Şimdi Ara

Samsung ML 1660 V1.01.00.34

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkezin Bunu Sabırsızlıkla Beklediğini Biliyorum

Bu versionda, ortalıkla o forumdan bu foruma gezen firmwareler çalışmasın diye Seri No kısıtlaması getirilmiş.

Firmware internet aleminde yok. inanmayanlar ml 1660 yazıp çıkan bütttün sayfalara baksın. Zaten olsa bile sizin makinanıza uymaz çünki Seri numarası farklıdır. Hatta şunu söyleyeyim piyasada bikaç firma 50 tlye satıyor firmwareyi ama onlarda yurt dışındaki hackerlere yaptırıyor. Dün akşam 2ye kadar bu firmwareyle oynadım durdum. Bugün 2 gibi müşteriye halledilmiş şekilde teslim ettim. Ama tam çözümleyemedim olayı. Şimdi bana bi gönüllü lazım Varsa gönüllü bi madur burdan yazsın.

Bu defada halledersem problemi bu işi tamamen çözdüm demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leo -- 26 Şubat 2011; 0:07:01 >

• ne bu şimdi yani sana 50 tlmi verelim o zman bütün crack mühendisleri için bir fon ayırmamız gerek.
    saf
    isteyenler buradan takip edebilir konuyu ben yazdım birileri umarım çözerde gözü açıklar konuşamaz
    http://forum.donanimhaber.com/m_35126462/mpage_13/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncuteknoloji

ne bu şimdi yani sana 50 tlmi verelim o zman bütün crack mühendisleri için bir fon ayırmamız gerek.
    saf
    isteyenler buradan takip edebilir konuyu ben yazdım birileri umarım çözerde gözü açıklar konuşamaz
    http://forum.donanimhaber.com/m_35126462/mpage_13/key_/tm.htm
    @turuncuteknoloji

ben satıyorum demedim, piyasa fiyatını söyledim. varsa bir gönllü bedava yardım etcektim. ha ondan sonrasında isteyen olursa tabikide ücretli olcak. Herkez ürün satıyor!!! çünki firmware bir defaya mahsus kullanılmıyorki her defasında sn ye göre yenisi yazılıyor. emek yani. hem kimsenin boğazına bıçak dayamıyoruzki. adam firmware bulamasa ne yapıcak? 100 küsür tl verip yeni toner alıcak. kötümü yapıyoruz sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Leo

@turuncuteknoloji

ben satıyorum demedim, piyasa fiyatını söyledim. varsa bir gönllü bedava yardım etcektim. ha ondan sonrasında isteyen olursa tabikide ücretli olcak. Herkez ürün satıyor!!! çünki firmware bir defaya mahsus kullanılmıyorki her defasında sn ye göre yenisi yazılıyor. emek yani. hem kimsenin boğazına bıçak dayamıyoruzki. adam firmware bulamasa ne yapıcak? 100 küsür tl verip yeni toner alıcak. kötümü yapıyoruz sanki?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım aşağıdaki linkte ekledim 34 V

Saygılarımla Hüsrev GÖLE

http://resim.donanimhaber.com/m_47138068/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• kardeş ben gonüllüyüm ne yapmam gerekiyor :)
    quote:

@turuncuteknoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: FireForcexxx

kardeş ben gonüllüyüm ne yapmam gerekiyor :)
    quote:

@turuncuteknoloji

ben de gönüllüyüm ne yapmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: birey112

quote:

kardeş ben gonüllüyüm ne yapmam gerekiyor :)
    quote:

@turuncuteknoloji

ben de gönüllüyüm ne yapmam gerek?

Alıntıları Göster
    Hüsrevcim sen önce konundaki yorumları oku (: bak ben sana ne diyorum seri numaraya göre her mankinaya ayrı diyorum sen hala gelmiş burda ahkam kesiosun töbe yarabbi ya.

@FireForcexxx kardeş bana msn adresini pm at. halledelim senin makinayı iljk gönüllü demiştim sonrasında isteyenler 25 TL :D piayasada 50 tl den aşşağı yok nasıl olsa

Edit

@birey112
    sende msj at dayıcan seninkide bedava olsun (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leo -- 2 Mart 2011; 15:39:43 >

• quote:

Hüsrevcim sen önce konundaki yorumları oku (: bak ben sana ne diyorum seri numaraya göre her mankinaya ayrı diyorum sen hala gelmiş burda ahkam kesiosun töbe yarabbi ya.

@FireForcexxx kardeş bana msn adresini pm at. halledelim senin makinayı iljk gönüllü demiştim sonrasında isteyenler 25 TL :D piayasada 50 tl den aşşağı yok nasıl olsa

Edit

@birey112

özel pm atamıyorum başka nasıl ulaşabilirim?

birey111@mynet.com
  • quote:

quote:

Edit

@birey112

birey111@mynet.com

Alıntıları Göster
    beyler FireForcexxx arkadaşımızda yaptımız ilk deneme başarısız oldu malesef işlerin yoğunluğundan dolayıda pek ağırlık veremedim. önümüzdeki günlerde olayı tamamen çözümleyip sizlerede çözüm sunacağım ama biraz sabredin. daha doğrusu isteyen sabretsin. ben bu akşam işlerim bitince tekrar ilgilenmeye çalışırım görüşmek üzre

• quote:

beyler FireForcexxx arkadaşımızda yaptımız ilk deneme başarısız oldu malesef işlerin yoğunluğundan dolayıda pek ağırlık veremedim. önümüzdeki günlerde olayı tamamen çözümleyip sizlerede çözüm sunacağım ama biraz sabredin. daha doğrusu isteyen sabretsin. ben bu akşam işlerim bitince tekrar ilgilenmeye çalışırım görüşmek üzre

kardeş daha deneyemedikki? baska birini eklemiş olmayasın?
  • quote:

quote:

kardeş daha deneyemedikki? baska birini eklemiş olmayasın?

pardon dalgınlık kargaşa, ben dün "ozangenc" adlı arkadaşta denemiştim. oda pm atmıştı hepinizi msne ekleyince biz onla görüştük benim aklım fireforceye gitmiş

• quote:

quote:

quote:

kardeş ilk sıra benimm :) ona göre bugun birde benimkisini halletmeye calısalım
    pardon dalgınlık kargaşa, ben dün "ozangenc" adlı arkadaşta denemiştim. oda pm atmıştı hepinizi msne ekleyince biz onla görüştük benim aklım fireforceye gitmiş

kardeş ilk sıra benimm :) ona göre bugun birde benimkisini halletmeye calısalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burkipower -- 4 Mart 2011; 9:48:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husrew

Saygılarımla Hüsrev GÖLE

benim yazıcı oldu.... Hala kırmızı yanıyor ama test sayfası değişti. Şu an 613/30000 yazıyor. Yani 30000 sayfaya kadar resetlenmiş. Ayrıca tonerdeki çipi bantlamadım. Şimdilik güzel çalışıyor. Samsung un Programı da yeni toner alın uyarısı yapmıyor...Güzel güzel yazıyor. TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

quote:

Edit

@birey112

birey111@mynet.com

Alıntıları Göster
    Dr. Leo kardeş ben şimdiye kadar 3 tane yazıcıda denedim oldu. Adam akıllı konuş kimsenin burada ahkam kesitiği yok insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben ama senin amacın belli... Kalmışsın insanların yardımlaştığı forum sitesinde dalga geçermişgibi isteyen olursa 25 tl piyasada 50 tl diosun. Adam paravericekse gider o sitelerden alır buraya giripte kardes bu nasıl oluyor o nasıl oluyor demez... yardım beklemez

• quote:

Dr. Leo kardeş ben şimdiye kadar 3 tane yazıcıda denedim oldu. Adam akıllı konuş kimsenin burada ahkam kesitiği yok insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ben ama senin amacın belli... Kalmışsın insanların yardımlaştığı forum sitesinde dalga geçermişgibi isteyen olursa 25 tl piyasada 50 tl diosun. Adam paravericekse gider o sitelerden alır buraya giripte kardes bu nasıl oluyor o nasıl oluyor demez... yardım beklemez

ben burda konyu deneme için gönüllü arkadaşlar bulayım diye açtım. ha seninki işe yarıyorsa peki senin kini indirip kullansınlar ozaman. sen bi rus formunda bulup koymuşundur biz burda kendimiz yapmaya çalışıyoruz. yarın öbürgün farklı farklı modellerde çıkacak hep yabancıları bekliyoruz. Ayrıca dediğiminde arkasındayım bunda ayıplancak bişey göremiyorum. bu katagoride gezinenlerin pek çoğu esnaf zaten. biz burda ilk etapta firmwareleri yazar yardımcı oluruz sonrasındada ücretiyle yaparız dedim. sonuçta emek harcicaz webmasterler ücret almıyormu sanki? Sen şimdi bu tepkileri vererek kendini iyi adam beni kötü adam konumuna koyuyorsun değilmi (: peki bakalım ben kötü adamım

• quote:

quote:

ben burda konyu deneme için gönüllü arkadaşlar bulayım diye açtım. ha seninki işe yarıyorsa peki senin kini indirip kullansınlar ozaman. sen bi rus formunda bulup koymuşundur biz burda kendimiz yapmaya çalışıyoruz. yarın öbürgün farklı farklı modellerde çıkacak hep yabancıları bekliyoruz. Ayrıca dediğiminde arkasındayım bunda ayıplancak bişey göremiyorum. bu katagoride gezinenlerin pek çoğu esnaf zaten. biz burda ilk etapta firmwareleri yazar yardımcı oluruz sonrasındada ücretiyle yaparız dedim. sonuçta emek harcicaz webmasterler ücret almıyormu sanki? Sen şimdi bu tepkileri vererek kendini iyi adam beni kötü adam konumuna koyuyorsun değilmi (: peki bakalım ben kötü adamım

Alıntıları Göster
    Dostum mesele iyi adam kötü adam meselesi değil. Mesele burada ortak sorunlarımızı paylaşıp çözümlemek. Ben bu dosyayı kendim yapmadım dediğin gibi bi rus sitesinden uzun araştırmalar sonunda bulup indirdim ve burada paylaştım. Farkeden bişey yok sen kendin yapmaya çalışıyosun ki yapabiliyorsan helal olsun bende araştırıp buluyorum ikisindede emek sözkonusu. Bende bi emek harcadım ama karşılığında herhangi bir ücret talep etmedim sen edebilirsin ben sana edemezsin demiyorum. Ama konuşma tarzın yanlış böyle esnaflık olmaz. Sen benim neden bukadar çıkıştığımı anlamadın galiba ortada bi emek var sen bu emeğe saygısızlık edip Hüsrewcim Kalkıpta burada ahkam kesme diyosun bu nasıl bir saygısızlıktır anlamadım ki neyse.... Polemik yaratmaya hiç gerek yok iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsrvv

Dostum mesele iyi adam kötü adam meselesi değil. Mesele burada ortak sorunlarımızı paylaşıp çözümlemek. Ben bu dosyayı kendim yapmadım dediğin gibi bi rus sitesinden uzun araştırmalar sonunda bulup indirdim ve burada paylaştım. Farkeden bişey yok sen kendin yapmaya çalışıyosun ki yapabiliyorsan helal olsun bende araştırıp buluyorum ikisindede emek sözkonusu. Bende bi emek harcadım ama karşılığında herhangi bir ücret talep etmedim sen edebilirsin ben sana edemezsin demiyorum. Ama konuşma tarzın yanlış böyle esnaflık olmaz. Sen benim neden bukadar çıkıştığımı anlamadın galiba ortada bi emek var sen bu emeğe saygısızlık edip Hüsrewcim Kalkıpta burada ahkam kesme diyosun bu nasıl bir saygısızlıktır anlamadım ki neyse.... Polemik yaratmaya hiç gerek yok iyi günler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar konuyu saptırmayalım ve başka yönlere çekmeyelim bence. konu başlığındaki konuyu tartışırsak gayet güzel olur

• quote:

Saygılarımla Hüsrev GÖLE

sayınHüsrev Göle, yazıcının resetlendiğini nasıl anlayacaz. Ben esnaf değilim sadece bir ev kullanıcısıym. Ben yazılımı attım. Şu anda yazıyor. Ama kırmızı hala yanıp sönüyor. Fark sadece yazıcının test sayfası değişmiş. Yeni sayfada tonerdeki yazılanı saymıyor Error yazıyor ama yukarıda sayıyor ve 30000 sayfa ile sınırlı. Mesela ben şu güne kadar 650 sayfa yazmışım, orada 650/30000 yazıyor acaba resetleme işlemi olmuş mu? Cevabını bekliyorum Sayın Hüsrev GÖLE

• quote:

quote:

Saygılarımla Hüsrev GÖLE

sayınHüsrev Göle, yazıcının resetlendiğini nasıl anlayacaz. Ben esnaf değilim sadece bir ev kullanıcısıym. Ben yazılımı attım. Şu anda yazıyor. Ama kırmızı hala yanıp sönüyor. Fark sadece yazıcının test sayfası değişmiş. Yeni sayfada tonerdeki yazılanı saymıyor Error yazıyor ama yukarıda sayıyor ve 30000 sayfa ile sınırlı. Mesela ben şu güne kadar 650 sayfa yazmışım, orada 650/30000 yazıyor acaba resetleme işlemi olmuş mu? Cevabını bekliyorum Sayın Hüsrev GÖLE

Alıntıları Göster
    v34 için seri numaralı kırma işleminden bahsediliyor.
    bu işlemi de ortalama 40-50 TL'ye yapanlar var.
    fakat bu işlemi kendileri geliştirmediği, bi' emek göstermedikleri için bu parayı onlara vermek istemiyorum.
    Bu işlemi kendimiz nasıl yapabiliriz bu konuda fikri olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

v34 için seri numaralı kırma işleminden bahsediliyor.
    bu işlemi de ortalama 40-50 TL'ye yapanlar var.
    fakat bu işlemi kendileri geliştirmediği, bi' emek göstermedikleri için bu parayı onlara vermek istemiyorum.
    Bu işlemi kendimiz nasıl yapabiliriz bu konuda fikri olan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_47485468/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.