor. yazıcıyı açıp kapadığımda kağıdı kenarından buruşturarak ve üzerinde siyah ince-kalın şeritler bırakarak çıkarıyor. Birkaç kez bunu yaptığımda kırmızı lamba yanarak hata moduna geçiyor. Yeni toner aldım aynı sıkıntı onda da yapıyor. Eski toneri söküp doldurduğumda ilk başlarda sıkıntı yoktu. 50 sayfa çıktıdan sonra bu hatayı veriyor.

• Yok mudur bir fikri olan?
  • cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    yazıcıdan tuhaf sesler gelip kilitleniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cotyora666

Yok mudur bir fikri olan?

farklı tonerle deneme yaPIN
  • quote:

Okulumuzda bulunan Samsung ML 1610 yazıcımızda şöyle bir sıkıntı var. Yazıcı kağıdı tam alırken tıkanıyor. yazıcıyı açıp kapadığımda kağıdı kenarından buruşturarak ve üzerinde siyah ince-kalın şeritler bırakarak çıkarıyor. Birkaç kez bunu yaptığımda kırmızı lamba yanarak hata moduna geçiyor. Yeni toner aldım aynı sıkıntı onda da yapıyor. Eski toneri söküp doldurduğumda ilk başlarda sıkıntı yoktu. 50 sayfa çıktıdan sonra bu hatayı veriyor.

yazıcınızın cıktı sayısına baglı fırın ünitesi arızlanmış olabilir buruşturması büyük ihtimal ondan siyah siyah cıkarması ise. toner tozundan kaynaklanıyordur büyük ihtimal saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

yazıcıdan tuhaf sesler gelip kilitleniyor mu ?

İlk başlarda garip sesler çıkartıp kilitleniyordu. Ben söktüm, soldaki dişlileri yağladım. Toneri doldurduk, ilk başlarda sıkıntı yoktu. Ama 50-60 sayfa sonra siyah şeritli çıkarmaya başladı. Sonrada hem buruşturdu hemde siyah şeritli çıkardı. Yeni toner aldım. Bitmeyentonerli olandan yine aynı hata. Kağıdı tam alırken kilitleniyor. Kapatıp açınca kağıdı siyah şeritli ve kenarı buruşuk çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartusbankasi

quote:

Yok mudur bir fikri olan?

farklı tonerle deneme yaPIN

Bitmeyen toner aldım denedim yine aynı hata

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fixyazici

quote:

Okulumuzda bulunan Samsung ML 1610 yazıcımızda şöyle bir sıkıntı var. Yazıcı kağıdı tam alırken tıkanıyor. yazıcıyı açıp kapadığımda kağıdı kenarından buruşturarak ve üzerinde siyah ince-kalın şeritler bırakarak çıkarıyor. Birkaç kez bunu yaptığımda kırmızı lamba yanarak hata moduna geçiyor. Yeni toner aldım aynı sıkıntı onda da yapıyor. Eski toneri söküp doldurduğumda ilk başlarda sıkıntı yoktu. 50 sayfa çıktıdan sonra bu hatayı veriyor.

yazıcınızın cıktı sayısına baglı fırın ünitesi arızlanmış olabilir buruşturması büyük ihtimal ondan siyah siyah cıkarması ise. toner tozundan kaynaklanıyordur büyük ihtimal saygılar.

Kağıt fırın ünitesine gelmeden, kağıt pateninin orada takılıyor. Sonra niye siyah şeritli çıkarır? Pateni değiştirmem siyah şeritli çıkarmasını önler mi

• tuhaf sesler gelip de kilitleniyorsa bu tonerden kaynaklanıyor. sen ne kadar dişli bakımını yaparsan yap kasadaki en ufak şekil bozukluğu vb. şeyler kilitlenmesine neden olur. siyah lekeler ise tonerin tam olarak şarj alamadığı anlamına gelir arıza tespit etmek için de yeni tonerle, şarj anakart ve şarj yaylarının değiştirilip test edilmesi gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

tuhaf sesler gelip de kilitleniyorsa bu tonerden kaynaklanıyor. sen ne kadar dişli bakımını yaparsan yap kasadaki en ufak şekil bozukluğu vb. şeyler kilitlenmesine neden olur. siyah lekeler ise tonerin tam olarak şarj alamadığı anlamına gelir arıza tespit etmek için de yeni tonerle, şarj anakart ve şarj yaylarının değiştirilip test edilmesi gerekli.

İlginiz için çok teşekkür ederim. Gece 3 e kadar uğraştım. Yeni tonerlede eski tonerelde aynı sıkıntı var. Yazıcı kağıdı 2-3 cm almışken, kağıt sıkışmış gibi hata verip duruyor. Dün ki denemelerimde herşeye baştan başlayıp kağıdı tek tek verdiğimde, alıyor. Ama 3-5 sayfa sonra yine sıkıştırma, akabinde açıp kapatınca siyah şeritli çıkarma yapıyor. Toner arızalı desem yeni tonerlede aynısını yapıyor.

• Şarz Ana kartı ve yayları kontrol ettim. Temas konusunda sıkıntı gözükmüyor. Kartı ise elektronikci bir arkadaşa gösterdim. Gerek yollarda gerekse lehimlerde bir sorun yok dedi.

• cotyora666 ÇIKTILARIN SAĞLIKLI VE TEMİZ DEĞİL BENCE 3 İHTİMAL VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR.

1-TONER
    2-ŞARJ ANAKART VE YAYLAR
    3- LASER ÜNİTESİ
  • Laser ünitesi hangi parça oluyor ve ne işe yarıyor acaba? Şarj Ana kartı sağ taraftaki yayların temas ettiği yer mi? Yaylar ve başı temas ediyor. Kart dediğim kart ise bugün bir elektronikçi arkadaş a verdim tekrar kontrol etsin diye

• cotyora666 C kullanıcısına yanıt
    Laser denilen parça LSU resimle görnyor
  • DonanımHaber de başka bir konuda yine aynı şekilde sorunla karşılaşılmış fakat çözümü bulunamamış,

Bunun çözümü var mı ?
    Aynı sorunu bende yaşıyorum. (Kağıt girişte kalıyor.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.