Şimdi Ara

Samsung mu Sharp mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün iklimsa bayiinde SHARP SJ-T69R modeli için 1500 tl fiyat aldım k. kartına 12 taksit dijital gösterge olmayan model krem rengi olan için bu fiyatı verdi kampanya yapmış sharp öyle söylediler, ben samsung 62-UDEW almak üzereyken bunu gördüm samsung ta hızlıal da 1410 tl iki arada kaldım ne dersiniz???

• hiç yorum yokmu arkadaşlar?????
  • Bu konu daha önce açıldı cleyy
    http://forum.donanimhaber.com/m_41569180/tm.htm
  • açıldığını bilyorumda sorum o konuya yakın olmakla birlikte sharpın fiyatına dikkat çekmek istedim normalde fiyatlar bayilerde nete göre daha pahalı olur neti incelediğimde sharpın fiyatı taksitle alımda 1800-1900 lere geliyor bana verilen fiyat 12 taksit 1500 lira, samsung burada bayide taksitle 1760 tl 12 taksit, nette 1410 tl 12 taksit yani ne yapayım bayiden sharp mı alayım netten samsung mu netten alım avantajı dezavantajı tabii markada önemli...
  • Eğer yer sıkıntısı yoksa Sharp daha çok tavsiye ediliyor sanki. Fiyatıda oldukça uygunmuş, bence Sharp tercih edin. Bej rengide çok hoş ve değişik görünümlü. Dijital ekranı olmamasının hiç bir eksisi olmaz bence. Bende yeni Samsung dolap aldım ve ekranı olmasının görüntü dışında hiçbir artısı olduğunu düşünmüyorum.
  • Hakan Bey bende SHARP SJ-T69R HS olan modeli almayı düşünüyorum .15 gün evvel ulusdan fiyat sorduğumda bana peşin 1670 lira dediler . Sizin aldığınız fiyatı görünce şaşırdım! . Acaba renginden dolayımı bu fiyat farkı? Öyle değilse birlikte gitsekde 2 tane alsak belki biraz daha fiyat kırdırabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 13 Ağustos 2010; 2:18:58 >
  • aynı modeli bende almayı dusunuyorum...
    ama okudugum sorunlar kafamı karıştırdı...
    dun teknosa genel merkezi aradım yok satmıyoruz artık dediler iklimsaya yonlendirdiler
    iklimsayı aradım ilk aradıgımda bakırkoye en yakın subenin bagcılarda oldugunu soylediler
    inandım telini aldım aradım acan adam burası tadilatta ben bilmiyorum bura nere falan dedi kapadım
    sonra tekrar iklimsayı aradıgımda baska bi bayan bana 2 tane bakırkoyde iklimsa bayisi adı ve teli verdi
    1i calıyo calıyo cevap veren yok diğeri hep mesgul tonunda sanki hat yok yada arızalı gibi
    anlıyacagınız hic bir sonuca ulaşamadım...kaldı ki bu buzdolabını kurdurmak veya en ufak koku vs gibi
    problemlerde ben iklimsaya bile ulaşamazken servisine nasıl ulaşıcam....????
    bilgisi olan arkadaslar paylaşırsa sevinirim...
    bazı kişilerden sebzeleri 2 gunde cürüttüğü ve koku yaptığı duyumunu aldım ne diyorsunuz bu konuda...
    saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 yildir sharp kullaniyoruz, 6 ay once samsung aldik. Bana kalirsa sharp derim.Malzeme kalitesi olarak sharp bir adim onde gibi.
  • Tekcarsi.com dan Harun beyle görüş sana yardımcı olur
    Bende burdan 1675 TL nakit aldım dolabı, ama kullanmak daha nasip olmadı :(

quote:

Orijinalden alıntı: edizfbc

aynı modeli bende almayı dusunuyorum...
    ama okudugum sorunlar kafamı karıştırdı...
    dun teknosa genel merkezi aradım yok satmıyoruz artık dediler iklimsaya yonlendirdiler
    iklimsayı aradım ilk aradıgımda bakırkoye en yakın subenin bagcılarda oldugunu soylediler
    inandım telini aldım aradım acan adam burası tadilatta ben bilmiyorum bura nere falan dedi kapadım
    sonra tekrar iklimsayı aradıgımda baska bi bayan bana 2 tane bakırkoyde iklimsa bayisi adı ve teli verdi
    1i calıyo calıyo cevap veren yok diğeri hep mesgul tonunda sanki hat yok yada arızalı gibi
    anlıyacagınız hic bir sonuca ulaşamadım...kaldı ki bu buzdolabını kurdurmak veya en ufak koku vs gibi
    problemlerde ben iklimsaya bile ulaşamazken servisine nasıl ulaşıcam....????
    bilgisi olan arkadaslar paylaşırsa sevinirim...
    bazı kişilerden sebzeleri 2 gunde cürüttüğü ve koku yaptığı duyumunu aldım ne diyorsunuz bu konuda...
    saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Hakan Bey bende SHARP SJ-T69R HS olan modeli almayı düşünüyorum .15 gün evvel ulusdan fiyat sorduğumda bana peşin 1670 lira dediler . Sizin aldığınız fiyatı görünce şaşırdım! . Acaba renginden dolayımı bu fiyat farkı? Öyle değilse birlikte gitsekde 2 tane alsak belki biraz daha fiyat kırdırabiliriz.

ben İskenderunda sordum bayii abi sharp firması bu modelde indirim yaptı dedi beyazını sordum indirim varmı diye yok dedi aynı modelin dijital kontrol panelli olanı 2000 kusur lira dedi tek farkı dijital değil dedi fakat benide bu meyve sebzeleri 2 günde çürütme olayı düşündürmeye başladı samsunga doğru kayma eğilimindeyim bende zira eski buzdolabım profilo statik dolap artık soğutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleyy -- 14 Ağustos 2010; 0:52:35 >
  • evet bu sebze çürütme olayına biri açıklık getirirse çok iyi olucak...
  • candoğan beyden yorum alsak çok iyi olacak...
  • 8 aydır kullanan biri olarak yazıyorum, çürütme buruşturma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Sonuçta hangi dolapta olursa olsun belli bir süreden sonra sebzelerde bozulma tabii ki görülecektir ancak burda bahsedildiği gibi 2 günde bir bozulma sözkonusu değil.
  • Arkadaşlar 2 günde çürütme diye bişey olabilirmi .Buzdolabını fişten çekseniz bile 2 günde çürümez lütfen yani : ) .Benim 20 senelik indesit de bile kapağı kırık olmasına rağmen 4 gün duruyor hemde bozulmadan ! : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.