Şimdi Ara

Samsung Monitör Ekran Dalgalanması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kullanmakta olduğum Samsung S23B550V modelli monitörüm nedenini anlamadığım halde arızalandı. Bilgisayarla hiçbir bağlantısı olmadığı halde monitörü açtığımda beyaz çizgiler aşağı yukarı dalgalanıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba???

Buda resmi,

Samsung Monitör Ekran Dalgalanması Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyctinus -- 20 Temmuz 2013; 2:14:41 >

• Bende zamanında böyle birşey ile karşılaşmıştım monitörü tamirciye götürdüğümde tamiri kendi fiyatını geçer demişti ama bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörün garantisi devam ediyor. Faturası falan herşeyi duruyor pazartesi günü götürücem bakalım.
  • güç kablosunun monitöre girdiği yerle oyna bi.Bak bakalım düzeliyor mu düzeliyorsa bi kabloyu değiştirmeyi dene.
  • @TheSociaLFume
    Daha öncede denedim ama bir kez daha denedim şuan bir şey farketmiyor malesef. Başka bir güç kablosu bulamadım.

Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba??
  • bi yerde bi temassızlık var.Seninki güç kablosunda değilmiş.İçerde bi yerdedir onu da az paraya tamir etmezler.
  • Monitörünün yakınlarında manyetik koruması olmayan hoparlör varsa etkilemiş olabilir.

Monitörünün şuanki sıfır ederi aşağı yukarı 500TL civarında. Muhtemelen garantiside devam ediyordur. Süre ile ilgili sıkıntın yoksa ve evinde monitör alternatifin varsa yolla garantiye yapsınlar (ki yapmayla uğraşmazlar değiştirirler muhtemelen). Evinde monitör alternatifin yoksa ve hemen yaptırmak istiyorsan ver bi elektronikçiye yapsın, masrafıda 100 lirayı geçeceğini sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSociaLFume

bi yerde bi temassızlık var.Seninki güç kablosunda değilmiş.İçerde bi yerdedir onu da az paraya tamir etmezler.

güç kablosu girişiyle oynadım fakat bir şey değişmedi. başka bir samsung marka ara kablo bulamadığım için deneyemedim malesef. bence adaptörden kaynaklanıyor gibi ama bakalım. Samsung çağrı merkezini aradım RH elektroniğe yönlendirdiler. Pazartesi günü RH elektroniğe elden teslim edicem. Sonuçları yazarım.
  • elektrik kablosunun toprak kısmını bant ile kapat o şekilde prize tak bakalım düzelecekmi çogu yerde topraklama yerine notr ucundan köprü alıyorlar buda sebebiyet verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIQO

Monitörünün yakınlarında manyetik koruması olmayan hoparlör varsa etkilemiş olabilir.

Monitörünün şuanki sıfır ederi aşağı yukarı 500TL civarında. Muhtemelen garantiside devam ediyordur. Süre ile ilgili sıkıntın yoksa ve evinde monitör alternatifin varsa yolla garantiye yapsınlar (ki yapmayla uğraşmazlar değiştirirler muhtemelen). Evinde monitör alternatifin yoksa ve hemen yaptırmak istiyorsan ver bi elektronikçiye yapsın, masrafıda 100 lirayı geçeceğini sanmam.

Monitörün yakınında manyetik olarak etkileşim yapabilecek hiç bir şey yok.

Monitörü geçen sene 550 tl ye almıştım. Garantisi devam ediyor faturası herşeyi mevcut. Monitörde ufacık çizik, ölü piksel dahi yoktur. Evde laptop olduğundan pazartesi günü elden teslim edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorrokin

elektrik kablosunun toprak kısmını bant ile kapat o şekilde prize tak bakalım düzelecekmi çogu yerde topraklama yerine notr ucundan köprü alıyorlar buda sebebiyet verebilir

evin hemen hemen her prizinde denedim olumlu sonuç alamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.